Звездни компромати - Март'22

• 252 480
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 195
Риана е излязла в Париж облечена така:
Скрит текст:
Дамите-сиганки от маалата се обличат по-стилно и практично, бременни.

Евала, не цепи басма ни на специалното си състояние, ни на сезони, ни на локация!  Ако се запъти към Булонския лес ще се смеси с колежките там. А докато дойде време да ражда вероятно съвсем гола ще тръгне.

# 196
  • Варна
Софи Маринова като анимационен герой в реклама на свое участие. 😆 Разбира се, че точно така изгледжа!
Скрит текст:

# 197
Гуен Стефани е страхотна! Нашите звИзди   много могат да се учат от такива  като нея. Стил, вкус, всичко премерено и без тъпашки демонстрации.

Чела съм статии за нея и връзката й с Блейк - че била мега лепка и много го преследвала за сериозна връзка.

# 198
Няма шанс. Тя от тез гащЯ милиард натрупа. Ще ги показва и още как. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
Рири мен не ме учудва.Винаги ми е била гнусна парцалана.

Джейсън Деруло кога успя да се раздели с майката на бебето? Само 4 месеца след раждането!Тя е уникално красива
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 01:29 от Came lita

# 200
Гуен Стефани е страхотна! Нашите звИзди   много могат да се учат от такива  като нея. Стил, вкус, всичко премерено и без тъпашки демонстрации.

Чела съм статии за нея и връзката й с Блейк - че била мега лепка и много го преследвала за сериозна връзка.
Тотално невярно.  Гледала съм интервю с Блейк и неговия разказ за връзката им, нищо общо с това което си чела. Струват ми се по достоверни неговите думи.

# 201
Мис Бони и мис баба Дони🥴
Скрит текст:

ДесиСлава
Скрит текст:

Мис Мара
Скрит текст:

...ви обича Wink

Принц Бест Батинков, на 3 г., прави дължини в басейн.
Скрит текст:

Снимките са от клипче, в което той прави и професионалните си скокове във вода.

# 202
Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк, много цветни
Скрит текст:

Аквамен се къпе в ледени води
Скрит текст:

Джо Манганиело - чаровник 😉
Скрит текст:

# 203
Както винаги, страхотен първи пост, поздравления!
А г-жа Банова-Плевнелиева наистина ли се връща на екран, като водеща на предаване?
Тя не четеше ли прогнозата за времето?
Първият и гост ще бъде една любимка в темата-Илиана Раева

# 204
  • софия
Банова и Раева са неустоима комбинация, която без замисляне ще пропусна. Не че Банова може да предложи нещо, което да представлява интерес. Посредствеността и семплостта ѝ са покъртителни.

# 205
  • Glasgow
Десислава в първия момент помислих, че е сложила шапка от фолио като антиваксърите и анти 5G на протест

# 206
Манганиело хич не ми е чаровен. Ама най-вече Вергара, която ми писва да гледам, защото изскача с по 150 селфита на ден.

# 207
липсва ли ви крокотоца и филтрирана ..се тая брат 🤣
!!! да не изплискате кафето
Скрит текст:

# 208
Малиии, колко съм увредена. Изплюх си кайвето бе😂. От Пениуайз не съм се плашила, ама от Тоци..............

# 209
Скрит текст:

Юлиан Вергов, Моньо Монев и Димитър Рачков - преди 28 години

Общи условия

Активация на акаунт