Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 219
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз я купих Шунката - леко безвкусна е.

# 1 306
Тази седмица така и не успях да купя намаленото кашу. Няколко дена подред ходя, мястото му все празно и отгоре стои етикетът.
Не ти искат парите ... сигурно са много парфюмирани Wink Не е нито първата нито последната стока дето е така. Скоро ще и развалят качеството и ще се търкалят пълни кашони докато гранясат. Така се случи с поне 3 стоки до сега. Лаком ... (продаващите визирам не купуващите). Нататъка не е цензурно. Кроасаните за 25 стотинки изчезнаха също, пилешките бутчета и т.н. Накрая ще ядете само ... родна стряха от Лидъл Simple Smile Разреди посещенята, че не смогват да ти прибират парите Simple Smile

# 1 307
Скрит текст:
Здравейте, някой има ли ваничката за крака и доволен ли е от нея? Също гледам и лампата за гел лак, дали става за педикюр? Искам да почна да си го правя в домашни условия и се чудя ще ми свърши ли работа. Благодаря.
Имам лидълска ваничка за крака от преди 5-6 години. Ползвам я зимата когато настине някой у дома и много рядко за педикюр защото по принцип ходя при специалист, тъй като ноктите ми имат способността да врастват.
Доволна съм за това, за което я ползвам, но не очаквайте да не изстива водата, както твърдят.
Аз съм набелязал такава с настройващ се термостат, но явно ще е от амазон...въпроса е дали може да се ползва от друг (не веднага) - предполагам р-р на калиев перманганат решава проблема от евентуално пренасяне на гадини.
Разбира се, че може да се ползва от друг. Ако някой от ползващите ваничката има гъбички е добре след измиването ваната да се пръска с антимикотичен препарат, да се обтрива с такъв спирт, или най-евтиният вариант: преди наливането на водата ваната се застила с полиетиленов чувал хубаво.
Даже мисля че има такива специални найлонови, не знам как се казват, точно като калъф да се "постеле" ваничката отвътре и после просто да се изхвърли. Подобни на тези за мултикукърите, които за мен са пълна глупост но за такава ваничка звучат по-смислено. Някакъв тип "liner" би трябвало да се води, щом така или иначе ще се поръчва от Амазон си струва да се види и за такива.

# 1 308
Имате ли мнение за тези зареждащи се батерии? Много евтини ми изглеждат.

# 1 309
  • Велико Търново
Батериите са супер! Имаме и тънки и дебели по много! Играчките на децата са само с такива и едни други "Марков и" eneloop. Не откривам разлика в издръжливостта. Термостатите по всички стаи също са с такива Лидлски, работната лампа на ММ в куфара също е с такива, машинката ми за фрапе е с такива... Само вибратор нямам да кажа  че е и той с такива:)
Супер са!!!

# 1 310
Аз да попитам,а зарядно за батериите има в постоянния асортимент или трябва да се дебне, то някакво универсално ли е? Гледам, че няма в брошурата.

# 1 311
  • Велико Търново
Ние сме с това, но не мисля че е от лидл... Идея няма всъщност, няма марка или лого някакво за да разбера. Събира 4 тънки или 4 дебели батерии.

# 1 312
  • Буркина Фасо
Аз да попитам,а зарядно за батериите има в постоянния асортимент или трябва да се дебне, то някакво универсално ли е? Гледам, че няма в брошурата.
купува се.
виж в гугъл

# 1 313
Зарядно си бях купила от К. Цена не помня, но помня че исках и батерии да си купя уж наведнъж, но цената им ме отказа. Затова се учудих на тези батерии.

# 1 314
И в Лидъл пускат зарядно за батерии. Помня едно, което беше голямо и можеха да се зареждат доста бройки и видове батерии...Мисля, че имаше и индикация доколко се заредени батериите.🤔

# 1 315
  • Sofia
Подарявам купони от утре

Скрит текст:

# 1 316
Постоянно зарядни има в немският сайт. Не знам ще може ли да издържите докато им дойде седмицата. Зарядните са големи - до 6 или 8 батерии зареждат едновременно. Добри  са но няма да се изчерпат бързо всички си накупиха. Няма да е нужно да се редите първи ден сутринта.

# 1 317
  • София
Ходих да взема маслини от гръцката седмица.
Сиренето в буркани те е с нова визия.

# 1 318
Видяхте ли дънките в новата брошура? 89лв за Лидълски дънки

# 1 319
Не са лидълски.

Общи условия

Активация на акаунт