Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 996
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 695
мда, екстра са си капсулите, а са стотинки. не виждам нужда да давам повече пари за същото. една година купих някакви натурални - скъпи, времеемки и с доста незадоволителен ефект.

# 1 696
За артистични натури декупажната техника е супер, а е мързелива работа, няма да ги рисуваш ръчно. Преди се ядосвах на спуканите, сега си ги боядисвам с чиста съвест, спуканото стои като гравюра. 😁 Мислех да пробвам натуралните методи тази година, но има 2 кутии с боя вече и явно няма да дойде ред.

# 1 697
  • Sofia
Да ви похваля и авокадото в мрежа, пък и обезкостените бутчета са много вкусни - на грила (онзи за 89лв, дето сега е повече де) и с марината. Simple Smile
Иначе и червено цвекло с котидж сирене също.  И бисквитките Амарети. Simple Smile
Е, яйцата са от любимите ми във Ф. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 698
  • София
Да ви похваля и авокадото в мрежа

Скрит текст:

Авокадото в мрежа е с най-различен произход: Израел, Испания, Кения, Колумбия.
Качеството не е еднакво.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 11:28 от geos

# 1 699
  • Велико Търново
Бързо влизам да питам нещо!
В Лидл нали няма плодове и зеленчуци с произход Турция?
Ако има, кои най-често са с този произход?

# 1 700
В брошурите редовно има, пише си страна на произход. Нар, лимони, тиквички...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 10:40 от Bradley Cooper

# 1 701
  • Sofia
Бързо влизам да питам нещо!
В Лидл нали няма плодове и зеленчуци с произход Турция?
Ако има, кои най-често са с този произход?

Има, винаги проверявайте произход - поне ако може да вярваме на етикетите.

# 1 702
Какво им е на турските?

# 1 703
Турски домати има също.

Благодаря за отзивите за калмарите.

# 1 704
  • Sofia
Какво им е на турските?

Няма контрол на пестицидите и обикновено са в пъти по-замърсени от продуктите в ЕС - поне там където има контрол трудно ще допуснат турски плодове и зеленчуци - Била явно си плащат понеже там над 90% са турски плодове и зеленчуци.Наскоро инцидентно купихме от Била краставици , които изхвърлихме защото не ставаха за ядене от миризмата на препарата с който е използван.

# 1 705
  • Велико Търново
Наистина има турски плодове и зеленчуци... А си мислех че няма.
Точно заради пестицидите и всички останали възможни, забранени иначе, субстанции питах.
Пак съм била в заблуда!

# 1 706
Честно казано след един репортаж за измряла риба ,която се оказа отровена , заради това, че бг производител, само си е измил варелите с поливен разтвор( разбирайте забранени в цял свят пестициди,внесени от Турция) , вече съм на това мнение и за БГ продуктите.
Лидл ,колкото и да се опитват , не могат да тестват всяка партида, всеки камион с продукт...
Но наистина и аз изхвърлях вече няколко пъти краставици от Б и Ф ,както и ягоди ( те си миришат на химия , имат и вкус на такава, но на вид са перфектни).

# 1 707
  • Mostly in my mind
Какво им е на турските?

Няма контрол на пестицидите и обикновено са в пъти по-замърсени от продуктите в ЕС - поне там където има контрол трудно ще допуснат турски плодове и зеленчуци - Била явно си плащат понеже там над 90% са турски плодове и зеленчуци.Наскоро инцидентно купихме от Била краставици , които изхвърлихме защото не ставаха за ядене от миризмата на препарата с който е използван.
е как 90% са турски? нали все тръбят за Билла градини с български произход качество.

и аз съм доволна от авокадото в мрежа. Simple Smile идеално узряло е все последните пъти като взимам.

не го знаех това за контрола в Турция, но често пазарим от Одрин. в това число и плодове и зеленчуци.

# 1 708
  • София
Ако вярваме на всичко, което се излъчва по тв.... Градините на Билла имам предвид

# 1 709
  • София
Маринованите свински ребра във фурната директно ли ги печете или първо се задушават под фолио?

Общи условия

Активация на акаунт