Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 153
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 800
  • В страната на бурите
Lidl ми е "кварталният" ежедневен магазин, понеже ми е много наблизо. Обаче и от Женския пазар (и от други пазари) пазрувам понякога - само плодове и зеленчуци, и не всичко е нискокачествено. От пазара, ако един продукт го има за 1, 2 и 3 лв./кг., често купувам оттам, където е над 2 лв. и обикновено е добър. И си имам определени продавачи, от които си пазарувам. В Lidl същият продукт е примерно 3 - 3.50 лв./кг., но вкусът му често липсва.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 12:48 от Wonder woman

# 1 801
Може би нашия пазар ще проверявам, но и там подбирам търговците. Дразни ме, че пръскат продукцията с някакви пръскалки, в които трябва да има вода, но съм сигурна от познат търговец в друг град, че и химийка слагат. А това е непосредствено преди консумация. Май си оставам на веригите при намаления, поне можеш да си избереш.

# 1 802
Вчера и на мен ми направи впечатление,  че каламатата, която е на "изнесения" регал с промо стоки е с етикет 5лв, а там, където си стои по принцип-беше с намаление. Взех от "скъпото" място- на промо цена е
Скрит текст:

# 1 803
А, от мургавите никога нищо не купувам. Наистина само от познати, но аз като бях по майчинство ги опознах всички продавачи и стока.
Соул, кой ги знае с какво пръскат в тез бутилчици. Не им вярвам.

# 1 804
  • Sofia
Такааа, метнах се аз набързо и сварих баничното на РС за 1.49лв още (малко количество има, ама дали само толкова място му отделят или няма...) ... подсигурих козунаците, а щерката ме врънка и за козуначените бухти, та ще правя тия дни,  да си носи и за у-ще.
Исках и тип 500 на РС да взема, ама няма... взех 4 пакета тип 650 - 1.09лв/кг, поне СМ е на 1.95, а 2кг е 3.75лв (и това ми било отстъпка) пък аз разлика  в качеството за 80 стотинки не виждам, а да плащам за марка... без мен.
Яйцата от промоцията имаше до ония ден нормални количества, после спярх да гледам... аз не взех, че не ми харесва размера, с тоя 2 пъти Х.

# 1 805
За маслините които трябва да са на 2.50 и не са, защо не пишете на Лидъл, да ги попитате?

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 14:29 от Lemy

# 1 806
Аз разбрах, че само етикетът не е правилен, на каса излизат намалени.

# 1 807
  • Стара Загора
Някой има ли листосъбирач и доволен ли е?

# 1 808
  • София
Тези мариновани ребра, които са намалени, различни ли са от онези пакетираните, които са с медена марината и едните са люти?

# 1 809
  • In transit
То щом не е подсладена сметана, а  пък за готвене всяка става...  що да не...

Във вторник  купих  Халумито, на 4.99! ...
Ей го вчера

Халумито с мента е на 4.99лв...другите с босилек и чили са на 5.29лв.

# 1 810
  • Sofia
Скрит текст:
То щом не е подсладена сметана, а  пък за готвене всяка става...  що да не...

Във вторник  купих  Халумито, на 4.99! ...
Ей го вчера

Халумито с мента е на 4.99лв...другите с босилек и чили са на 5.29лв.
  Убягва ми логиката, та ако някой ме светне...

# 1 811
  • София
И брашното Родна стряха от 0.99 е увеличено на 1.09 лв.

Една съфорумка преди дни сподели, че цената вече е 1.19лв.

# 1 812
  • София
В лидъл на халите ,маслините са си намалени все още.
Калмари имаше много, а сиренето халуми видях ,че има два вида - единя беше на 4.99лв , а другия на 5.29лв мисля ,че разликата беше в подправките.

# 1 813
Аз много рядко пазарувам от Лидл или друг хипермаркет плодове и зеленчуци, ако не са някаква екзотика или на промоция. Много от нещата са доста по-скъпи от аналогични в кварталите ни плод-зеленчуци (има четири съвсем близко един до друг). Те зареждат всеки ден прясна стока, в повечето случаи цените са и по-ниски. Също и в много случаи и качеството е много по-добро - със сигурност важи за Пресен лук и чесън и пресни зелени подправки. Полските печурки в Лидл са ми без вкусни. За същите пари купувам съвсем пресни и мънички български, които наистина имат вкус на гъби.
Взех от мандарини те в мрежичка на промоция (почти два пъти по-евтини от тези в зеленчукарниците). Ами не могат да се белят нормално и са ужасно кисели. Ще бъдат изядени, но...
От Лидл купувам нашенски саламурени сирена, пъстърва и ципура на промоция и някои други неща. Много уважавам зайците им, в момента се яде поредния. Както и някои читави колбаси. Зимата по някоя патица на промоция.

# 1 814
Мен ме боли корема от полските печурки, та взимам български когато намеря във Фантастико, миналата седмица от Била.

Общи условия

Активация на акаунт