Звездни компромати - Март'22

• 252 503
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 210
  • Glasgow
Като фигура на Антония в музей на восъчните фигури🤯 Антония, натуралните снимки са по добре.

# 211
Бест не се ли научи да плува съвсем сам на Малдивите? Какви са тия надуваеми помощни средства? Joy

# 212
Изпуснали са момента да качат Бест на ски! Хората в повечето страни с развити ски курорти качват хлапетата още първия сезон след прохождането им. Бестов нещо много изостава в това отношение, разни дребосъчета ще го подминават по пистите. Срамота!!!

# 213
Винаги като гледам тоца и си мисля. Първо винаги е със син филтър, на тази бяла кога е прави супер студена. Второ цвета на косата и е супер кофти, или се прави сама в тях или фризьора и е за прибиране. И последно полите които прави.. бляк
Риана никога не ми е била любимка, по-скоро все тая, ама сега направо като и отварям снимките и дърпам малко телефона.. като с Мадона.
Виж Бритни много я харесвах като малка, а сега ме е гнус да я погледна. Какво става с тия хора, няма ли кой да им налее малко здрав разум??

# 214
Скрит текст:

Юлиан Вергов, Моньо Монев и Димитър Рачков - преди 28 години
Много бе, толкова ли са дърти? Да не е преди 18?

# 215
  • София
Вергов е на 51 Sad според гугъл, явно и другите са там някъде.

# 216
Гуен Стефани е страхотна! Нашите звИзди   много могат да се учат от такива  като нея. Стил, вкус, всичко премерено и без тъпашки демонстрации.

Чела съм статии за нея и връзката й с Блейк - че била мега лепка и много го преследвала за сериозна връзка.
Тотално невярно.  Гледала съм интервю с Блейк и неговия разказ за връзката им, нищо общо с това което си чела. Струват ми се по достоверни неговите думи.

Хаха никой мъж няма да признае, че приятелката му е лепка и така го е “спечелила”. Има много статии за връзката им, в която се описва как тя е ходила неканена и изненадващо на концертите му и на купоните му още в началото на връзката им, за да подсигури той да не излиза с друга.

Междудругото, освен че Дидо е имал приятелка, украинката е била омъжена докато се е сваляла на Дидо. После той къса с приятелката си, тя се развежда и така се взимат.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 16:49 от Linda*kiss

# 217
Предпочитам нея да гледам, отколкото Тоца.
Манганиело хич не ми е чаровен. Ама най-вече Вергара, която ми писва да гледам, защото изскача с по 150 селфита на ден.

# 218
Скрит текст:

Юлиан Вергов, Моньо Монев и Димитър Рачков - преди 28 години
Много бе, толкова ли са дърти? Да не е преди 18?

Аз пък си помислих, толкова ли съм аз дърта? 😀😃🙂
Социалните институции няма ли да се самосезират, или Риана може да си прави каквото иска? Това което прави тя е безотговорно и всеки, който види снимките би трябвало да се запита как е психическото й здраве и би ли могла тя да се грижи за детето си...

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 13:57 от Little heart

# 219
  • София
Социалните пък за какво да се сезират???

# 220
Агенция за закрила на неродените деца може би.

# 221
  • ВАРНА
Риана демонстрира гол тумбак,за да не се усъмни някой в бременността и,както беше с Бионсето предполагам.

# 222
Така де, ама се убедихме. Няма нужда да си докара някой пиелонефрит докато го демонстрира.
По ме притеснява като стане време след два три месеца да се ражда ще предава онлайн от къде излиза.

# 223
Няма край това нейното, тук е малко по-облечена всъщност
Скрит текст:

# 224
  • Бургас
Коя е тая смешната?

Общи условия

Активация на акаунт