Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 84 365
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Ще поръчам този аромат от https://mmparfumerie.bg/product/montale-honey-aoud-eau-de-parfum, пък да видим. После мога да кажа мнение.

# 391
В Елинор с кода излиза 109.65, но щом ти се дават повече пари... Ти си преценяваш. 😏

# 392
Втора поръчка от Делирум за седмицата:
Боди бъръра на Клиник свърши.

# 393
Не съм поръчвала от elinor. Тук видях, че с поръчката има и безплатна мостра и кутия.

# 394
Момчета и момичета издирвам за ММ

https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Very-Valentino-for-Men-2582.html
Very Valentino for Men Valentino for men
Никъде го няма освен в 1 измислен сайт като тестер ,според мен фалшив..

# 395
  • София
mimozata, доколкото ми е известно парфюмът е спрян. Можеш да го намериш в ebay, но цените там са като за скъп нишов.

# 396
В Delirium с код welcome10 цената става още по-добра.

# 397
на кое

# 398
Симпатяги, четох, четох, рових, рових, но не намирам на добри цени ароматите на Herrera Confidential. Трябва да чакам пак делириум да пуснат намаление или някои е виждал оферта (минитата от парфюми шоп вече не ме задоволяват, Малки са ми Grinning)

# 399
на кое
На промоцията, 2 продукта на цената на един + 10%.

# 400
Симпатяги, четох, четох, рових, рових, но не намирам на добри цени ароматите на Herrera Confidential. Трябва да чакам пак делириум да пуснат намаление или някои е виждал оферта (минитата от парфюми шоп вече не ме задоволяват, Малки са ми Grinning)
Всички чакат.

# 401
  • До сърцето...
Споделям опита си за пазаруване от чуждестранен онлайн магазин, посочен на първа страница - www.beautytheshop.com/de:
Скрит текст:
Поръчах си nuit et confidences, goutal, като в хода на поръчката се оказа, че вече не доставят директно до България и се наложи да посоча адрес на превозвач. Плащането мина успешно с българска дебитна карта, но по-късно ме помолиха да посоча друг адрес в Германия, т.к. доставяли само до лични адреси, а не и до такива на превозвачи. Не можех да изпълня условието им и ги помолих да сторнират поръчката ми - бяха коректни и ми преведоха парите
Ами щом няма доставка до Бг, да го махам тогава от първия пост. Какво ще кажете?
За другия немски сайт (www.easycosmetic.de) ще изчакам още мнения.

# 402
# 403
Сатен Елексир, ролон, нещо не съм ентусиазирана …..

# 404
Сатен Елексир, ролон, нещо не съм ентусиазирана …..
Така, така. Споделих, тъй като не съм виждала преди този сет. Преди Коледа имаше на Бакара такъв.

Общи условия

Активация на акаунт