Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 426
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз си харесах от седмичните само от гръцките подправки, както и малко неща от петък. Кафе ще взема задължително /но стига да има/...🤔

# 1 081
  • Пловдив
Бива ли я парочистачката от новата брошура? Интересува ме за ламиниран паркет дали става или остава мокро след чистене.
От гръцката седмица само халуми купувам. Пак ще заредя да има.

# 1 082
Да ви похваля най-новата находка от вчера - печени осолени орехи. Намерих ги при ядките във филиала на сточна гара. Точно онзи ден с мъжа ми се сетихме, че ни се ядат такива и щяхме да пробваме със обикновените сурови да си опечем, но набарах тези.
Намерих и прекрасни детски книжки в стихотворна форма, бебето много се забавлява. 😊

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 14:39 от gemmahazeld

# 1 083
Благодаря за брошурата. За мен маслинова паста, маслини в буркан и извара(на първо четене). Искам да питам за средиземноморските наденички дали са вкусни и какъв състав са?

# 1 084
Като каза орехи , каква е тая цена в брошурата ? 5 лв и нещо стандартна цена за 200 гр?? На пазара 500 гр е 10 лв.

# 1 085
  • София
Може ли да се връща бельо , неразпечатано? Че нещо имаше , но не помня.

# 1 086
- 2,49lw
Много вкусни

# 1 087
С изненада установих, че Верея имат нов продукт - ядкови млека. Цената е близка до тази на Алпро млеката. Интересно ми е да ги пробвам. Дано има зареждане.

# 1 088
Бива ли я парочистачката от новата брошура? Интересува ме за ламиниран паркет дали става или остава мокро след чистене.
От гръцката седмица само халуми купувам. Пак ще заредя да има.
Имам я от една година. Суперска е. С гранитогрес и паркет сме. Навсякъде минавам с нея.

# 1 089
Аз си харесах от седмичните само от гръцките подправки, както и малко неща от петък. Кафе ще взема задължително /но стига да има/...🤔
Кое кафе хареса?

# 1 090
Пуу, сьомгата вече е 30 лв. на промо, последният път я взех на 22-3, а бургерите Блек Ангъс от 3.80 вече са на 5.20 😒

# 1 091
  • Sofia
Лошо ми става от новите промоции... като стигнах до Фаворината и Делукса... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви похваля най-новата находка от вчера - печени осолени орехи. Намерих ги при ядките във филиала ...
Тези насипни ли са или опковка?

Пинко, тези маслини са ПП (постоянна покупка)  у нас. Simple Smile  И сега цял месец на супер цена. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 08:21 от Morena

# 1 092
+1. Само такива купувам.

# 1 093
Кое кафе хареса?
Това от петък в буркана със зелена капачка- лиофилизирано май пише. 🙂

# 1 094
Кое кафе хареса?
Това от петък в буркана със зелена капачка- лиофилизирано май пише. 🙂
И аз от него ще купувам, дано да има.

Общи условия

Активация на акаунт