Грубо обслужване. В мен ли е проблемът?

• 31 898
  • 556
  •   1
Отговори
# 450
Кой е този луксозен 5 звезден ресторант, много любопитно ми е да го видя, дори през гугъл.
И да, в България няма такива, по простата причина, че няма дори продукти за такива неща или ще е нещо много инцидентно.

Какви продукти няма в България ?! Няма краставица, домат и чисто филе, което да се приготви без маринати и т.н, което да се приготви на момента по здравословен начин?

# 451
  • Terra incognita
Там е проблемът, че не разбираш.
Ние, пък, не можем да разберам защо смяташ, че Земята се върти около вас и навсякъде са длъжни да ви готвят специални манджи по поръчка и като се сблъскате с реалността другите са ви виновни?

# 452
BadKarma,

Сигурна ли си, че в България има такива ресторанти?

Ами аз съм ходила в няколко такива в България, за звезди не съм се заглеждала, но бяха файн дайнинг и деца не е имало изобщо, сметката също всеки път сериозно надвишава стандартните заведения. Иначе с тея звезди се чудя дали не става дума за ресторанта на някой хотел по-скоро, там обичат да им ги пляскат е така в България, там е по-вероятно да се случи подобно нещо и да ти направят нещо специално за детето или да го настанят.

В чужбина както казах, не се гледа с добро около на деца на такива места, и с право. Как пък няма да оставя 200€ на човек за вечерта докато крещят и се гонят деца в ресторанта примерно.

# 453
  • Далечният изток
Не, изобщо не се възмущавам... Основно съм клиент вече, но в миналото имах заведение. Нагледала съм се на какво ли не.
Но ако не ми хареса менюто или не мога нищо да си избера (не ми е се е случвало впрочем), просто бих станала и си тръгнала. Ще седна в друго заведение...

# 454
Там е проблемът, че не разбираш.
Ние, пък, не можем да разберам защо смяташ, че Земята се върти около вас и навсякъде са длъжни да ви готвят специални манджи по поръчка и като се сблъскате с реалността другите са ви виновни?

Нямам никаква идея, защо бълваш такава жлъч, както и дали е само към мен, или и към други потребителки, но каквото и да е - дано освободиш живота си от него, защото това мъчи само теб 💐

# 455
  • София
Какви продукти няма в България ?! Няма краставица, домат и чисто филе, което да се приготви без маринати и т.н, което да се приготви на момента по здравословен начин?

Да, обичайно няма, защото заготовките се приготвят преди отварянето на заведението.
Предполагам, че не очакваш някой да изтича до пазара и да купи исканите от теб продукти, а после да ги приготви и да няма как да ги маркира накрая.
Всъщност, в разни малки семейни ресторантчета и кръчмички са ок да ти угодят без проблем.
В добрите ресторанти просто си избираш определено ястие и ти го приготвят без някои от съставките по твой вкус, а после ти го маркират като въпросното ястие.

# 456
Кой е този луксозен 5 звезден ресторант, много любопитно ми е да го видя, дори през гугъл.
И да, в България няма такива, по простата причина, че няма дори продукти за такива неща или ще е нещо много инцидентно.

Това ли мислиш, че предлагат в разни супер ресторанти? Само цената е х20 и всичко е едно и също. Режат шопска сала..

# 457

Това ли мислиш, че предлагат в разни супер ресторанти? Само цената е х20 и всичко е едно и също. Режат шопска сала..

Изобщо не ти разбрах поста…
Аз коментирам ситуация в ресторанта, който съм посетила в конкретния случай. А , ако за теб 4-5 звезди ресторант е супер ресторант, аз вина нямам..

# 458
Аз също съм молила да няма нещо, примерно - лук в салата. Или по-скоро питам дали е възможно, ако не - избирам друга. Но да искам нещо изцяло извън менюто - не.

Обаче, по-нагоре се възмущавахте макактакаобожемой аптекарка била останала без дребни и нямала да върне на някаква, дето решила да си разваля пари в аптеката, а сега - е, нагли сте да имате претенции. Нещо малко двоен аршин ми се струва.
Реално - който не е бил в сферата на обслужване на клиенти, само той не разбира защо има следната картинка:

# 459
Аз напълно я разбирам Silver Light и ми е странно защо не четете и не подхождате с разбиране, сори ама със същото разбиране е и сервитьорката. Какъв е проблема да калколират салата Цезар и просто да донесат чиния със заготовки- нарязани домати , краставици и пилешко филе на скара?!Самата тя е казала , че няма проблем със заплащането, а за тях освен печалба си е и спестено време.

# 460

Изобщо не ти разбрах поста…
Аз коментирам ситуация в ресторанта, който съм посетила в конкретния случай. А , ако за теб 4-5 звезди ресторант е супер ресторант, аз вина нямам..
Питах какви са тия ресторанти с 4-5 звезди, нещо ново ли е, само в България ли са и не на последно място питах кой точно е този ресторант, че да си сверя часовника.

# 461
Може ли да кажеш за кой ресторант става въпрос, наистина ми е интересно. За хотелски ресторант ли става въпрос?

# 462
Може ли да кажеш за кой ресторант става въпрос, наистина ми е интересно. За хотелски ресторант ли става въпрос?

Разбира се, че след всичко изписано няма как да напиша името на ресторанта.

# 463
Следващия път не ходете в толкова изискан ресторант. Аз ходя в обикновени ресторанти. И о, чудо! Винаги има в менюто салата  или гарнитура само от домати и краставици без нищо. Сам си я солиш и подправяш, а да има и разни пилешки шишчета без мазнина и пържоли на скара, та нямаме проблем със специалните диети на 4-годишни гимнастички.

# 464
Аз питах, защото ходя по такива ресторанти от време на време по работа и клиентелата в много, много случаи са хора също на бизнес вечери. И тук таме гости, които са дошли ей така. Децата (малките) навсякъде без изключение не са желани, то е все едно с куче да влезеш в ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт