Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 589
  • 634
  •   1
Отговори
# 375
Все още няма точно набелязани като цвят обувки, но ще са стилето. Първо мислех да ги напасна с плика, който имам, но ще бъда някак много официална. Искам нещо пролетно- примерно розови обувки + зелена/силня/лилава/оранж чанта. Питането ми е за големината на чантата.

# 376
Показаното от Miss K съм го виждала на живо. Не е лошо, но струваше около 800 евро, които не бих дала никога за него.

Това, което Savova е показала е перфектно.

# 377
Питането ми е относно дамските чанти.
Замислих се- имам тънка талия и широк ханш. Каква чанта да си купя за официално събитие? Малка, с дълга дръжка, но на фона на широчината ми ще се губи или ще изглежда още по- малка. Или плик(по- модерен с името клъч), който все още е с по- обемни размери и разликата талия/ханш ще изглежда по- прикрита. Пликовете не са ли вече демоде?
Пликове/клъчове не мисля, че са демоде, но ще направя бърз сърч какво казват по въпроса. Според Мари Клер и Vogue са си ОК през 2022.
https://www.marieclaire.com/fashion/g37895666/spring-2022-bag-trends/
https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/bag-trends-spring-summer-2022

За типа/размерите на чантите аз лично спазвам следното ориентировъчно правило:
"Чантата подчертава тази част на тялото, до която е най-близо...
- т.е. чанта на верижка например, която виси от рамото и е близо до ханша ще подчертава ханша. Чанта на къса дръжка, носена на рамо ще разширява и привлича погледа към бюста, етц.
"... миниатюрна жена може да си позволи миниатюрна чанта, но огромна - не; жена със средна конструкция - може да избере и малко по-обемни и малко по-мини; едра, висока жена - средни и големи размери чанти"

Вечерните чанти обаче са колкото чанти, толкова и аксесоар към тоалета, та не трябва да се абсолютизира нищо. Няколко идеи за популярни тази пролет форми..

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 15:22 от Agent Provocateur

# 378
Благодаря, Агент.

# 379
За едно благодаря, кликни на полезно под поста и.

# 380
Така "благодаря" ми е по- лично.

# 381
Agent, благодаря Flowers Tulip
Loewe-то ми е фаворит от показаните, този цвят е ултра.

миналото лято взех официални обувки и чанта в бяло и черно, сега малко съжалявам, че не взех и в розово, вече ги няма

ще ровя за клъчове тия дни и ако попадна на нещо интересно ще споделя

# 382
  • Някъде там
Аз пак с въпрос.
Удобни ли са обувките на Ricker, поръчах тези спортни обувки

# 383
Относително понятие е удобно Simple Smile. На един ще е, с на друг не. Освен ако нямат същите крака като теб. Ти не беше ши с проблемните крака ?

# 384
  • Бургас
На мен Рийкер са ми били удобни досега.

# 385
  • Някъде там
Относително понятие е удобно Simple Smile. На един ще е, с на друг не. Освен ако нямат същите крака като теб. Ти не беше ши с проблемните крака ?
Проблемни са,с много тънка кожа съм и лесно се разранява.

# 386
Пробвала съм над 10 различни модела на тази марка, едни са ми били удобни, но други съвсем не.

# 387
  • В полите на Пирин планина
Аз имам сандали и кубинки Rieker и са много меки и удобни.

# 388
Канена съм на сватба, идея нямам какво да облека. Ресторанта е хубав, но нищо специално. Началото на май. Проблема е, че не мога да ходя с токчета Blush  а затворени обувки с нисък ток изобщо не ми харесват.
Много костюми са напускали, тъпо ли ще е да отида с панталон и сако и някакви лоуфъри?

# 389
Само да вметна, че тегелите/ шевовете, които изглеждат, като правени на ръка, действително са шити на ръка, което донякъде показва качеството на продукта, Ръчният труд си е ръчен труд, качва цената и т.н.

Следя предложенията за черен клъч, от естествена кожа, който да побира телефон, чифт очила с мек калъф и червило.

Алиена, какви обувки носиш на по официални/ тържествени събития? По написаното от теб, май от там трябва да тръгнем, за да стигнем до някакви предложения.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:31 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт