Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 803
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 310
Привет, овчички и козички!
Навън се е облещило едно хубаво слънце, Бърдата го гледа през прозореца като същий затворник.
Сутринта скокнах набързо по задачки и после отново заех позиция пред компа.

Милото Синеоче, явно се е притеснило да тръгне без мама. Но е нормално, ако досега не е ходила сама. Ще свикне  с времето Simple Smile И аз бях същата като малка, сакън да не се отделя от полата на мама.
13, браво и на теб, и на килеша. Можело, значи.
Уми, радвам се, че дечко е по-добре. Нямаш никаква причина да се обвиняваш. Излез малко на слънце да отдъхнеш.

Надявам се, че липсващите другарки са добре и всичко е наред. Да знаят, че наистина липсват Heart

Дали вече са качили данните за годишните данъчни декларации? Вчера се засилих да гледам, но така хубаво съм скрила ПИН-а, че не успях да го открия, за да вляза в сайта на НАП.

# 2 311
  • Пловдив
Бърд, качиха ги отдавна  Simple Smile Народа охарчи парите от т.нар детски, които всъщност са възстановен данък Simple Smile

# 2 312
Ми блейка съм аз Simple Smile
До края на април е срока за подаване на годишната декларация, нали?

# 2 313
  • Пловдив
Ми блейка съм аз Simple Smile
До края на април е срока за подаване на годишната декларация, нали?
да, даже 3 май.

# 2 314
Благодаря, Мисте!
Тази материя ми е много мътна, почти колкото комбинация от ядрена физика и висша математика. Нищичко не отбирам, но и не се задълбочавам.

# 2 315
Мацки ,чета ви,не съм изчезнала! Опитвам се да наваксвам за изпит и нямам много време , но ми липсвате и ви следя Heart

# 2 316
Ще ходим до ДКЦ и ММ " Искаш ли да караш? "Отговарям,че не искам."Ама никак ли не ти се кара",отговарям,че не..Взе да мърмори нещо.Така определено няма да ми се докара.Пишман станах що я взех таз книжка.
Пффф.
Детето имало още малко просвирване в бринхите и леки хрипчета.Бе,докторе,аз като идвах предния път всички  беше чисто,бе.
АБ поне 7дни.Той ще свърши на шестия.Още 18 лв.за един ден.Рецепта нямам.Сега се усетих,че той тоя АБ ми е от предно боледуване останал,неразреден.Офффф.Аман.
Отивам да готвя зеле с пиле.

# 2 317
Уми,какъв АБ изписаха?Айде да минава вече!
За карането,с времето все по-трудно ще се престрашиш,но и с натиск не става.Събота и неделя по булевардите е добро начало ако се решиш.
Търти,и за мен там виж едно рамо бутни за кемпера ,ако е удобно.Браво на мистър Килеш,гледай какво умно дете!
Абе,някое ефикасно мазило за студова алергия знаете ли?
Шофьорът на баща ми блъснал камиона,баща ми е много кисел .

# 2 318
  • София
В София превеждат вторник и четвъртък, таа ако нямаш, следващия вторник. Малко забавиха скоростта с преводите, явно много хора са подавали. Аз се радвам, че прочетох тук, ама не помня кой, че срокът на работодателите е 10.3. Че февруари се бях засилила да искам за поредна година служебна бележка. Малко на кръв вече ме гледат за такива документи, кой да ти знае, че срокът е такъв, а аз бързам…

# 2 319
Брех,страшна работа е туй чудо,и яйца сварих на сухо в него!Ще я богославям Ули!
Жежко ми стана,откривам сезона на бирата 🍻

# 2 320
Ай, Ренко, я кажи как го свари, не съм правила аз.
Много се радвам, че ти допада, много.

# 2 321
Много сдух.
Скрит текст:
одеве в магазина продавачката: Не ти е лесно, сочейки с очи детето. Ревнах. Обикновено преглъщам и се разревавам, като стигна до колата. Нищо лошо не е казала жената. Уж бях свикнала...
И аз като Уми, отивам да готвя.

Сис, ще се справиш 🤗

# 2 322
Сиросче, голямо гуш!

# 2 323
  • София
Сиросче, що не си ми тука в Сф.
Герой си, знаеш го. ❤️

# 2 324
Сиросче, прегръдки!
И аз се разревах. Ама не съм съгласна, не й е работа дори и с добро чувство да е било.

Какво ще готвиш?

Общи условия

Активация на акаунт