Звездни компромати - Март'22

• 252 578
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 285
Батинкова до тук не можеше да пише на български и на английски. Вече не може да пише и на италиански. Какви ли други езици не владее?

# 286
Завиждам й, за пътешествията и свободното време
Бих се радвала да имам такова с децата и мъжа ми
Хич нямаше да хабя средства за боклуци и нерви за някакъв си акаунт в социалните мрежи
Пожелавам й полека лека да си промени приоритетите, да инвестира в образованието на детето, да продължи пътуванията, хубава храна, хубави места, култура и т.н.

# 287
  • софия
Батинкова до тук не можеше да пише на български и на английски. Вече не може да пише и на италиански. Какви ли други езици не владее?
Всички световни езици. Всички. 🙃

# 288
Мария и мъж даже симпатично човешки изглеждат, да не повярваш.

# 289
И на френски имаше грешки. Сега гледам, че и италианският не и е силен Laughing

# 290
Автокоректора е виновен..... Joy

# 291
Дали има някаква информация за Денди?

# 292
В друга група коментират Десислава. Ами наистина малко можеше да внимава с тоалета.
https://www.facebook.com/nashencisofia/videos/3981392585419476/

# 293
Нина Добрев, много добре изглежда тук.
Скрит текст:
Даниел Ангелов, много харизматичен, особено в по - зряла възраст.
Скрит текст:
Дони, Нети и дъщеря.
Скрит текст:
Диляна Попова, не съм й голям фен, но тук изглежда чудесно.
Скрит текст:
Синът на Весела Тотева и Елин Топузаков е имал рожден ден, малкият прилича доста на баща си.
Скрит текст:
Никол, жената на Митко( първият съпруг на певицата Мария). Излизат ми нейни снимки от време на време. Имат някакъва прилика в лице и тяло с Мария, но сякаш русата е по - изтънчена.
Скрит текст:

Това са двете им деца.

Прави впечатление, че са си близки с кака им Марая, което е чудесно.

# 294
  • Rock & Roll feeling ...

Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за този коментар Kissing Heart

# 295
Между другото за Деси Слава да кажа, че според мен се е приела и по - добре да е така. Помня в Биг Брадър отказваше на бившия си да му роди деца, казваше, че е заради кариерата, но според мен и заради външния вид. Едно е да раждаш на 20, друго на 40. Друг е въпроса, че следващият също си го избра младеж, явно по такива си пада и не бе дорасъл да подкрепи жена си след промените, идващи с ражданията. Дано се е приела и да продължава да твори, защото е една от по - стойностните в нейния жанр.

# 296
Харесва ми Никол, жената на бившия мъж на Мария.
Егати схемата Joy

# 297
В друга група коментират Десислава. Ами наистина малко можеше да внимава с тоалета.
https://www.facebook.com/nashencisofia/videos/3981392585419476/

Не мога да повярвам, че се е пуснала така!
За Бога, няма ли огледало?
Има по- пълни жени, които се обличат ефектно, но това е трагично !

# 298
  • На морето!
Завиждам й, за пътешествията и свободното време
Бих се радвала да имам такова с децата и мъжа ми
Хич нямаше да хабя средства за боклуци и нерви за някакъв си акаунт в социалните мрежи
Пожелавам й полека лека да си промени приоритетите, да инвестира в образованието на детето, да продължи пътуванията, хубава храна, хубави места, култура и т.н.
Обаче техните пътувания приключват до хубава храна, хотела, магазините, касовите бележки и задължително апартамента, в който са отседнали. Толкова. Култура, забележителности, интересни хора, места и обичаи не са ѝ инстаграмъбъл на Тоцка.
Чакам да видя за осми март къде ще отиде да хапне. Ще е супер ако някога покаже, че имат и приятели, макар че освен Кейт и Уилям или Летисия и Филип, не знам кой друг ще им е на нивото. Малко самотнички ми изглеждат, а тоя мъж Батинката все повече олеква (не физически естествено), досущ семейство Флинтстоун го докарват, не знам бизнес партньорите му как го издържат тоя цирк.
Синът на бившия на Мария и Марая много си приличат.

# 299
А Зуека не приключи ли с всякакви театрални изяви? Гледам го ще имат представление в Щатите на 10 април с Влади Априлов с постановката “Ние българите”. Много се изненадах.

Общи условия

Активация на акаунт