Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 814
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 025
Оо шоколада с 85% какао, пу за мен и само за мен! Има повече антиоксиданти от зеления чай! Прясното сирене се зарадвах че са го намалили още, а то какво било..пак толкоз...
Браво че върнаха играта със сумите и 1ст подаръците, но можеше по-добри награди...
Ябълки ще взема в четв..може би скумрия?
Общо взето това

# 2 026
За мен пак буркан с кафе 😅, може би моцарела. Също ми се иска и още една силиконова шпатула с бамбукова дръжка (макар че много странни цветове, само сивото ми харесва- аз имам ментова)...Обаче пише, че са с дръжка от...букова дървесина?! Дано да е грешка с превода!

Тази кожена кърпа ли хвалехте преди време? За какво я използвате?🙂

Ще взема и доматено пюре, евентуално от смядовската луканка и шоколада 85%. Май нищо друго не харесах.😃
Препоръчвам парната четка!😉

# 2 027
  • На изток от Ада
Тя златна тази кърпа. Че и ест кожа, не ми допада.

# 2 028
Обаче хвалеха някаква кожена кърпа...

# 2 029
  • На изток от Ада
Може да е хубава, но не бих я взела. Тя е за кола по принцип, ме знам за какво би се ползвала...
Аз взех жълти кърпи но, не са кожа.
От брошурата,нищо набързо. Ще видим утре.

# 2 030
Кожената кърпа се използва за подсушване (като миеш прозорците или колата да подсушиш и излъскаш).
Имаме вкъщи, купувана от друго място, но така и не свикнах да я ползвам.

# 2 031
Гидория е другото име на кожента кърпа. Преди години всяка кола имаше таква в една жълта цилиндрична кутия.
Избрах от брошурата(благодаря за нея) спрей за почистване на тапицерия, но с идеята да го ползвам у дома- килим, диван. Дали ще стане, а?

# 2 032
Има интересни неща за другата седмица ама аз май няма да стигна до Лидл.
Котидж сиренето преди на редовна цена беше 2.15. сега на намалена е толкова Sad моето голямото изяжда по една кофичка на едно ядене . Трябва ми един хладилник само за котидж Wink

# 2 033
Коя бамя от ориенталската седмица е по-хубав? Тази в собствен сос в буркана или в доматен сос в консерва? Взимах преди една в пластмасова кутия - много гадна. А по принцип обичам бамя.

# 2 034
Излъгах се и взех от витрината с печивата в лидъла в Ринг мол чиизбургери. Не бях виждала такова другаде и се метнах...никога повече. Това не се яде, а беше още топло.
Подкрепям. Детето беше с мен последния път и си взе. Много го хареса и настоя да опитам. Няма да купя пак.

# 2 035
  • София
Гидория е другото име на кожента кърпа. Преди години всяка кола имаше таква в една жълта цилиндрична кутия.
Избрах от брошурата(благодаря за нея) спрей за почистване на тапицерия, но с идеята да го ползвам у дома- килим, диван. Дали ще стане, а?
Гюдерия е кожената кърпа.
Гидория казват някои на комплект инструменти, по-известен като гидоре.

# 2 036
Тортиля чипсът изчерпва ли се вече или според филиала има наличност, ч не намерих вчера?

Белината собствена марка вече им е 99 ст.

# 2 037
Гюдерия е кожената кърпа.
Гидория казват някои на комплект инструменти, по-известен като гидоре.

всъщност по-известен като гедоре Joy от марката идва.
другата седмица има тук-там по нещо хранително. о, и био лимони, супер.
не знам тази тор на пръчици за орхидеи как е - доста ме озадачи.

# 2 038
Тортиля чипсът изчерпва ли се вече или според филиала има наличност, ч не намерих вчера?
И при нас вече го няма. Спомням си как първият ден от промоцията никой не го поглеждаше... обаче докато си взимах 3 опаковки, една баба ме видя и награби колкото може. Grinning

# 2 039
  • Sofia
Аз разбира се набелязах няколко неща, от новите промоции. Simple Smile
От ПиЗ почти всичко прибрах в любими/списъка  и еднообразието там и лиспата на няколко добри продукта страшно ме дразни, макар да ми е ясно, че може би това е новото нормално.
Черния шоколад ще го видя колко какао е и ако не е по-малко от кувертюра... а идва на по-добра цена... ще взема, че лети за домашното мюсли.

Тортиля чипсът изчерпва ли се вече, ч не намерих вчера?...
То пък е нищо работа за правене, пък може каквото искаш да му сложиш, та дори и захар.

Общи условия

Активация на акаунт