Звездни компромати - Март'22

• 252 336
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 45
Ronaldo
Скрит текст:

# 46
Близнаците на Любен Дилов празнуват рожден ден. Качил е стара снимка, но ми стана интересно колко хубава жена е имал. И макар не винаги да съм съгласна с тезите му по разни въпроси винаги се възхищавам на ногатия му изказ.
Скрит текст:

Разведени ли са със жена си? Коя е тя всъщност?

Конкретно за нея не откривам нищо, то за това и на мен ми стана интересно. Иначе отдавна са разведени, но имат заедно 3 деца.

# 47
Деми Мур да не си е правила скулите при хирурга направил носовете на Преслава и Камелия? Weary
Донатела Версаче май изглежда доста по-добре, отколкото преди 10 години?  По едно време беше "живите-мъртви".

Кактусче, благодаря за темата. Великолепна, както винаги!

# 48
И аз чух за Зеленски и 3 деца. 78-ми набор е той, 43 годишен президент Heart Eyes
Меган Фокс да вземе да си скъси малко проскубаната отдолу коса. Все едно не е виждала подстригване една година. Кофти дължина.
Сиара пък със странна рокля при бюста, надолу ми харесва.
Дуа Липа ми харесва, но какво е навлякла сега Rolling Eyes

И аз подкрепям за темата, както винаги СТРАХОТНА. Hug

# 49
  • София
Ау, Анелия тотално е сменила фейса, не към добро...но новия сякаш повече и отива на натюрела.

# 50
  • Glasgow
Аз да допълня за пакистанката от първия пост, Малала, не е на 18, на 24 е и живее в Лондон. Омъжи се миналата година на традиционна пакистанска церемония, с което си навлече гнева на доста хора, самите пакистанци я наричат актриса и спонсорирана. Няколко месеца преди да се омъжи имаше интервю, в което каза, че не е нужно младите момичета да се омъжват, могат да имат връзка и живеят на семейни начала (табу за религиозните пакистанци) а самата тя набързо се омъжи.

# 51
Сиара ми е изключително красива, как може да е толкова прекрасна.
Благодаря за първия пост. Толкова беше вдъхновяващо. Дори си цитирах част от него в социалните мрежи.
И аз харесвам Зеленски и семейство. Интересна е историята около запознаването и гаджосването с жена му. Сладко е.

# 52
  • София
Майли
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Ел Макферсън
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Алиша Кийс
Скрит текст:
Мира Сорвино
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:

# 53
  • Mediterraneo
Ау, Анелия тотално е сменила фейса, не към добро...но новия сякаш повече и отива на натюрела.

Нали! За мен винаги е била много красива и прекалено тъпа. Сега вече не е толкова красива и си ходи идеално с простотата, която се излива от нея, щом си отвори устата.

# 54
Много ми харесва Лора Георгиева, май само тя остана да не е бременна.
Скрит текст:

Децата на Деси Цонева
Скрит текст:

Мегън Фокс
Скрит текст:

Славена и деца
Скрит текст:

Бритни
Скрит текст:

Мария
Скрит текст:

Джаферович
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 11:24 от alethea

# 55
Благодаря за вдъхновяващото начало на темата!

# 56
  • Glasgow
Мария да не би да си е намалявала устата, не изглежда толкова брутално като преди.

# 57
Гледам по Бтв Мисис Баба и Дядо! Крайно време е да го закрият този конкурс! Пародия!

# 58
Катето Евро със снаха си в някаква ПР кампания
Скрит текст:

Още една важна жена, която трябва да бъде почетена - Заха Хадид. Най-великия архитект на съвремието и "кралицата на извивките". Сградите, които тя проектира нямат прав ъгъл и това е тотален прецедент в архитектурата.
Тя е първата жена, получила наградата Прицкер за архитектура, през 2004 година.
Първата и единствена жена, наградена с кралския златен медал от Кралския институт на британските архитекти.
Скрит текст:

Heydar Aliyev Centre Азербейджан
Скрит текст:

Zaragoza Bridge Pavilion, Испания
Скрит текст:

Дания, Ordrupgaard Museum
Скрит текст:

Италия, National Museum of the 21st Century Arts (MAXXI)
Скрит текст:

Галакси Сохо, Пекин
Скрит текст:

На 31 март 2016 г. Хадид умира от сърдечен удар в болница в Маями.

# 59
  • Glasgow
И е иракчанка. (Хазаите ми са от иракски произход и сме я обсъждали). Нали сега е много модерно да обвиняват в расизъм, дискриминация и т.н. Жена от Близкия изток , световно призната!
Скрит текст:
това е неин проект в Глазгоу

Общи условия

Активация на акаунт