Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 251
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 725
По някакви неведоми пътища, попаднах на блог с пътешествие в Кавказ, и прочетох за кориандър в салатата с домати, и колко бил неприятен. Сетих се, че една съфорумка беше писала същото в тази тема, та да питам, неин ли е блога? 🤔 Искрено завидях за това пътуване, много е красиво.
Сори за спама.
https://skitnik.beautybg.info/2020/07/25/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%B8/

# 1 726
Не, не беше кумкуат.
Аз издирвам лимони/мандарина и се чудя дали някъде е имало изобщо

# 1 727
Тая джентилина можеше да е опакована, че много разпардушинени бяха...другата седмица ако са левче, ще взема

# 1 728
  • In transit
В понеделник имаше доста видове в един от филиалите. Мандарини имаше със сигурност. Както и други оранжеви цитруси, но не ги загледах много.
Днес една служителка издирваше по телефона лимон за клиентка, докато бях в магазина. Така, че може и да има останали, но явно интересът е бил голям.

# 1 729
  • Sofia
Аз ходих за тривиални неща... свински врат и консерви домати за днешната вечеря - винен кебап и за следващо готвене - любимата ни доматена супа с пресечено яйце.  Хляб, фурми, Халуми и Пикильо щипнах.

# 1 730
Това да намаляват зеленчуци с 50% новост за Лидл ли е или е само изолиран случай?

# 1 731
Зеленчука,който е пакетиран и не е много свеж могат да го намалят на 50%.Също вечер намалят гъби на кг.,магданоз,копър,зелени салати,които се водят дневен артикул.Аз също преди малко се завърнах от пазар и имаше доста намален зеленчук.Домата на промоция беше турски(някой питаше).

# 1 732
  • СОФИЯ
Вчера по обяд на Сточна гара имаше цял стелаж намалени зеленяши на 50 %. Рукола, целина, зелени салати, сет за супа и пр. Явно не се купуват иначе.

# 1 733
И мен днес ме изненадаха с плодове и зеленчуци. Имаше хубаво озряло манго, червени сливи, меко авокадо. Салатата джен-нещо си на нищо не приличаше. Много умряла. Взех си сладки картофи, бисквити и Барни с купон. Загледах и сьомгата, хубава беше, но огромни парчета. Най-малкото 1,5 кг и пропуснах,  че нямам място в камерата. Ликьор и плод в шоколад нямаше, но имаше нови три вида от шоколада на парченца и веднага взех да дегустирам. Взех да пробвам и виното в кенчета, както и една кутийка боя за яйца. Загледах едни черни маратонки, много ги харесах, но нямаше мой номер. Взех и от замразените морков и грах, много бавно се сваряват. Вземала съм такива и с царевица от К. сваряват се за 5 мин. Взех и вишни за на Морена десерта.

# 1 734
Лимонови дръвчета нямаше при нас, а предишния път само лимонови бяха останали ¯\_(ツ)_/¯ Мандариново дръвче въобще не съм срещала, но портокалчетата са мънички, освен те да изглеждат на някой като мандаринки Smiley Всъщност това което аз имам не е точно портокал, а хибриден франкенщайн с лимон, затова било кисело, не че има значение, подробност. Всичките са хубави Hug

Има ли хубав пчелен мед в Лидл?
Аз техния мед го вземам само за чай, за ядене от другаде.

# 1 735
  • In transit
Това да намаляват зеленчуци с 50% новост за Лидл ли е или е само изолиран случай?
И преди съм срещала, но примерно 1-2 неща. Сега целия стелаж беше пълен с плодове и зеленчуци, които за мен си бяха в почти идеално състояние. Магданозът, който взех на редовна цена имаше повече жълти листа, за разлика от намаления копър, който си беше идеален. Авокадото мрежа беше на 2 лв, имаше едно леко смачкано авокадо, което като обелих вкъщи нищо му нямаше. Друг път като вземам ненамалено, все хвърлям поне по 2, защото са целите в едни черни жилки вътре. Морковите за левче килото в плик са в идеално състояние. Даже не разбрах защо са там.
Имаше много ябълки, Кейл, спанак, гъби (също в идеално състояние).

# 1 736
По някакви неведоми пътища, попаднах на блог с пътешествие в Кавказ, и прочетох за кориандър в салатата с домати, и колко бил неприятен. Сетих се, че една съфорумка беше писала същото в тази тема, та да питам, неин ли е блога? 🤔 Искрено завидях за това пътуване, много е красиво.
Сори за спама.
https://skitnik.beautybg.info/2020/07/25/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%B8/
Да, мой е блога. Само че съм в дупка и е зарязан.
Дори и втората половина от пътешествието до Грузия не е описано.
Грузия ми беше отдавнашна мечта, а не понасям организирани екскурзии. Преди години дори мислех за фери до там с колата (без кола не стига до където искаш). След като есента на 2016  Уизеър пусна полети до Кутаиси, реших, че трябва да отидем. Е, полетите от София изчезнаха, но Солун не е далеко, и така се озовахме в Грузия. За две седмици на смислена за такава дестинация цена - по 2000 лв. на човек (общо 4000), заедно с наема на колата (40 долара на ден).
Извинявам се за спама.

# 1 737
Колко малък е света 😉
Видях, че свършиха разказите така в нищото, ще чакаме продълженията. Simple Smile
Грузия и Кавказ и на мен са ми слабост.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 21:02 от Lemy

# 1 738
  • София/Испания
Ефибуш ,благодаря,точно за чай ми трябва мед.

# 1 739
  • Mostly in my mind
Не знам за намаление на плодовете  и зеленчуците, обаче им хванах цаката на цветята- розите и лалетата. На 3 ден от зареждането ги намалят с 50%. Така все си имам естествени свежи цветя въм вазата. Simple Smile ако има останали читави, разбира се.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:39 от Лолита

Общи условия

Активация на акаунт