Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 116 855
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 945
Толкова ме е яд на себе си , че им се вързах на рекламата за кашкавала и въобще отидох да го търся. Ни кашкавал, ни табела

# 946
  • София
Кой? Този от 15 лв. за килограм и половина ли?

# 947
Кой? Този от 15 лв. за килограм и половина ли?
Да

# 948
  • София
Здравейте.
След всяко пазаруване ли сеполучава скреч карта?
Синът ми пазарува преди малко. Стои ми дигитална бележка, но нямам скреч карта. А аз пазарувах в друг магазин по-рано днес и се чудех да не би да е заради това.

# 949
  • Пловдив
Да, но понякога идва по-късно...

# 950
Отзиви за електрическия тирбушон?

# 951
  • София
Да, но понякога идва по-късно...
А до колко са се бавили? Възможно ли е примерно след половин-един час да се появи? Минаха 20-тина минути и няма нищо.
Мисля, че има някакъв бъг, защото като се рифрешва и за секунда ми излиза съобщение за скреч карта и веднага изчезва.

# 952
zazu, при мен снощи се появи час и половина след покупката. Simple Smile

# 953
Девил, тортила чипса в момента е на почти 50% намаление, не е лош, като за такъв тип продукт.
Леми, и затова при нас забелязах, че има само етикет за него... 😆

# 954
  • In transit
Калмарите дали се появиха ? Някой да е обърнал внимание или да купил днес?

# 955
В събота скреч картата се забави около 5-6 часа.

# 956
  • София
Появи се. Само дето я чаках. Няма нищо Stuck Out Tongue .

# 957
Калмарите дали се появиха ? Някой да е обърнал внимание или да купил днес?
При нас имаше.

# 958
  • Пловдив
Добре, че са брошурите, че понякога ме изкушават да взема неща, които никога, не бих купила. Като например Бами горенг. На мен много ми хареса. Никога не бих го купила, защото е елементарно да си го приготвиш, но беше вкусно.
Вчера си взех 2 кутийки от любимата салата киноа и цвекло, сиренето за мазане на Милбона, миниеклерчета, розова глазура, лимонови корички, шоколадов кувертюр, багети с билково масло и други неща, които си пазарувам честичко. Имаше кейл намален на 2.49 и рукола на 1.99.
Обаче как хвърчат парите с все по-голяма скорост не е за вярване. Една торбичка с почти нищо съществено и 65 лв изтекоха.

# 959
  • София
Някой питаше за листосъбирача. Миналата година го купих на ММ, не го одобри и го върнахме.Ползвахме го, но има къс кабел, който включвахме в дълъг удължител(15м), за да може да се ползва в по- отдалечени места.Ужасно е шумен и ти се надува главата.

Общи условия

Активация на акаунт