Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 427
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 275
Ваи,браво! Успех и за напред! Flowers Four Leaf Clover
Иии тихичко благодаря за "лечението " предписано ми от теб!Мисля,че действа! Hug

Сбирам сили да гладя.Направо не знам как мина деня... Не съм седнала цял ден,първото кафе пих на крак,сега второто и него така.

# 1 276
Юхуу, 7 дни по-късно, 3 кила по-малко
Гад!

# 1 277
  • София
Ено, ма то змиите бяха повече от хората, с които съм близка и бяха ок. Не хапеха никой 🤣. Аз взех едно питонче албинос.
Помня, че се щавех  със смес от захар, лимонтозу и вода.

# 1 278
А някой дали не иска да му пренасоча една пратка от Еконт.Само доставка да плати ,клин Найк dri fit е ,М размер,черен.Няма следи от употреба,носила съм го,но малко.Има джобче за ключ отзад.

# 1 279
Оооом...МУ за първи ден от месеци са на работа в офиса в пълен състав. Трима от шестима с гърлобол и хрема, единият - на антибиотик.

Нямам търпение да разрушкам целия гардероб, да прибера зимните дрехи и да извадя пролетно-летни. ПиснА ми от пуловери и дебели якета.

# 1 280
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оооом...МУ за първи ден от месеци са на работа в офиса в пълен състав. Трима от шестима с гърлобол и хрема, единият - на антибиотик.

Нямам търпение да разрушкам целия гардероб, да прибера зимните дрехи и да извадя пролетно-летни. ПиснА ми от пуловери и дебели якета.
Уникален състав! Sad

# 1 281
  • Пловдив
Лоли, ТУ оправи ли се?
Сиросче, а твоя?

Аз днес погинах от работа...ай, ай...заринаха ни с документи. Народът се разпусна и всичко е в миналото нейде... Head Band

# 1 282
# 1 283
Привет банда!
Браво Ваичка, пожелавам ти много нови възложени проекти, но при изпълнението ти пожелавам да не вдигаш кръвно! Очакват те още много успехи!
Аз си скъсих понеделника. В петък от пощата са донесли едно бележче, че има пратка за вземане, нооо пише след 15 часа, пощенския клон работи до 16. Та изпросих си по-ранно тръгванед днес, два дни си бих  главата какво ще да е това писмо и от къде/бях убедена, че не е за нещо добро/, та днес се примъкнах и хопала изненадка - писмото е от НОИ, засега спират изплащането на болничния ми, ще тече проверка. М да, очаквах такава засада, още като ми писаха болничния ми се видя, че ще имам проблем, защото вместо два болнични, един  с 3 дни карантина за контактен и втори с  10 дни карантина за болен от ковид, на мен ми изпляскаха един болничен за 13 дни с основание карантина/болен, обаче коя съм аз да споря как се пишат болнични. Когато ми приеха приложение 9, с което пращам болничните от името на работодателя/това ми е част от работата/ без да ми върнат ни един болничен си викам е все пак си знаят работата в медицинския център. Да, ама не. Ще се оправят нещата, слава богу не съм опряла само до тези пари, но това си е неприятно. Болничният обхваща период края на януари, първата 10-ка на февруари, евентуално ще си видя парите чак през април. Ако го анулират ще трябва да се влача при ЛЛ, да чакам за нови болнични, да ги подавам наново аман просто.

# 1 284
Връщам съ от зъбар. То не било страшно, особено кат бучна три пъти с упойчестата игличка... ше се живее... ама нема да се яде скоро... а колкото зъбуня имам за правенеее... ма така е, кой на младини е пял, ся ше реве.

# 1 285
Мисте, бил добре.

Сисун, благодаря, че ме зарадва. ❤️

Унд, неприятно е много, но не се ядосвай. Тури му пепел, както казва моята баба.

Дроб съм. Много ми е уморено.

# 1 286
Привет, банда Heart
Прити, благодаря, че питаш, Халапеньо днес е добре! Heart
Черпя за рождения ден на милата ми мама- старшата сестра на психодиспансера и крайъгълният камък, на който се крепи лудият ни дом! Днес е юбилярка, да е здрава и щастлива, да има енергия да ни обгрижва и същевременно да ни командори още дълги години!
Ваи, Heart Гордея се с теб!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:47 от Caramella

# 1 287
  • Пловдив
Жива и здрава да е мама, Кармелота!

# 1 288
Карамелчик,много си готяна!Да е жива и здрава майчето ти !

# 1 289
Карамелчик, да е жива и здрава мама, дълги години да крепи дома и да ви радва!
Много красива торта.

Сис Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт