Звездни компромати - Март'22

• 252 350
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 60
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за новата тема със супер първи пост!

Мислех, че Мадона няма кой да я бие по вулгарност, но Бритни ще я засенчи....

# 61
Обожавам да разглеждам галериите с наследството на Заха Хадид. Ето само малка част от интериорните й проекти

King Abdullah Petroleum Studies and Research Center (Riyadh, Saudi Arabia)
Скрит текст:
Beijing Daxing International Airport
Скрит текст:
Leeza Soho (Beijing, China)
Скрит текст:

# 62
  • Пловдив
Мерси за темата!

Офиц.трейлър на Батман...

# 63
Благодаря за новата тема и хубавия първи пост!
Бритни съвсем изплиска легена, милата! Трябва да и помогнат и да се лекува.Жал ми е за нея.

# 64
Мария да не би да си е намалявала устата, не изглежда толкова брутално като преди.
Не мисля, тя е с гел, който не може да бъде разграден или премахнат.

Просто в днешно време нейната уста изглежда почти нормална на фона на наблъсканите с филъри устни + добавен отгоре инстаграм филтър за допълнителен обем.

# 65
  • In The Middle Of Nowhere
Робърт Патисън ми е сигурно най-антисексеският  Батман.
А Бритни наистина изглежда много евтина и жалка 🤦‍♀️

# 66
Показаните сгради на архитектката въобще не ми харесват. Обичам новостите, модернизацията и съвременните технологии, но нейното творчество ми е леко абсурдно, на места кичозно и заболяващо очите. Предполагам внася hard енергия у посетителите, не ми допада.

# 67
Гледам по Бтв Мисис Баба и Дядо! Крайно време е да го закрият този конкурс! Пародия!
Защо, забавно е. Една съученичка го спечели веднъж, на 40-и-няколко години, голям смях падна, тя дори няма бръчки. Купон да става.

# 68
  • Пловдив
Гледам по Бтв Мисис Баба и Дядо! Крайно време е да го закрият този конкурс! Пародия!
Защо, забавно е. Една съученичка го спечели веднъж, на 40-и-няколко години, голям смях падна, тя дори няма бръчки. Купон да става.
Е да. Ама Баба ли е? Баба е!

# 69
  • Добрич
Страхотно са нещата, които показвате на Заха Хадид. Сега се запознавам с нейните обекти. Е при такъв безспорен, извънземен талант и креативност дори ислямските традиции са безсилни. Великолепни сгради!!
 Слагам статия с най-известните https://www.manager.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B … D0%B4%D0%B8%D0%B4

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 13:13 от mpetkova

# 70
  • Варна
Благодаря за новата тема!

Останах безмълвна от проектите на Заха Хадид.
Невероятен размах и фантазия!

# 71
  • София-Младост
С кое анимационно семейство може да направите аналогия
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:33 от Ала-Бала

# 72
Флинтстоун Joy

Дядото е сиамски близнак на Р. Алибегов. А бабата на 42 г е всичко друго, но не и красива

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:14 от Г-жа Малдини

# 73
  • Пловдив
Интересното е че , при нея липсва този ориенталски привкус характерен за арабите въпреки че, тя е иракчанка. Много ми хареса сградата в Баку , Азърбейджан. Фен съм на овалните , заоблените сгради.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт