Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 449
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 245
Лейла, Омрон е най-известният. Аз съм с Микролайф, със същите характеристики е. Спешно ми се наложи да купувам от аптеката заради ларингит една сутрин, та не придирях много. И от този от Лидл са доволни хората, но трябва да се следи.

Аз не съм голям почитател на инхалаторите. За обикновени хреми, кашлици, не мисля, че имат особен ефект. Необходимост са, ако се наложи лечение с Пулмикорт и Вентолин, защото е по-щадящо да се инхалират.

# 1 246
https://epharm.bg/omron-duobaby.html?gclid=Cj0KCQjwz7uRBhDRARIsA … 8oZYaAtJTEALw_wcB
Лейла,този е взела.Нейното дете е с червено гърло,хрема и температура под 37.5.
Аз също за един сопол не бих взела инхалатор.Тя каза,че доста ревало детето,но накрая мирясало.Звери е голям зор с лекарствата,от 10 дни изписан антибиотик й давах 5 ,от които два го изплю.Аспиратор,спрей за нос пак голям зор.Но от балсамчето на Колийф за отпушване на нос видяхме голям ефект.Маже се по гърдичките и изпаренията отпушват носа .

# 1 247
  • София
Дописвам се за инхалатора.

Нашият е шумен и това е единственият недостатък, който откривам, защото докато беше по-малка щерката понякога се плашеше от шума му. Така че и това е характеристика, която може да вземеш под внимание, ако решиш.
Има такива с разни весели форми , за да са интересни за децата. По-скъпи са, а няма смисъл. Играчка и сама можеш да закрепиш на инхалатора

# 1 248
Лейла грешка.
Такова взели

# 1 249
  • France
Аз действам само с промивки на фи разтвор.

Монстърчето си игра с българчета една неделя сутрин и вече в речника му влизат "атомни оръжия ". Снощи докато оцветяваше, каза на баща си, че ще нарисува украинското знаме. Спогледахме се с ММ. Нужно ли е малки деца да знаят какво се случва около тях?

# 1 250
  • София
Фил, лично аз винаги когато детето ме е попитало само за нещо, което се случва съм отговаряла откровено на достъпен език. То така или иначе общува с други деца, от които може да чуе нещо, както Монсти е чул. Предпочитам аз да съм обяснила на ПанТичка ситуацията, съобразявайки се как й го обяснявам, за да не я стресирам и да не си мисли тя някакви невероятни неща, изхождайки от там, че мама го пази в тайна това.
Но ако тя не ме попита, аз не казвам сама.

# 1 251
Мнооого ви благодаря! Hug
Вчера лекаря каза,ако имаме инхалатор и кашлицата се задълбочи да правим инхалации само с физиологичен разтвор.Казах,че нямаме,но ще вземем,ако трябва.Не е настоявал,значи за момента може би наистина не е нужен.Ама аз нали все гледам да съм колкото мога подготвена.
Инак и при нас е голям зор с аспиратора за нос.Направо борба страшна.И антибиотика като пи,пак беше ужас.Както казваш Бобчи,половината го плюеше.
Ще ги разгледам и ще попрочета тук там.
Чувала съм само,че за много деца ползват и нали ... видяла жабата,че подковават коня..
За сега удържаме положението, дано не се влошава.

# 1 252
Мнооого ви благодаря! Hug
Вчера лекаря каза,ако имаме инхалатор и кашлицата се задълбочи да правим инхалации само с физиологичен разтвор.Казах,че нямаме,но ще вземем,ако трябва.Не е настоявал,значи за момента може би наистина не е нужен.Ама аз нали все гледам да съм колкото мога подготвена.
Инак и при нас е голям зор с аспиратора за нос.Направо борба страшна.И антибиотика като пи,пак беше ужас.Както казваш Бобчи,половината го плюеше.
Ще ги разгледам и ще попрочета тук там.
Чувала съм само,че за много деца ползват и нали ... видяла жабата,че подковават коня..
За сега удържаме положението, дано не се влошава.
Аз имам Медисана.От Лидл купуван и в Кауфланд ги пускат.С 2накрайника е+детски.Могат да се инхалират лекарства.Два пъти по евтин от Омрона.

# 1 253
  • Euskal Herria
Спокойна седмица на всички!
Нещо ме драска гърлото, после ще си направя един тест. За всеки случай. Simple Smile

# 1 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за бременност ли? Wink

# 1 255
  • София
Ено, явявай се със съновника. Сънувах змии, ама много и навсякъде и бяха красиви, шарени и различни видове.
Сънувах и Владо Карамазов, че ми подарява букет и ме кани на представление. Тъкмо се бях настроила и ми каза, че ще сме само приятели 🤣.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 12:41 от Reunion

# 1 256
красиви змии....
ще се разминеш с клюки, приказки и болести.
Simple Smile и с караманов ще се разминеш явно Wink

# 1 257
  • Euskal Herria
Ааа, Добри, няма такава вероятност.
Колега на мъжа ми се обади, че е с корона. Не вярвам ние да сме закачили нещо, ама знам ли.
Миналата седмица властите тук са се събирали, за да нищят пандемията и мерките, които да се вземат. И са излезли с решение, че ще третират вируса като сезонен грип. През тази седмица щели да обявят програмата с набелязаните мерки. Знае се, че скоро ще отпаднат маските и на закрито. Чакам да видя какво са планирали.

# 1 258
оказах се собственичка на около 50 грама захарна паста за обезкосмяване. някой знае ли как се използва това?
Wink виждала съм как МЕ работят с нея, но не знам как СЕ работи с нея.

# 1 259
Като прочетох "захарна паста" и веднага наострих уши, викам си някакъв нов деликатес...пък то за обезкосмяване. Пфу. Разочарована съм. Ама ластиците, гащите и пижамите са доволни Simple Smile

Болните дечковци и недечковци бързо да оздравяват!
Ваичка, натисна ли копчето? Поздравления за завършения проект, пожелавам ти още много успешни.

Казвала ли съм колко мразя понеделниците?

Общи условия

Активация на акаунт