Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 534
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 035
Честит празник на всички празнуващи!
Добро утро. Студ на кутийки.

Халапеньо направо ме изуми. Карамелчик, стегни ги твоите хора малко.
Пантичката бързо да оздравява!
Мисте, тежка празнична програма се очертава. Весело да ви е!
Мид, да е жив и здрав татко ти!

Гледах снимки от опашките в К, и за трагичната случка прочетох. Страшно направо.

И сега какво стана, нито йод имам, нито червено вино Cry
Хем ми се ходи някъде и ме сърбят ръцете да напазарувам някакви парцалки, хем не ми се подава нос навън.

# 1 036
  • Somewhere in the World
Добро утро, Момичета! Следя ви, ма не ми иде муза да се оплача, Както винаги нося 100 дини под една мишница и е лудница… поне сме здрави физически, че психически ми ида да го затисна МУ с възглавницата докато спи! Направо се е побъркал с тая война, но няма да зачеквам темата..,
Пантичката да се възстановява, на Карамелчето момчето и то,както и всички болни.
Мистее, няма неискам- отиваш на банкета и си отпускаш душата 🤗
Айде и аз да не се цепя от колектива, щом медицината казва, отивам се запася с вино.

# 1 037
Панди, бързо да се оправя детето.

Я, който измисли менюто за уикенда да сподели моля Simple Smile

# 1 038
  • София

Добро утро!
Черпя за именния ден на детето и баща ми. Живи и здрави да са днешните именници.

# 1 039

И сега какво стана, нито йод имам, нито червено вино Cry
Айде,айде,с толкоз олиВо дет имаш,вино не ти требе на теб 🤣
Здрави да са именниците!

# 1 040
  • Somewhere in the World
О, аз менюто съм го сътворила- леща и тава  пиле с ориз! От вчера има свински пържоли  с гарнитура моркови. ММ мрънка, че пържолите били жилави… леща не искал- ма да се оправя. Има лютеница в хладилника и ресторанти!

# 1 041
Довечера с олиВо ще ви викам наспорт Joy
Гледам снимки от К и Т-маркет - леле мале. МУ стои до мен и ме ръчка: "Бърдо, трябваше миналата седмица да купим още няколко бутилки олио" Joy

# 1 042
  • France
Добро утро!
В "Чернобилска молитва" на стр.2 пише че,"според някои данни общата площ на пукнатините и луфтовете на саркофага над реактора е 200 кв м".Над нас се носи радиация все още ,но не знам някой да пие йод ката ден .
Йод нямам,червено вино се намира .
С годините е имало много ремонтни дейности по стария саркофаг. А преди няколко години френските Буиг и Винчи сложиха нов, модерен върху стария. С финансиране на Европейската банка за развитие.

ДобрЮтро. Днес ще е дълъг ден. Имам 1001 неща за свършване.

# 1 043
  • sf
ДобрЮУтро! СтанАх преди 7ч, а освен, че разходих кучето, нищо друго не свърших. Една апатия ме е обзела, чак аз не се понасям.
Трябва да напазарувам, че хладилника е празен. Олио няма да купувам. 😆 Тоя народ е ненормален, колко олио харчиш на месец, че висиш часове по опашки , за да спестиш колко?!
Ще изгледам още един Хорейшио и си надигам д-то от дивана.

# 1 044
Филомена, хич не се оплаквай, ти си само в майчинство Joy

Ох, в дилема съм, да полегна да се опитам да дремна или да изляза сама. А сега, де.

# 1 045
Ули, като виден мързел, бих избрала второто.

Честити да са именниците на Мид и Пепигрийн! Ако има други и те.

# 1 046
Добрутру, ранобудни съботни хора! Като гледам скоро вместо "да ти върви по вода" ще се поздравяваме "да ти върви по олио" 😁
У Карамелкини явно нямат криви макарони, у нас ако е такъв сеир ще ида да си напазарувам.
Като тръгна реч за пазар, имам само една бутилка олио и дори мисля да разхитя малко сега, правя катми, ако свърши ще минем на масло като едно време Triumph

# 1 047
  • София
Каква е тази тъжна случка, за която говорите, свързана с олиото? Аз пак съм пропуснала.

Честити да са всички празнуващи днес!

# 1 048
Такаааа, първо да зачеша Карамелкова! Значи твоето Халапеньо му требе точилка!!! Може и само от нея да му мине. Болен човек не трябва да яде тежка храна, храносмилането и усвояването на тежка храна изяжда голям ресурс от енергия, необходим за борба с болестта.Супа и чай като за начало му стига и хапове изписани от лекар. Не може да му се въртите на пета, а той да ви прави на луди!
Пандичката да се оправя, Мисти и ти никакви залитания към настинки и болести!
Сега и аз да сервирам, всеки да си вземе според часовото време или изобщо да не гледа часа, а да пие!
Голямото чудо има имен ден, да ми е жив, здрав и щастлив! Същото пожелавам на всички празнуващи Тодоров ден!
Аз ида да си призная колко много съм руса. Вчера от лидл взех тесто за пица, пишеше 1+1 на пакета. Хубуу ма то като бутертестото се усещаше в пакета , на правоъгълници. Това сигурно е втория път в живота ми, в който купувам тесто, първият бе някво на топки на Бела и хич не ми хареса. Вчера обаче ме тресна нещо да го купя туй тесто. Прибрах се, измих всички продукти, оставих ги да съхнат и се изнесох от кухнята. Гризахме с хлапето некви глупости и решихме, че не сме гладни и няма да вечеряме, съответно в кухнята повече не стъпих. Тази сутрин с бодра крачка влизам и що да видя. Тестото се размразило, втасало, спукало пакета... аха тръгнало да ме търси/добре, че двете парчета в по още едно фолио бяха обвити. как щях да пържа филийки, така смених менюто на мекици. Много хубави станаха и преядох, сега мога да полегна. Не ми пращайте ДАНС, щото пържих имам сал една отворена бутилка олио.Stuck Out Tongue Winking Eye
Остана малко тесто за обяд ще врътна пица имам и телшки набор сварен и обезкостен в компанията на праз, морков, лук, целина и едно чери доматче. Като го готвих забравих да сложа картоф, но и така супата е уникално вкусна. Друго няма да готвя, те това ще е.

# 1 049
  • sf
Каква е тази тъжна случка, за която говорите, свързана с олиото? Аз пак съм пропуснала.

Възрастен човек починал на опашка за олио. Мисля, че в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт