Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 362
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Привет момичета, някой може ли да ми каже след колко време излиза резултата от ПИД в Щерев? Не ми стана ясно и дали пращат някъде материала или го правят на място 🤔

# 616
Моята инсеминация за съжаление не я направи тя… Уж бях при нея и накрая… една млада докторка свърши самата процедура… И не се получи… Не знам, разбира се, каква е причината, но съм разочарована. Човек не случайно си избира конкретен лекар и е много неприятно като те метнат на някой друг… особено, когато след това резултатът е негативен.
Може, разбира се, вече съм споделяла и тук - доцент Андреева.

# 617
Инсеминациите  си ги прави само д-р Ганева всички други лекари пращат специализант Simple Smile

# 618
  • София
Не само тя, доц. Андреева лично ми направи успешната инсеминация Simple Smile

# 619
Привет момичета, някой може ли да ми каже след колко време излиза резултата от ПИД в Щерев? Не ми стана ясно и дали пращат някъде материала или го правят на място 🤔

Не знам за колко време излиза резултата. Материалът се изследва на място. Ходих миналия месец на консултация с проф. Димова и тя така ми отговори на въпроса.

# 620
Привет, момичета. След редица неуспешни опити и вече доста разочарование и обтегнати отношения, ще ходим на консултация в Щерев. Записах ни час при д-р Даниела Савова, дали имате някакви мнения и опит с нея, който да споделите?

# 621
Здравейте! Д-р Савова не е моят репродуктивен лекар, но съм попадала при нея на преглед и останах с много добри впечатления. Не се чувствах претупана, въпреки че не съм неин пациент и бях там извънредно. Не се притеснявайте!

# 622
Аз не бих я препоръчала, но може да ви е на късмет, както се казва.

# 623
Цитирам се за д-р Савова.
Аз успях от първи инвитро опит при д-р Савова преди 2 години, тя ми следи и бременността до края на 2ри триместър и бях много доволна. Тази година отново правихме ЗЕТ при нея и този път бях крайно разочарована, затова реших да сменя директно клиниката. Така че примерно мога да кажа и хубави, и не толкова хубави неща за нея, което пък не означава, че няма тя да е точно човека, който ще ти помогне да сбъднеш мечтата си.

# 624
Здравейте,

Искам да попитам информативно, каква е разликата между
:
Пакет Стандарт: "Раждане за самофинансиращи се пациенти"
и
Пакет Стандарт към Раждане за здравноосигурени пациенти + неонаталогично проследяване

Разликата в сумата на 2-то пакета е двойна. Нима здравната каса покрива такава сума при раждане?

# 625
  • София
Ако си здравноосигурена, важи по-евтиният пакет. Доколкото знам ЗК покрива 1000 лв при раждане. Другата сума може  да е още по-надута за чужденци и българки, които живеят в чужбина

# 626
Здравейте, втората фетална на каква цена е станала, правил ли е някой скоро ?

# 627
  • София
120 лв е, като първата. Правих преди около 2 месеца.

# 628
Аз платих 170 за ФМ в 24 г.с

# 629
  • София
На мен ми влизаше в пакет за следене втори триместър и може би затова излиза по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт