Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 219
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 290
Какво пише в дясно, не се чете нататък, а бакпулвера от колко грама е, напоследък виждам пакетчета с различен грамаж.

10гр. е бакпулверът. Пише 10бр. и разбърква се. Слагам всички продукти заедно и с миксера кратко, докато се смесят.

# 1 291
  • Бургас
Аз последно бях купила олио от К за 3 лв.
Взех 3 бутилки. Имам още 2 от него.
Всички цени се вдигат с всеки изминал ден.

# 1 292
Благодарение на Lemy, която ми даде купони (и по този начин идея), си купих бишкоти и тази седмица ще ядем тирамису, както и пармезан, така че и ризото. И ще имам за още няколко пъти. Joy
Взех и гофретник, обаче ще му оставя сефтето за другата седмица, е утре няма да успея.

# 1 293
При нас липсваха куп неща от настоящите оферти. За сметка на това вече са извадили Делукс и гръцко.

# 1 294
Купоните от скреч картата с 5 дни валидност ли са?🤔
Вижте какъв купон са ми избрали...🤣🤣🤣

Че и макс 15 броя. 😁 Трябва да са разбрали от приложението, че нямам нужда от повече. 😆
Най-накрая се добрах до 2 броя крем за ръце с жълта капачка. Взех и един S.O.S. 🙂

# 1 295
  • Пловдив
Десертът Куркубиня от гръцката седмица хубав ли е? Или по - добре да запрятам ръкави сама да го приготвям, когато олиото поевтинее. 😁
Подправката Bifteki пак от гръцката седмица как ползвате? Само нея ли добавяте в каймата?
Торта Гараш с купон нямаше днес, ама здраве да е. Можеше да се подсладим.

Не съм купувала готови, но пък те са толкова елементарни за  приготвяне, че най-вероятно и никога не бих се изкушила да ям готови от Лидл.

Излъгах се да купя готова смес за локумадес, щото беше на промоция и до сега си се ядосвам. 🤣

# 1 296
Не успявам изцяло да ви следя, защото много пишете, но тази седмица така и не успях да купя намаленото кашу. Няколко дена подред ходя, мястото му все празно и отгоре стои етикетът.
А как си разменяте купоните, че ми стана интересно? Simple Smile

# 1 297
  • Sofia
Споделяме снимка на картата с активирания купон.

# 1 298
.... но тази седмица така и не успях да купя намаленото кашу. Няколко дена подред ходя, мястото му все празно и отгоре стои етикетът.
И при нас беше така, а вчера към 8 сутринта имаше количества от кашуто. Това се е случвало и с други продукти, в събота  се появяват.

# 1 299
Споделяме снимка на картата с активирания купон.
благодаря ти много Hug
И аз подобно нещо си помислих, но не знаех дали действа.

.... но тази седмица така и не успях да купя намаленото кашу. Няколко дена подред ходя, мястото му все празно и отгоре стои етикетът.
И при нас беше така, а вчера към 8 сутринта имаше количества от кашуто. Това се е случвало и с други продукти, в събота  се появяват.
и вчера ходих. Накрая попитах една служителка дали въобще го зареждат и тя обидено ми подхвърли "Не" Flushed. Разбирам, че й е писнало сигурно от подобни въпроси, но чак такова нямане не ми се беше случвало. Все го хвана на 2-3 ден, сега това кашу не успях.

И за да не е спам, да похваля четката за коса за изправяне на Абросио. Подариха ми я за 8 март, бях скептична. Четката се справя идеално и не сплесква косата като пресата, която оттогава не съм ползвала и даже я прибрах след многогодишно третиране.

# 1 300
  • София
Вчера следобеда една млада дама беше с майка си в Лидл. Избираше мъфини. Беше с найлонова ръкавица на ръката.  Имаше около 10 мъфина. Всеки един мъфин пипаше и оставяш  легнал. Нещо не им хареса, не разбрах какво. На мъфините нищо им нямаше. Скара се на майката си да дойде и тя да избира. Доста почаках докато избере.
Има много нагли клиенти! Sad

Сега ще ходя до Лидл ако има салати и репички от купона. Искам да купя и панагюрска луканка. Много ми хареса. Няма много подправки.
Вчера купих една опаковка от XXL сушеница. Дано е хубава.

# 1 301
  • София
Здравейте, някой има ли ваничката за крака и доволен ли е от нея? Също гледам и лампата за гел лак, дали става за педикюр? Искам да почна да си го правя в домашни условия и се чудя ще ми свърши ли работа. Благодаря.
Имам лидълска ваничка за крака от преди 5-6 години. Ползвам я зимата когато настине някой у дома и много рядко за педикюр защото по принцип ходя при специалист, тъй като ноктите ми имат способността да врастват.
Доволна съм за това, за което я ползвам, но не очаквайте да не изстива водата, както твърдят.
Аз съм набелязал такава с настройващ се термостат, но явно ще е от амазон...въпроса е дали може да се ползва от друг (не веднага) - предполагам р-р на калиев перманганат решава проблема от евентуално пренасяне на гадини.

# 1 302
Някой да е виждал тези дни якетата за бебеносене в някой софийски филиал? Simple Smile

# 1 303
  • София
Ирландската шунка вкусна ли е?

# 1 304
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли ваничката за крака и доволен ли е от нея? Също гледам и лампата за гел лак, дали става за педикюр? Искам да почна да си го правя в домашни условия и се чудя ще ми свърши ли работа. Благодаря.
Имам лидълска ваничка за крака от преди 5-6 години. Ползвам я зимата когато настине някой у дома и много рядко за педикюр защото по принцип ходя при специалист, тъй като ноктите ми имат способността да врастват.
Доволна съм за това, за което я ползвам, но не очаквайте да не изстива водата, както твърдят.
Аз съм набелязал такава с настройващ се термостат, но явно ще е от амазон...въпроса е дали може да се ползва от друг (не веднага) - предполагам р-р на калиев перманганат решава проблема от евентуално пренасяне на гадини.
Разбира се, че може да се ползва от друг. Ако някой от ползващите ваничката има гъбички е добре след измиването ваната да се пръска с антимикотичен препарат, да се обтрива с такъв спирт, или най-евтиният вариант: преди наливането на водата ваната се застила с полиетиленов чувал хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт