Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 750
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Може да съм пълна Grinning Ама поне гърдите и усмивката Heart са ми топ.
Много приятна е тази тема. Дребния особено, като нямаше зъби беше едно към едно с мен в лицето. Киселяк, ама като се ухили, как да кажеш не.
Лещичкаа Heart кога чакаме при теб Simple Smile

# 2 206
  • Варна
Чак сега те видях, голям сладкиш си, пу пу. Грабваш с усмивка ❤

# 2 207
Пак не съм видяла сума ти и мнения.

Цедилка им се казва на слинговете и раниците по нашему Simple Smile Баба ми си я ползваше и без бебе.

# 2 208
Благодаря момичета,ама то почти не остана в средата на 9-я съм вече,така че когато си реши го чакаме вече второто ни юначе 💙💚

# 2 209
Напазарувахме,гонихме котките,и викам,айде баба ти да си отдъхне малко след работа с теб 😁.А аз за отмора да поизтъркам банята.Толкова съм търкала,че ръцете ми треперят 🥴.Ся събирам сили,и ще пробвам да панирам кашкавал във фрайерчо 🥰.Ули,само два пъти го ползвах днес 🤭

# 2 210
  • Варна
Благодаря момичета,ама то почти не остана в средата на 9-я съм вече,така че когато си реши го чакаме вече второто ни юначе 💙💚

Стискам палци, партизанка такава 😂😂🙏😊

# 2 211
Аз също спя нощем с нея, тя по друг начин не заспива. Ей и сега ми е в ръцете, исках да излезем, но май по-добре да поспи пък и утре е ден.
Бюти - много са яки тези! Аз имам подобна раничка ама все ме е страх, че й е неудобно в нея и като почне да пищи, я махам.

# 2 212
А пък мойта усмивка е тука има, тука нема... щото навремето маман не ме натискаше да ходя по зъбари, те пък едни зъбари бяха по комунизма - касапи, после нямаше пари, после нямаше зъби... та сега требе или два моста да правя, или един мост и една протеза... майка плаче е положението... а може и без зъби да си ходяяяяя

# 2 213
  • София
Мен много ме е страх от зъболекари. След приключение с единия мъдрец, вече нямам нито един, след като казаха, че и те имат кариеси. Много са ми кекави зъбите, правилна захапка и всичко, но кариес до кариес, две коронки и още три са за коронки. Ако падне зъб, абсурд да слагам имплант.

# 2 214
О, мен не ме е страх. Намерих една, дето е уникална... пък и съм на принципа - сложи упойка и прави каквото искаш - та няма болка, няма страх. Обаче финансовият резултат е плачевен... тотално на загуба

# 2 215
Аз имам импланти  и са ми такива белички, равнички, подреденички, ама не си харесвам усмивката и толкова. Даже децата ми казват: "Айде пак ме загледа критично с кривата си саркастична усмивка" и почват да ме имитират гадовете.

# 2 216
  • София
И аз не си харесвам моята. Когато се усмихна в повечето случаи докарвам изражение като на луд по пълнолуние.

# 2 217
  • Пловдив
Ох, не моа да седна...след работа търчах при личната за електр.рецепта на ММ...добре, че нямаше народ. После за магнезий...да пия малко за пролетната умора, дет при мен е целогодишна Stuck Out Tongue Winking Eye
На детето задушен ориз с мръвки от буркан, за мен забулени яйца в дом.сос и месцето. Ааа...и просеко Wink

# 2 218
Ерин, не съжалявай за мъдреците. На голямата дъщеря се наложи здрави да ги извадим, точно между матурата и държавните изпити. Четири години беше с брекети, наредиха се като мъниста зъбите и изведнъж, излизайки мъдреците, докато се усетим и започнаха всичко да разместват. Та сега е спокойно положението, добър хирург и всичко минава. Усмивката ти е заразителна.

С тия торти, съсипахте ме днес, докато метна всичко в готварската книга се умОрих. Сега готвя пилешки дробчета и сърца, а за малката - базлама. Като разбра и се присламчи на бързо. Имам салата да мия, но ме мързиииии.

# 2 219
Кло, освен да въведеш такса. За всяка рецепта, която качваш, авторът да ти изпраща порция по куриер.

Общи условия

Активация на акаунт