Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 416
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 465
Мане, Ренко, мноу сладък бузан си имаш 😍
На Карз добре дошла забрайх да рекна одеве.

# 466
  • София
И аз чета вечер за приспиване. Понякога заспивам на втората страница от умора, дори да ми е интересна книгата. Но не мога без да почета. Сега съм в такава фаза. Преди това имах период, в който не ми се четеше изобщо, но за радост отмина.
През деня време за четене имам, ако обърна гръб на някой ангажимент, както днес се престорих, че вкъщи е чисто и подредено. Но утре ще ми се наложи да се върна към действителността. 🧹

Видях сладко шефче! ❤️

# 467
Ахх тоя малък Роки! 😂❤
Аз чета рядко,че нещо едното око ме предава. 👀 Но ако седна,и аз не я оставям книжката до като не свърши. Повечето на телефона чета,вчера един таблет взехме,ще пробвам и на него. 😁 Добре ме подсетихте да си сваля нещо. Пари нямам за книжки,в библиотеката ми е трудно да се ориентирам,а и не е така лесно като на телефона. Не ми харесва,трия и следващата. 😆
13,почивай и събирай сили на тишинка. 😊

# 468
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ахх тоя малък Роки! 😂❤
Аз чета рядко,че нещо едното око ме предава. 👀 Но ако седна,и аз не я оставям книжката до като не свърши. Повечето на телефона чета,вчера един таблет взехме,ще пробвам и на него. 😁 Добре ме подсетихте да си сваля нещо. Пари нямам за книжки,в библиотеката ми е трудно да се ориентирам,а и не е така лесно като на телефона. Не ми харесва,трия и следващата. 😆
13,почивай и събирай сили на тишинка. 😊
Спрях да купувам книги, след като почнах да ги продавам преди да ги прочета.Четях много, но от известно време нямам желание. Само купувах, трупах, бърсах прах. Сега пропуснах и трети март с промоциите.

# 469
Ени,преди да взема киндъла,и аз четях на телефона или таблета.Бях свалила приложение, което е беше доста добро,имитира книга,и не дразни толкова екрана- fbrider.Имаше и някаква цака,с която сваляш директно от читанка там 🤔

# 470
Никога няма да познаете какво правех до преди малко. Чистех комин... Горелката непрекъснато гаснеше и ми даваше грешка F5. Звъннах на майстора, каза ми, че това означава, че коминът е задръстен. И принцеса парцалеса, се стегна и го изчисти, за има -няма час. В края на упражнението приличах на негро (извинете за неполиткоректния израз), ама ми светеха само очите. После едва успях да изчистя банята от чернилката. Ама така е, някои жени като са си избирали мъж, са били с широко отворени очи, други са били спящи красавици, ма после са влязли в друга приказка - на Пепеляшка, но без хепи енда...

# 471
Мерси,Ренко,ще го видя дали го има при мен. 🤗 Аз си чета с вграденото на тел. Преди години четях с едно Coolreader май беше.
Карамелчее,макак ти ще чистиш коминЯ?! Тц тц.. Важното е,че си се справила. ❤

# 472
  • София
Това за приложението е полезна информация, Рен. С щерката не можем да си поделим моя Киндъл. Гледах уж да купя още един, но е скъпо. Ще го отстъпя на нея, а аз през телефона ще чета.

Карамелче, представих си те образно със светещи очи като черна котка. 😽 Оправна жена си, браво на теб!

# 473
Caramella, спокойно. Преди време разглобих и чистих мивката в банята, отдолу. Негово светейшество се бил бръснал, и я беше задръстил с космИ от брадата му. После се сконфузи, защото дребус го насмете, че запушва мивката, а не я оправя след това.

# 474
Ето го как изглежда:
Скрит текст:

# 475
Намерих го! ❤
Мивката в банята редовно я отпушвам. 😁

# 476
Лоли, у нас няма сконфузване, в реда на нещата си е, нали... Толкова ми е прекипяло, че съм на път да взема решение, от което или ще ми се скофти повече животецът или пък ще ми проблесне...

# 477
Какъв невероятен труд беше тази вечер да си поръча човек пица Rolling Eyes Ските ли гледат всички, от студа ли ги мързи да готвят, или са решили да го ударят на живот като за последно, ама повечето пицарии бяха претоварени и не приемаха повече поръчки, голямо цъкане падна докато успеем да се вредим. Ама сега ми е едно такова лежерно, сигурно е от разтопения кашкавал с лек керемиден загар. Препоръчвам пица срещу душевни несгоди Hands V
Освен това иде прооолееееет
Скрит текст:
Но аз след Хари Хуле май никоя кримка не успявам да харесам.
Пробвай някои от кримките на Рагнар Йонасон, или на Ли Чайлд, пак са така богати на съдържание и със завързан сюжет Hands Plus1

# 478
Какъв невероятен труд беше тази вечер да си поръча човек пица Rolling Eyes Ските ли гледат всички, от студа ли ги мързи да готвят, или са решили да го ударят на живот като за последно, ама повечето пицарии бяха претоварени и не приемаха повече поръчки, голямо цъкане падна докато успеем да се вредим. Ама сега ми е едно такова лежерно, сигурно е от разтопения кашкавал с лек керемиден загар. Препоръчвам пица срещу душевни несгоди Hands V
Освен това иде прооолееееет
Скрит текст:
Но аз след Хари Хуле май никоя кримка не успявам да харесам.
Пробвай някои от кримките на Рагнар Йонасон, или на Ли Чайлд, пак са така богати на съдържание и със завързан сюжет Hands Plus1
Не съм аз, готвих в захлас, отделно  дояждахме леща...

# 479
Комин не ми се е налагало само да чистя, защото .... сме на централно парно. Обаче контакти да сменям, секретен патрон на четиристранно заключваща се врата, каквото се сетите. Отпушване на каналите не го броя въобще. Верно някои са си отваряли очите, когато  са се омъжвали. Аз не съм от тях.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 02:59 от 💙 Clo 💙

Общи условия

Активация на акаунт