Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 986
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
На мен още вчера ми се обадиха и ми потвърдиха Ani. Аз си поръчах и Zenne и жената ми обясни, че някои от парфюмите на Nishane са на митницата и ще са при тях в понеделник. Та, тя ми каза Zenne, ще получите в понеделник, а Ani в вторник.

# 121
На мен и в неделя са ми звънели, дори сме водили активен чат поне два пъти във времето. Единият път си спомням, че уточнявахме Knot Absolue, който беше всъщност неналичен, а момиче преди това твърдеше, че го имат със сигурност

# 122
На мен още вчера ми се обадиха и ми потвърдиха Ani. Аз си поръчах и Zenne и жената ми обясни, че някои от парфюмите на Nishane са на митницата и ще са при тях в понеделник. Та, тя ми каза Zenne, ще получите в понеделник, а Ani в вторник.
А кога поръчахте? Редактирам се - и какви милилитри взехте?

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 15:06 от mechetaishan

# 123
Момичета, ще пием студена вода като с Sunshine, интуицията ми крещи Simple Smile))))

# 124
Момичета, ще пием студена вода като с Sunshine, интуицията ми крещи Simple Smile))))
Ще се появи пак, а и в парфюми шоп има 50 мл продукт, тестер, 100 - ца, спрей за коса, та все някой нещо ще получи. В Нотино преди десетина дни беше 300 лева 100 мл, така че не мисля, че цената на Парфюми шоп е чак толкова скандално и невиждано ниска.

# 125
  • София
Заговорихте се за Ani и рязко тестерът и 50-та свършиха в парфюми шоп. Joy

# 126
А кога поръчахте? Редактирам се - и какви милилитри взехте?
Поръчах в петък , и двата парфюма са по 50мл.

# 127
Според мен наличностите не се актуализират автоматично. Вчера пробвах и позволява да добавите и 15 бр Ани например, докато в повечето сайтове ще Ви ограничи до наличното.

# 128
Заговорихте се за Ani и рязко тестерът и 50-та свършиха в парфюми шоп. Joy

Значи има шанс тези, които са поръчали преди това,  да си получат парфюмите..

# 129
Аз се подразних от отношението. Два дни звъня, никой не вдига. Крият се като мишоци. Явно ще потвърждават тогава когато получат парфюмите, нищо чудно да е само един брой Joy Joy

# 130
Щом и аз се замислих за още Ани, при положение, че съм с две 100 ци  и две 50 ци в запас, значи положението е много зле.
Дано всички поръчали го получат и да свърши след това, че съм на косъм да взема още една бутилка!
А между другото има вече и нов аромат от Nishane.

Иначе по темата последния поръчан от мен парфюм е Love don't be shy By Kilian от Делириум.Heart Eyes
Много отдавна го исках, но нещо все ми убягваше, до сега!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 131
Аз в петък поръчах 50мл Hacivat, сега като ви чета, се замислих, че може и да хартисам. Дано дойде. Замислям се за MFK  Grand soir . Този в парфимо не ми хареса като цена, по-добре от Essenza Nobile, там излизаше малко по-скъп, но мострите щяха да компенсират.

# 132
Предлагам да се спрете с негативните емоции, иначе почвам да говоря за "Ергенът" Flowers Rose

Само след няколко часа ще се чува:

- Обадиха ми да ми потвърдят по телефона, че ще си получа Ani. Много съм щастлива!
- И на мен ми потвърдиха, ще ми изпратят парфюма.
- Бях се разочаровала, но ми се обадиха и ще имам Ani!
- И аз като вас, потвърдиха ми, няма страшно!
- Доволна съм, моето Ani пътува към мен

Има и Amouage, които са намелени също: https://www.parfumi-shop.net/catalogsearch/result/index/?_=16465 … duct_list_dir=asc

# 133
  • София
Milen™, разби на пух и прах едномесечното ми въздържание от покупка на парфюми с тези оферти на Amouage. Joy Поръчах един Опус. Wink

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 21:06 от magicjo

# 134
  • Чукарландия
Споко, всички ще сте Ani! 🤗
Аз съм Лондон (Зара). 🤣

Благодаря Радика за новата тема! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт