Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 585
  • 634
  •   1
Отговори
# 390
Проблема е, че не мога да ходя с токчета
Затворени ниски с остър връх? Аз така ходя, като знам, че в един момент на деня ще ходя много пеша, а в друг съм на елегантно място. Отиват си с рокли и поли. За панталон - зависи от материята от модела сигурно. Нещо определено имаш ли предвид?

# 391
Нещо такова ли?
https://fashiondays.page.link/G24yzaFBJMFHNc5A7
Все бабешки ми стоят такива ниски обувки
Нищо конкретно няма впредвид като костюм, но не някой всекидневен или офисен.

# 392
А, не, аз с подобни работя, втръснали са ми; точно бабешки са, но и аз работя с по-възрастни хора. Имаме в офиса под от дъб и не може с тесни токчета, за да не пробия дупки Smile

По-скоро такива бързоходки:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 20:14 от Анонимен

# 393
Aлиена,
Има ниски обувки, които никак не стоят бабешки.
Със съвсем малък и удобен ток.

# 394
от обувките на Аня само черните не са за баби

бързоходките на Ли Лу стоят добре с панталон тип цигара до глезена или къса пола/панталонки

Алиена, може да видиш сандали на ток, има модели и височини, които са удобни, обувките за танци са добър пример

# 395
Аз сандали имам, но незнам дали няма да ми е студено.

# 396
Алиена, аз също не нося токчета. За по - официални случаи съм се сдобила с едни такива обувки.
Вършат ми работа при необходимост.  Стават и за  панталон и за рокля.

# 397
Алиена, не познавам стила и предпочитанията ти, но се сетих за харесвани от мен Chie Mihara. Изключително удобни и непреходни. Намират се и на по- добри цени онлайн. Всъщност по- скоро идея за визия с удобство давам.
Един модел от официалния сайт за пример https://www.chiemihara.com/en/chie-mihara-shoes/13185-135210-vol … n/19-shoe_size-34
Audley са друг вариант, с подобно усещане за специалност и достатъчно удобство за цял ден разхождане. Пример https://www.audleyshoes.com/en/heeled-shoes/2103-8567-mid-heeled … a.html#/4-size-36

# 398
Elirost,
Можеш ли да разкажеш повече за Chie Mihara? Страхотни са първите показани!

# 399
Elirost, тези са разкошни.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:28 от Не се сърди, човече

# 400
Chie Mihara са сред любимците ми Simple Smile) Изключително качество, много удобни, дори високите модели,  отговарят на номера. Намират се модели в Амазоните, в Yoox също пускат някои модели. За мен са луксозни, удобни обувки с непреходна визия и изключително съчетаеми.

# 401
Здравейте дами Simple Smile
Какво мислите за Модиво/Обувки.бг? Дали маратонките,които продават са ментета? Есента си взех Puma carina и след 5 обувания се сцепиха( прилагам снимка) :
Миналата седмица поръчах тези и едната беше с доста дефекти(дупки по самата подметка на няколко места,езика беше пришит по надолу и на криво) за съжаление не направих снимки и не мога да Ви покажа.
Здравейте, помните ли дали са Carina L, току що получих същите от Answear,  и се чудя дали да ги върна, червена кyтия, made in China

# 402
То почти всичко вече е произведено в Китай Simple Smile.
Едва ли са фалшифи, просто са били дефектни.

# 403
То почти всичко вече е произведено в Китай Simple Smile.
Едва ли са фалшифи, просто са били дефектни.
Да, съгласна съм, аз по никакъв начин не мисля, че има фалшиви продукти в някой от тези сайтове. Просто се замислих, че и на двата сайта складовете са в Полша и вероятно работят с един снабдител. Най- вероятно е кофти партида/и. Но и друга потребителка беше писала, че същия модел, отново бяло се е скъсал, купуван от амазон. Отделно не се знае колко модела се шият с тази кожа, няма да е само един. Не очаквам железни кецове, но все да изкарат повече от час Simple Smile Естествено, случайно мернах след като бях поръчала вече Simple Smile и сега им се чудя, изглеждат си много добре в кутията Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За да не е спам, чудя се дали да върна и да поръчам тези, заинатих се за бели сникърси

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 00:33 от BrightT

# 404
Само да вметна, че никъде по света вече не се шие ръчно тропоската на ревера, освен за от котюр. Има специална машина, която шие тропоска едно към едно с ръчно. Даже съм се пробвала на такава, когато работех в сферата на модата. С две игли е, една отгоре и една отдолу за да прави празната стъпка. Wink

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 08:33 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт