"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 785
  • 743
  •   1
Отговори
# 315

Здравейте! На 21.04 ходих на годишен преглед и гинеколога ми каза, че най-вероятно съм бременна, но е много рано да се види, а ние не сме правили опити за бебе.. Цикълът ми трябва да дойде след 3 дни. Според вас това бременност ли е?

# 316
Направете тест за бременност и потърсете друг лекар.Мисля ,че полипите на ендометриума се виждат по този начин също .

# 317
Няколко пъти го питах дали е възможно да е нещо такова и той ми отговори , че на 100% не е нещо лошо или опасно.

# 318
Няколко пъти го питах дали е възможно да е нещо такова и той ми отговори , че на 100% не е нещо лошо или опасно.
Може и да е така ,но аз бих потърсила и още едно мнение !

# 319
Да със сигурност ще потърся, изчаквам да ми дойде и след това ще потърся специалист

# 320
Ако наистина ви остават три дни ,няма как да се вижда толкова добре сакче или бременност. Нищо не се вижда толкова рано. Или е прав ,а овулацията ви е била много по-рано и не сте знаели и не сте се пазили или е друго,а той е некомпетентен, според мен.

# 321
Първо 3 дни преди цикъл няма как да види бременност, второ, не ми прилича на сак, бих се консултирала с друг лекар, все пак да се види на какво се дължи тази находка.

# 322
Имплантация е 7-10 дни след Ову. Виж утре как ще е...
Вчера много ме болеше и прокървих розово. Помислих че ми идва. Днес няма болка и почти няма нищо. Леко розово по хартията. Объркана съм какво става ? По принцип е време да ми идва към момента. Мислех да правя днес тест но като видях вчера кървене помислих, че е цикъл.

# 323
нова съм първо да кажа здравейте на всички. ☺️ Вече 5ти месец правим опити ,днес е 1ви ден от закъснение сутринта в 6:00ч направих теста с първа урина дали е положителен изглежда по-бледа защото сега го снимам а го правих както казах в 6сутринта . Върху сребристата покривка е 10мин след като е направен теста .Излезна 2ра черта 20сек от направата му тоест не съм чакала от 5мин до 30 за резултат 2рата черта  веднага се появи.Ще повторя за потвърждение след 3дни  ,притеснено ми е защото пих аугментин имах еширихия коли,утре ще пускам стерилна урина дали тая гад е умряла защото тоя цистит ме мори яко . Да вметна ,че съм виждала и лъжлива 2ра линия - малко по бледа линия видях
 с belive Pro розовият мн лека бледа линия ,лилавият( -) преди 3м някъде да не знае човек да се радва или не )

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 21:20 от wikyystZz

# 324
  • На изток от Ада
Абе направи един тест.
И аз имам някога такова кървене малко уж почва после го няма... И после си тръгва..
wikyystZz, положителен е!

# 325
нова съм първо да кажа здравейте на всички. ☺️ Вече 5ти месец правим опити ,днес е 1ви ден от закъснение сутринта в 6:00ч направих теста с първа урина дали е положителен изглежда по-бледа защото сега го снимам а го правих както казах в 6сутринта . Върху сребристата покривка е 10мин след като е направен теста .Излезна 2ра черта 20сек от направата му тоест не съм чакала от 5мин до 30 за резултат 2рата черта  веднага се появи.Ще повторя за потвърждение след 3дни  ,притеснено ми е защото пих аугментин имах еширихия коли,утре ще пускам стерилна урина дали тая гад е умряла защото тоя цистит ме мори яко . Да вметна ,че съм виждала и лъжлива 2ра линия - малко по бледа линия видях и с belive Pro розовият мн лека бледа линия ,лилавият( -) преди 3м някъде да не знае човек да се радва или не )
Положителен е ! За бактерията бих ти препоръчала червена боровинка сок или сушени да ядеш. Аз се излекувах така но пиех и сок от магданоз,но незнам дали е добре да се прие магданоза по време на бременност !!Затова мога да кажа за боровинките , защото сега съм бременна и нямам  бактерията ,но си ги ям сушени АГ ми ги препоръча.  Изцяло преди да съм бременна, никое лекарство не ми помогна никакъв антибиотик, и бях с температура😑 ,но сока от магданоз и боровинките ме изчистиха. Успех пусни два пъти кръвен

# 326
Здравейте.
Последно ми дойде на 04 април. Имах само 3 дни и много слабо течение, не му обърнах внимание. На 19април имах съвсем леко червено зацапване два пъти сутринта и след това нищо. Беше твърде рано за да ми идва. Цикълът ми е с продължителност средно около 30дни а мензисът ми е около 4-5дни. От 5 дни имам придърпвания ниско долу в яйчниците и усещане като стягане ниско долу. Очаквам да ми дойде след седмица. Възможно ли е да съм бременна? Да си правя ли тест или да изчакам? Благодаря.

# 327
Кръвен защо?
нова съм първо да кажа здравейте на всички. ☺️ Вече 5ти месец правим опити ,днес е 1ви ден от закъснение сутринта в 6:00ч направих теста с първа урина дали е положителен изглежда по-бледа защото сега го снимам а го правих както казах в 6сутринта . Върху сребристата покривка е 10мин след като е направен теста .Излезна 2ра черта 20сек от направата му тоест не съм чакала от 5мин до 30 за резултат 2рата черта  веднага се появи.Ще повторя за потвърждение след 3дни  ,притеснено ми е защото пих аугментин имах еширихия коли,утре ще пускам стерилна урина дали тая гад е умряла защото тоя цистит ме мори яко . Да вметна ,че съм виждала и лъжлива 2ра линия - малко по бледа линия видях и с belive Pro розовият мн лека бледа линия ,лилавият( -) преди 3м някъде да не знае човек да се радва или не )
Положителен е ! За бактерията бих ти препоръчала червена боровинка сок или сушени да ядеш. Аз се излекувах така но пиех и сок от магданоз,но незнам дали е добре да се прие магданоза по време на бременност !!Затова мога да кажа за боровинките , защото сега съм бременна и нямам  бактерията ,но си ги ям сушени АГ ми ги препоръча.  Изцяло преди да съм бременна, никое лекарство не ми помогна никакъв антибиотик, и бях с температура😑 ,но сока от магданоз и боровинките ме изчистиха. Успех пусни два пъти кръвен

# 328
Кръвен се пуска два пъти за да видиш как се развива бременността, и да си сигурна на 100%,че има бременност.

# 329
Не е задължителен кръвния,щом няма никакви други притеснения. Може направо на преглед след около 2 седмично закъснение,но не по-рано,защото няма да се види нищо.

Общи условия

Активация на акаунт