Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 835
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 965
  • In transit
Аз пък съм разочарована от продуктите от турската седмица. Каймак, мухлама, лабне...не, не и не. Бурмалъ е ефектно, но на вкус е едно голямо нищо. Пиде съм опитвала на предишно зареждане - много зле. Топ гадост са ориенталските сладоледи, тях ги заобикалям отдалече. А в турски ресторант всичко ми харесва. Похвалете ми нещо от супермаркетските версии...има ли такова въобще?!
Може би защото продуктите ги произвеждат в България? Още първия път като излязоха го забелязах, както и състава им. Това ме отказа да ги купувам изобщо.

# 1 966
Не знам на какво се дължи, но чак ти е обидно да ги ядеш тези неща. А всъщност турската кухня е много вкусна. Дори и турските ресторанти в България се справят добре, не е нужно да си в Турция. Мислех, че проблемът е само при замразените продукти, но не е.

# 1 967
Скрит текст:
Взех един флат стек, много ми хареса като го видях, но може ли който го е купувал да сподели рецепта? Благодаря!
Овалваш в подправки и готвиш на тиган, като обръщаш през минута, до желаната степен на готовност/ добре е да остане меко в някаква степен.  После оставяш да почине и след това  режеш на слайсове около 3мм и ползваш - на бургер с круша/ананас например и т.н.... в салата или с арабски кускус...

Скрит текст:

Благодаря още веднъж, Морена Flowers Hibiscus! Купих, приготвих, подходих съвсем професионално с термометъра в мръвката и се получи страхотно. Купих още 2 пакета, мисля да го замразя, че няма да можем да го изядем - годно е до 6-ти, а мисля, че през ден ще няма да ни е ок, ще ни омръзне. Обаче едно парче ни беше много и ни хартиса, може би ще го срежа следващото. Нали може да го замразя, да не го съсипя?

# 1 968
Има ли такъв преходник,който се захваща за такъв тип чучур???
Има да, така изглежда:
Скрит текст:

# 1 969
От новата брошура тази вечер искам яйца намалени сериозно, мин година L 30бр бяха на 5лв, сега редовната е май 8.50лв? Баси....свински врат нещо, мин.вода може отново да пуснат да заредя, моркови искам на 69ст, ... скромно

# 1 970
Аз пък съм разочарована от продуктите от турската седмица. Каймак, мухлама, лабне...не, не и не. Бурмалъ е ефектно, но на вкус е едно голямо нищо. Пиде съм опитвала на предишно зареждане - много зле. Топ гадост са ориенталските сладоледи, тях ги заобикалям отдалече. А в турски ресторант всичко ми харесва. Похвалете ми нещо от супермаркетските версии...има ли такова въобще?!
Ориенталската седмица е една от най-скапаните за мен, да не кажа и най-скапаната. Не ми харесва нищо. Суджукът например е страшна отврат, не знам това кой го яде. Сладоледите също не ги харесваме. Мислех само едно сладко от фурми да си взема, но понеже ще ходя за седмица в Турция и се отказах.
На мен топ скапана ми е американската, също и една нова - руска ли се води, с разни кнедли и пр., от нея нищо не ме е заинтригувало.
Аз тази хариса така и не я видях сега, купих две подправки - рас ел ханут и за кускус. Сега остава и да измисля къде ще ги слагам.. 😁

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:53 от Lemy

# 1 971
Коя тематична седмица още не са пускали от началото на годината? Ще дойде ли ред скоро на любимите ми тайландски супички))) дано задържат цена от 2лв

# 1 972
  • в кукувиче гнездо
+1. На мен от ориенталската май само ми е харесвала пастата хариса, но в тубичка. Сладоледът с шамфъстък и шафран беше много гаден за мен (само веднъж се излъгах да го пробвам).

този сладолед скоро го изхвърлих. на мен най-тъпа ми е американската.
В американската поне пускат хубави бургери и много добри хлебчета. А и кренвиршите в буркан са страхотни, някои сосове. Обаче в ориенталсната няма нищо качествено. Преди пускаха едно козе сирене, то беше добро горе долу.

# 1 973
  • Велико Търново
PauliM, без преходник няма да стане.
В едната баня смесителя е Лидлски, ако знаеш колко съм го напъвала да вкарам маркуч.... Ужас!
В кухнята смесителя е икейски и там напъвах, но не става.
В гаража смесителя е от практис и там вкарах маркуч.... Но като дадох налягане и измих половината врата Simple Smile
Трябва си преходник, но аз не съм търсила, и без това загубих достатъчно време в опити да натикам маркуч в какви ли не чучури.
П. С. Маркучи те на Лидл са същите като на гардена, доколкото ми е известно, те ги правят за тях. Това го казвам защото ние сме с такива на гардена и тях съм изтезавала.

# 1 974
Всъщност се сетих за още едно нещо от ориенталската, което харесвам , и то много, кускусът, но той е произведен в Италия.
Сегашната паста хариса и аз не можах да забележа по рафтовете.

# 1 975

В американската поне пускат хубави бургери и много добри хлебчета. А и кренвиршите в буркан са страхотни, някои сосове.

нио от посоченото не ядем, така че няма нищо за нас там. веднъж опитахме някакви хлебчета за бургери - отврат. сладки, сладки, директно в коша заминаха.
кускусът е добър, да, особено ако бързаш.
мисля сериозно да огранича купуването на глезотии от лидл. отделно пак да си увелича домашното производство.

# 1 976
О, да, този кускус е добър.

# 1 977
За тези Ексклузивни талони иска код. Какъв е тоя код?

Пак да попитам...

# 1 978
  • Варна
Здравейте,
Към  тези които сте от Варна: някъде да сте виждали от дамските часовници, но с бяла кожена каишка ?
Аз намерих само черни ,сиви и златисти .

# 1 979
За тези Ексклузивни талони иска код. Какъв е тоя код?

Пак да попитам...
Имаше код ISKAR2 за новият магазин там някъде на Искърско шосе. Не зная дали още е валиден.

Общи условия

Активация на акаунт