Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 435
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 260
Цяла сутрин правя промени в последният момент, Бърд, но почти приключих Simple Smile
Може да съм неграмотна Laughing, но си спазвам сроковете Simple Smile

# 1 261
Защо неграмотна?
Краен срок - двете най-омразни думи в моя живот Joy Ежедневието ми е постоянно под контрола на някакъв краен срок.

# 1 262
Вайче,ток си!

# 1 263
Варени яйца и меко сирене - това ям в момента. Аз, чревоугодникът!!! На когото донесоха турски еклери, баклавИ, локумИ и прочие от Одрин... от петък не съм яла нормално /разбирайте натъпкала се до пръсване/. Ама днес тследобед в 16,15 съм на зъбар... ръчкайте ме да отида, вместо да си направя оглушки Weary

# 1 264
Ръчкаме те. С остена.
Ако не друго, поне баклавите, локумите и еклерите трябва да са много силна мотивация направо да припкаш към зъболекаря.

# 1 265
Захарната паста не е кола маска Simple Smile
Зависи от кой вид е, с ръце ли я работиш или със шпатула и лепки?

# 1 266
А, мани, изядоха ме днес във Въпроси всякакви. Но, пък, аз никога не съм претендирала за грамотност, та така.
Чакам да видя ще ми измисли ли нова промяна девойката, или мога да натискам копчето.
Предадох!
Юхуу, 7 дни по-късно, 3 кила по-малко, и три дни с високо кръвно, най-накрая е готово!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 13:38 от vaychka

# 1 267
Ваичка Close
Чак ходих да чета (за пореден път) за газа/газта.
Юхуу, хайде, честито! Не съм се съмнявала, че ще се справиш. Оттук насетне малко по-спокойно, щото не може всеки път с кръвно и отслабване.

Почивката свърши, мятам се обратно пред компа.

# 1 268
Браво на Ваичка! Ние тук не се съмнявахме че ще се справиш 🥳🎉 Полей го подобаващо и нека следващия проект да дойде скоро!
Днес е толкова студено, колкото не е било цялата зима 🥶

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:31 от Sissy

# 1 269
Имаме ли някой от гр.Септември случайно?

# 1 270
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Захарната паста не е кола маска Simple Smile
Зависи от кой вид е, с ръце ли я работиш или със шпатула и лепки?

прилича на локумче.
има някакви картинки с ръце... няма шпатули и помощни материали. само две пакетчета - за успокояване на кожата и лосион

# 1 271
Добри, едно време продаваха кола маска, която се размачкваше с ръце и после на тънък пласт нанасяш върху участъка и издърпваш в посока срещу растежа. Мачкаш като пластелин между ръцете докато можеш д работиш с нея, след това слагаш малко н кожата, с притискане я нанасяш и дърпаш наобратно.
Дано разбираш какво се опитвам да обясня. Плескане си е, де Simple Smile

# 1 272
Добри, това звучи като тази българската обикновена кола маска. От нея откъсваш парче, намачкваш хубаво, лепваш върху космите и дърпаш обратно на посоката на разтежа им. Едно парче може да използваш на няколко участъка.

# 1 273
  • Somewhere in the World
Еее, Ваичка, браво на теб!
Мен ме дращи гърлото, а вчера цял ден лежах - направо бях като парцал! Ходих в аптеката си взех туй-онуй, а ММ как оцеля - незнам. Само седи, гледа ме  и повтаря - Прити, не ми харесваш, не ми изглеждаш добре....никаква подкрепа или съпричастност.
Ама днес много бързо ме съживиха няколко служебни мейла, та болна неболна трябва да работя от вкъщи. Ей сега се връщам да чета  - Пантичката как е, и Халапенио на Карамелка!

# 1 274
Ре,Добри те е ориентирала за сънищата. Змиите по принцип знам,че са душмани/врагове,хора,които искат да ти навредят. Ако не са те ухапали змиите,начи сичко е точно. За Карамазов ли иде реч или някой друг Владо? 😆
Ваичка,браво! 😊
Аз съм се заринала в дрехи на Синеочка. Сортирам,изхвърлям,местя... Няма място за мене вече. А ме чакат и играчките! И гардероба. И готвене. Ииии пералнята изпра. 😵💫😅

Общи условия

Активация на акаунт