Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 344
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Вие при кой лекар сте?

Мен хематолог извън болницата ми го назначи.

# 646
  • София
Аз имам едно проследяване и раждане там  (преди 6 години )и не съм пила Аспирин Протект,може да не е било необходимо или е нещо ново в практиката им.

# 647
На мен ми беше назначен от ден 1.
Ако не сте изследвана за тромбофилия може би след 2 седмици прием пуснете кръвни изследвания за да видите дали дозата ви е подходяща.
Иначе много жени са на такава терапия. Стандартна е, просто трябва да се следи има ли нужда от нея и каква да е дозата.

# 648
Благодаря ви! Чакам да излезнат и моите резултати за тромбофилия, а днес имам час при хематолог, за да му кажа какво ми е изписано. Може ли да ми кажете какво изследване се прави, за да се следи дали имам нужда от аспирин или не?

# 649
  • София
Без да са ви готови резултатите за тромбофилии няма смисъл от консултации с хематолог. Като ви станат готови отивате и ще ви назначи стандартните там д димер,Inr и пр и ще ви каже как да процедирате за напред.

# 650
Вече направих консултация с хематолог. Благодаря ви!

# 651
Дозата аспирин се следи с аспи тест + кръвните изследвания споменати горе.

# 652
Здравейте, мога ли да проследя бременноста си при д-р Савова и след това да родя при нея?

# 653
  • София
Здравейте, мога ли да проследя бременноста си при д-р Савова и след това да родя при нея?

Не, д-р Савова ще ви насочи към лекар който проследява и изражда. Тя ще ви следи до преди първата ФМ

# 654

Не, д-р Савова ще ви насочи към лекар който проследява и изражда. Тя ще ви следи до преди първата ФМ
Аз вчера видях за първи път двете чертички и въпроса ми е мога ли да си запиша час при нея за потвърждаване на бременността?

# 655
  • София
Да, ако ви е репродуктивен лекар и сте ин витро/инсе записвайте при нея. Ако не сте , направо избирайте от лекарите проследяващи бременнни

И тихичко честито и до финал!

# 656
Здравейте. Бях на преглед при д-р Арабаджи два пъти.Все бързаше , нямах време да я попопитам нищо, защото я усещах че бърза.
Питах я още първия път за телефонен номер и ми каза,че го дава само ако се ангажира с раждане. Какво е мнението ви за нея? Видях, че сте писали, че д-р Милчева си дава телефона. Ще се радвам на всякакви препоръки за тях или за друг проследяващ лекар.

# 657
Здравейте. Бях на преглед при д-р Арабаджи два пъти.Все бързаше , нямах време да я попопитам нищо, защото я усещах че бърза.
Питах я още първия път за телефонен номер и ми каза,че го дава само ако се ангажира с раждане. Какво е мнението ви за нея? Видях, че сте писали, че д-р Милчева си дава телефона. Ще се радвам на всякакви препоръки за тях или за друг проследяващ лекар.

Здравей! Аз се следях при д-р Милчева, но така се случи, че я нямаше, когато започнах да раждам, и родих при д-р Арабаджи. Останах много доволна от професионализма й, иначе каква е като човек не мога да кажа. За д-р Милчева мога да кажа (а и съм чувала от други жени) само най-хубави неща.

# 658
  • София
И аз съм доволна от др Милчева, винаги е много внимателна и загрижена реално за пациентката и бебето. На последния преглед при нея, в края на 7-ми месец, бях вдигнала кръвно 140/85 в кабинета и тя ми даде по спешност хапче и ме държа там да не си тръгвам и караше сестрата да ми мери кръвното през половин час докато не смъкнах на 125/80. Обади се веднага и на кардиолога, който ми промени терапията. Та считам, че е сериозна и може да се разчита на нея при усложнения. Дава си телефона, потвърждавам.
В някои случаи я викат за спешно раждане на нейна пациентка и отлага прегледите за деня с два часа, но това е нормално. Все пак е и израждаща АГ.

# 659
Аз имам поглед и от Арабаджи и от Милчева , но за различни неща. Аз се следях при Арабаджи , но раждах август и тя беше в отпуск и ме изроди Милчева. Много се радвам за това. Арабаджи е мила, но припряна. Също така е някак плашлива и се шашка. Аз също имах проблеми с кръвно през бременността, но не сериозни. Все пак тя се шашкаше при всеки преглед по темата. Притеснявах се как ще родя при нея поради тази причина. Радвам се, че ми се падна Милчева, която не познавах, но се чувствах супер спокойна и обгрижена при раждане. Идваше да ме посещава всеки ден по 1-2 пъти и по никакъв начин не усетих, че не съм била нейна пациентка. Вече си ходя на ежегодните прегледи при нея, също така мисля ако пак раждам и ще съм в Щерев още в началото да се запиша при нея.

Общи условия

Активация на акаунт