Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 354
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 180
Тези купони са свободни, ако някой ги иска
Скрит текст:

# 181
  • София
Някой може ли да даде мнение за хлебопекарната от предишни седмици?

От средата на м. 12.2021г.  имам хлебопекарната на Силверкрест. Много  съм доволна!  Хлябът става много вкусен!

Имам я  и е много хубава на добра цена. Но прави хляб от минимум 1кг.

Най-редивно правя хляб 1250гр.

# 182
В момента в Овча купел-София брюкселското зеле е 0.99 и без купон за 500г пакет. Само препарат за канали няма от 1+1, сирене и кори-извадиха от склада, явно има наличности.
пиле-комбо е на свършване, но има Свинска плешка на 5лв/кг.

# 183
Вярно, че е тъпа комбинацията. Аз обаче се излъгах и взех. Видях, че на едното пакетче пише фина сол, бързах и не обърнах от другата страна, мислейки, че са еднакви. Солта на кристали я изсипах в отделно шишенце-солничка и ще слагам от нея при готвене. Малко е неудобно така, но ще свърши.

# 184
Вярно, че е тъпа комбинацията. Аз обаче се излъгах и взех. Видях, че на едното пакетче пише фина сол, бързах и не обърнах от другата страна, мислейки, че са еднакви. Солта на кристали я изсипах в отделно шишенце-солничка и ще слагам от нея при готвене. Малко е неудобно така, но ще свърши.

въобще не съм видяла, че са комбинирани. тъпо е, да.

# 185
Може ли снимка на солта на кристали и как е като влажност, става ли за мелничка.

# 186
Взех от тези шоколади с купона. Много са хубави всички, които пробвах - тъмносин и светлосин, които са млечни и червения с марципан, който ми е фаворит и вече ще го купувам редовно.

# 187
  • Велико Търново
Солта на кристали е хубава. Аз я ползвам в силвъркрест мелничка. Обаче, толкова малко сол ядем в нас, че от последното купуване е 1+1 имам една не отворена кутия... Ето и снимка на солта

# 188
Момичета, нали знаете, че за всеки влак си има пътници. 😀 На мен супер много ми харесва комбинацията - едрата за мелничката, дребната за готвене. Обаче сол не ми трябва. 😃

# 189
  • Sofia
Аз не готвя с хималайската сол, тя е за солницата.

# 190
И аз взех шоколади с купон, авокадо и някакви дреболии. Яйца на промо нямаше във филиала на канала. И чай с карамел и круша също, та уикенда ще се мъкна до моя.

# 191
Оо ама тя била хималайска, аз помислих, че за обикновената бяла говорите. И аз като морена вече не ползвам хималайска.

# 192
И аз взех от солта без да разбера, даже мислех, че всичката е само едра. Мм я мина на чопъра, за мое учудване се получи.

# 193
  • Пловдив
Хималайска и аз не ползвам от години. Купувам едра морска и йодирана готварска.
Интересува ме купон за шоколадовите гофрети. Ако някой няма да го ползва...

# 194
Хималайската сол има ли флурид.

Общи условия

Активация на акаунт