Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 774
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 45
  • На изток от Ада
За пижами ще ида. Леща, сирене и може и друго.

# 46

Благодаря за мнението!
Ребърцата и сега са на промоция, та се зачудих.
Промоцията е само за новия Лидл на ул .Вихрен.

Имат ли отделна брошура тази седмица за Вихрен?
Има,  хартиена брошура е.

Нещо свръх интересно-изгодно?
Ребра са 7.59
Сметана 30% 0.99
Паприка у павлаци 1.99
Гофрети 1.19
Какаов крем с обезмаслено мляко, май че е 800 гр. 2.69
Има и нехранителни, но не ги помня.
Часовници за баня 10 лв.
Парочистачка около 80 лв.

# 47
Пижами за момичета тази сутрин нямаше в Младост 2 ( не били доставени) ...само за инфо,ако някой за това ще ходи

# 48
  • Пловдив
Леле, аз ли се изложих, суровото чоризо ли се изложи не знам, но моето се падна все едно е нацибрено в гумен маркуч. След като го изпекох, трябваше да беля по местата където не е докосвало скарата и не се е препекло. Иначе на вкус е супер!
С къдрава салатка е трепач.
Днес отворих от запасите Роте грюце. Плодът е два пъти по-малко от преди. Жалко, пе нямам някъде снимано описанието в стар етикет. Разочарование пълно - сега прилича на нишестен сос с плодчета за украса.

# 49
Опитах петрохана, на мен ми е лютив, но аз не ям изобщо лютиво.

# 50
Наирянка, аз такова "крема сирене" опитах от Кауфланд, че...направо си беше някаква извара с малко сол и символично масло, колкото да е хомогенизирано малко...Иначе Роте грюцето май не е поскъпнало /или е символично- не като плодовете в него/.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:00 от dolce miele

# 51
  • София
Благодаря!
Слаб пазар, малко млечни, че са ми слабост и взех от тези наденички - чоризо, но не зная ,как са на вкус утре ще ги пека, но във фурна, скара не ползвам. Взех и от силно коментираните червени портокали, ами....портокали, нищо особено , все портокал и две краставици, които стават само за таратор, пълни са със семки, не се яде това, ама в таратор не се усеща и това е.

# 52
  • Велико Търново
ММ взел литъл джем за вечеря
.. Нищо особено са за мен! Просто по-скъпа зелена салата. Единствено ме зарадва факта, че явно ММ гледа какво купува и новите неща, защото ми каза "такива не бях виждал" Simple Smile

# 53
Аз харесвам литълдженките, но с намалена цена. 😃

# 54
Какво си пожелаваме за другата седмица?

# 55
  • На изток от Ада
Купих леща, сирене, кори за баница. Пижами 2 и веро.

# 56
Какво си пожелаваме за другата седмица?
Касерола с махаща се дръжка Wink

# 57
  • София
Чак утре ще стигна до магазина. Дано има пижами, че малката кифла расте с часове. Имам доста неща за пазар. Дано и пижами да има, че не ми издирват от друго място.

# 58
  • Sofia
Искам резенето и пуканите чушлета на РС, жълта ряпа, цветни моркови, ревен, касис, папая, карамбола, маракуя, бок чой, повече видове гъби, повече видове цвекло, манголд, черно зеле, броколини,  кълнове... и да са в ПА. Simple Smile

# 59
И аз искам изброените от Морена зеленчуци. 🙂 Също така искам коледните лимитирани сапуни. В момента съм с шоколадовия и все си мисля колко ще ми липсват, като ми свършат запасите.

На каква цена бяха вишните в Лидл след намалението миналата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт