Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 579
  • 634
  •   1
Отговори
# 405
И аз намазах от yoox едно намалено палто, но няма да ви покажа, след като още се карате Smiley

Тези обувки са omg Cupid

# 406
Привет дами. Не пиша в темата, но ви следя постоянно. За съжаление, последната седмица ми е страшно натоварена и чак сега отварям темата. Имам нужда от съвет. Трябва са присъствам на погребение, строго католическо и нямам нищо подходящо в гардероба. Мислех си за рокля и дори харесах една от Abaout you. Роклята е тази https://www.aboutyou.bg/p/edited/roklya-lieve-7383213.

Според вас дали е подходяща? Приемам всякакви мнения и предложения. Отивам да чета назад за да наваксвам. Благодаря.

# 407
Не, не е подходяща.

# 408
Ауууу обувките Chie Mihara са жестоки, много фини и същевременно шик! Жалко, че на моите крачеца нищо ниско не върви!

# 409
  • в Кошера
Канена съм на сватба, идея нямам какво да облека. Ресторанта е хубав, но нищо специално. Началото на май. Проблема е, че не мога да ходя с токчета Blush  а затворени обувки с нисък ток изобщо не ми харесват.
Много костюми са напускали, тъпо ли ще е да отида с панталон и сако и някакви лоуфъри?

Тъпо не бих казала, напротив.
Но дали ще ти е удобно, ако идеята е да не сваляш сакото?
От друга страна, в случай, че е в ролята на подвижна част, трябва да мислиш какво да сложиш отдолу...
Това е красиво, при условие, че визията остане в цялост.
И деколтето не крещи ТАКА.
Скрит текст:

И опции със сваляне на сакото:
Скрит текст:

Или кардинално 2в1:
Скрит текст:

Колкото до обувките - с какви токчета не можеш да ходиш?
Ако не можеш с тънки:
Скрит текст:

Ако проблемът е във височината:
Скрит текст:

# 410
Tyra, много хубави предложения с костюми. Чак ми се приноси, макар че избягвам костюмите.

Ли Лу, за теб се сетих
https://www.vogue.ru/gallery/samaya-modnaya-obuv-sezona-vesna-leto-2022

пп. И като сме заговорили за сватби, ето нещо, което бих облякла с кеф, естествено не в този цвят.
https://www.dressisi.com/products/polka-dot-maxi-dresses-white-o … 0PUFBQUFBR0k1ajVN

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:25 от Не се сърди, човече

# 411
  • Пловдив
За сватбата освен панталон/сако, може да се разгледат и гащеризони, ако представляват интерес за потребителката. Има доста шик модели на пазара.

# 412
LesMacarons, роклята е подходяща. Съжалавям за тъжния повод.

# 413

Благодаря. Ще я поръчам. Имам и един къс блейзер за връхна дреха.

# 414
Аз си мисля че и на погребение може да се отиде с панталон блуза и сако 
Човек все има по един брой черни такива

# 415

Благодаря. Ще я поръчам. Имам и един къс блейзер за връхна дреха.
Да, ще е съвсем ок за случая. Ако деколтето Ви идва дълбоко може да сложите черен потник

# 416
  • София
Супер досадно става, модераторите да не са в отпуск...

Орезилвате си скъпите и стилни аутфити с това поведение Wink

Между другото и на мен ми досмеша на съвета за румънската сватба, ама реших че е някаква специфика на местния манталитет. И си припомних как бабата на булката на една сватба в Сандански дойде на уше да ми каже  - " Много хубава рокля! Скъпа е! ( не беше Wink), сигурно си от Америка...или поне от София" Joy

# 417
Скъпото е като хумора - или го имаш, или не. Някои го различават, други - уви.

# 418
Аз си мисля че и на погребение може да се отиде с панталон блуза и сако 
Човек все има по един брой черни такива

Така е. Освен, ако не работиш на кораб по 4 седмици като моряк, с отпуска от по 14 дни и гардероба ти да е изцяло от дънки, суитчъри, маратонки и 20 чифта работно облекло, прилежащите предпазни обувки Joy.

Последния официален повод на който отидох беше сватба преди 4 години. И да ви кажа честно, до гуша ми дойде да съм облечена постоянно така. Та, исках нещо по-женствено.

# 419
LesMacаrons,
Показаната рокля е с неуместен изрязан участък. Ако е така “строго” католическо погребение, както спомена не е важно какво искаш, а какво трябва да облечеш.
Нека е женствена рокля, но изчистена.

Прекарвам месеци на лодка, но като акостираме на ходя боса по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт