"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 482
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Allena, при гинеколог можеш да отидеш около 10-14 дена след положителния тест за бременност.
Менструални болки аз имам все още (в 8-ми месец съм). Започнаха буквално от самото начало, от положителния тест.

# 91
Allena, при гинеколог можеш да отидеш около 10-14 дена след положителния тест за бременност.
Менструални болки аз имам все още (в 8-ми месец съм). Започнаха буквално от самото начало, от положителния тест.
благодаря, имам положителен тест от вчера

# 92
За болките може да пиете Но шпа.

# 93
  • София
Здравейте. Въпроса ми е следния. Знам, че шанса за забременяване 2-3 дни преди месечния цикъл е минимален, но ако все пак се случи МЦ ще дойде ли?
Как очаквате, че МЦ ще дойде, ако има бременност!?

# 94
Здравейте момичета. Малко се притеснявам да попитам но най-накрая се реших. С мъжът ми обмисляме вече да имаме дете . Немога да кажа че бебеправим , но снощи при полов акт той свърши в мен. По принцип този месец ми подрани М с 3 дни. На 05.03 ми дойде М и свърши на 09.03. О - би трябвало да е на 19.03 . Днес си купих тест за Овулация и излезе положителен. Има ли шанс да забременея и Овулацията ми да е подранила този месец? Благодаря много😊

# 95
Здравейте момичета. Малко се притеснявам да попитам но най-накрая се реших. С мъжът ми обмисляме вече да имаме дете . Немога да кажа че бебеправим , но снощи при полов акт той свърши в мен. По принцип този месец ми подрани М с 3 дни. На 05.03 ми дойде М и свърши на 09.03. О - би трябвало да е на 19.03 . Днес си купих тест за Овулация и излезе положителен. Има ли шанс да забременея и Овулацията ми да е подранила този месец? Благодаря много😊

Да, възможно е . Сперматозоидите живеят до 5-7 дни, а О настъпва 12-48 часа след положителен тест.

# 96
Защо да е подранила?
Двете черти на теста абсолютно еднакви ли са?
Ако да, то овулацията ще настъпи в следващите 12-48 часа.
Има шанс да забременеете, разбира се, но не разчитайте на това да е станало от един път.

# 97

Да, възможно е . Сперматозоидите живеят до 5-7 дни, а О настъпва 12-48 часа след положителен тест.

Благодаря за бързият отговор.😊

Pistachio -Да еднакви са двете чертички. Разбира се няма да разчитам на това, така или иначе съм сигурна че няма да се получи от един път. Много ви благодаря за бързият отговор😊

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 16:17 от Happy lady

# 98
В 4та г.с може ли да се установи бременност с вагинален ехограф?

# 99
Не, вече няколко пъти ви казахме кога ще се види. И да отидете сега, ще ви кажат да се върнете след седмица-десет дни.

# 100
Не, вече няколко пъти ви казахме кога ще се види. И да отидете сега, ще ви кажат да се върнете след седмица-десет дни.

Да, разбирам. Но изчетох доста теми от минали години тук и видях доста дами които са написали, че в 4гс са им потвърдили

# 101
Ами, тогава защо питате дали може, нали сте прочела ? Ако не ви се чака- отидете, но не се паникьосвайте, ако не се види нищо все още.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 17:34 от Pistachio

# 102
Ами, тогава защо питате дали може, нали сте прочела ? Ако не ви се чака- отидете, но се паникьосвайте, ако не се види нищо все още.
много благодаря❤

# 103
Здравейте дами МЦ закъснява с 10 дена  преди 4 дена си направих тест но беше отрицателен какво бихте ме посъветвали дали да си направя още един тест или направо при доктор.

# 104
Здравейте дами МЦ закъснява с 10 дена  преди 4 дена си направих тест но беше отрицателен какво бихте ме посъветвали дали да си направя още един тест или направо при доктор.
Малко вероятно е тестът за бременност да не отчете при 6 дневно закъснение, но не е и не възможно.Аз бих направила още един тест, просто за да съм сигурна, когато отида при АГ-то, че причината е друга и да преценя какви изследвания ще са ми от полза да направя или евентуално да пия медикаменти/хормони.

Общи условия

Активация на акаунт