Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Температурата в студиото? Държат ги на студено, за да не им се разкашка мозъка ли?

# 646
А Билалов как издържа в такъв случай? Той стои по цял ден. Би трябвало и неговите зъби да тракат от студ.

# 647
По принцип на жените им е по-студено от на мъжете, но ми е странно, това за втори път го чета, че на хората им е студено там и едва ли не.... не отопляват!? Това е абсурдно

# 648
Да, някой беше писал, че студиото не се отоплява. След това почнах да се заглеждам и аз по публиката и наистина си седят с якета.. Билалов не знам как издържа, сигурно е с Термо бельо Grinning

# 649
Аз пък съм чела, че под мощните прожектори става адски горещо и проблем на водещи и артисти е  как да не се потят. Може на Билалов да му е гот във фокуса на прожекторите, ама публиката да е в някакъв студен хамбар.

# 650
прави ми впечатление, че напоследък няма географски въпроси. Физика и химия - явно имат кой да им пише. И изобразително изкуство имат.

# 651
Аз пък съм чела, че под мощните прожектори става адски горещо и проблем на водещи и артисти е  как да не се потят. Може на Билалов да му е гот във фокуса на прожекторите, ама публиката да е в някакъв студен хамбар.
Аз съм участвала преди време и си спомням, че беше голям студ. Снимаше се в Киноцентъра. Сега не знам къде снимат.

# 652
Ако е студено, та дори и хладно да е, би ми било некомфортно и би повлияло на мисленето ми. Едва ли е нарочно, най-вероятно пестят.

# 653
Аз поддържам навсякъде топло (вкл. в офис) - около 25 градуса ми е добре). Имам познати, които твърдят, че не могат да дишат от жега при това положение.
Имаше някакъв географски въпрос вчера... За Моамар Кадафи, но не се сещам подробностите. А и за Дубай имаше поне два въпроса (скорошни) - един за пясъка в пустинята, другия за изкуствен остров.

# 654
Има географски въпроси, примерно вчера или оня ден питаха къде е музея на транспорта или нещо подобно.

Кой град се присъединява към България според Маламировата колона също си е географски въпрос. А един участник преди месец го спукаха от географски въпроси. На стюардесата също задаваха географски въпроси.

# 655
Въпросите трябва да са балансирани,от всички области.

# 656
Нито вчерашния за Кадафи, нито Маламировата колона бих причислила към географските въпроси 🙂 Но това няма и значение, де.
Според мен иматжподготвена някаква база с въпроси и въртят всички наред. Като, разбира се, се съобразяват и с получената информация за познанията на участника от анкетата му. И като напредне прекалено много и хряс, режат му главата с нещо, дето не е и сънувал 😉
Интересна ми е кухнята на предаването. Колко хора от екипа на въпросаджиите следят хода му, как реагират в "опасна" ситуация.

# 657
Най-странен и труден ми се видя въпросът за японските влакове. Птицата дори не бях я чувала, дори вече я забравих, камо ли да знам, че влакът има форма на. нейната човка. Не съм търсила в Гугъл.

# 658
Рибарче - едно малко синичко с остра човка. Редовно го пускат по Фб и Инстаграм как се гмурка и хваща риби - понякога по-големи от него.

# 659
Не ми се гледа отново предаването, но не е това. С две думи беше.

Общи условия

Активация на акаунт