"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
При това нарастващо ЧХГ има шанс, въпреки че все още се води неопределен резултат. Стискам палци да е това, което искате и Ви желая успех! Утре вероятно и домашен тест би отчел. Направете го сутринта с първа урина.

Здравейте! Един смешен въпрос,мисля. Имам последвн цикъл от 27.03, след това спрях противозачатни и имах положителен тест за овулация и много симптоми на 20.04, правихме опити на 19,20,21. Чувствам се ужасно от няколко дни. Реших да се боцна вчера и резултат на кръвен тест за бременност беше 0,59. Имах крампи почти като при цикъл и всичко ме боли. Днес се боцнах пак -14,1. Знам,че е много рано за тестове, няма как да се тествам при нередовния ми цикъл при закъснение. А и сега има 2 почивни дни и мисля на 3.05 да си пусна нов кръвен или домашен може би. Какъв е шанса чхг-то да нарастне и реално да съм бременна?

# 361
Здравейте. С положителен тест съм. Нормално ли е на овулация 21-22.04 толкова рано да имам симптоми - крампи като при ПМС, въртенето в леглото ми е трудно и не мога да заспя, подут корем под пъпа и тежест, понякога в ляво по-остра болка, страх ме е да кихна или покашлям,защото чувството е като при мускулна треска. Също имам и бяло течение, мисля, че без миризма.

# 362
Здравейте. С положителен тест съм. Нормално ли е на овулация 21-22.04 толкова рано да имам симптоми - крампи като при ПМС, въртенето в леглото ми е трудно и не мога да заспя, подут корем под пъпа и тежест, понякога в ляво по-остра болка, страх ме е да кихна или покашлям,защото чувството е като при мускулна треска. Също имам и бяло течение, мисля, че без миризма.
Здравей.Сигурна ли сте, че овулацията ви е била на тези дати?Аз ги пресмятам така, че няма как да имате положителен тест толкова рано.
23.04-24.04.-овулация.Това са 6-7 дни след овулация.Сега трябва да настъпва имплантация.Отделно тя продължава 40 часа и след това трябва да минат поне два дни за да имате чхг в организма.Качете снимка на теста

# 363
Първи месец след спиране на противозачатъчни съм. 27.03 беше последна менструация, без хапчета цикъла ми е много нередовен. Овулация засякох с ленти и симптоми,имах болка в яйчника,която изчезна след това. Положителен тест за овулация имах на 20.04, както предполагам самата овулация настъпва по-късно. Не на 23-24.04 а по-рано обаче. Болкитр в яйчника ми изчезнаха на 21.04 вечерта. В петък чхг имах 0,59 а в събота 14,1 . Неделя сутрин резултата е това . Ако имам такива симптоми може ли да е от факта,че много години съм била на противозачатъчни, и сега тялото ми реагира рано?

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 07:56 от elleonore1

# 364
Като почнат по- нататък истинските симптоми, ще има да се смееш на сегашните си "симптоми".

# 365
Като почнат по- нататък истинските симптоми, ще има да се смееш на сегашните си "симптоми".
Питам просто дали е нормално толкова рано.

# 366
Крампи като при ПМС са нормални в начална бременност, останалите симптоми са смешни и нямат нищо общо с бременност. Бялото течение, също.

# 367

Момичета на 26ти трябваше да ми дойде от вчера вече имам 2хубави чертички кога най-рано мога да ида при Аг да потвърди бременността(6ти ден закъснение) мислех си за 11.05.22г. ,но дали няма да е рано ще се види ли нещо? Иначе положителн тест имах в деня в който трябваше да ми дойде.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 16:38 от wikyystZz

# 368
Честито!Според мен си изчакай две седмици от закъснението🥰

# 369
Честито!Според мен си изчакай две седмици от закъснението🥰
Благодаря 🥰!
Ами броях и ще станат 16дена ,щом 2седмици е ок значи 16става и на 11мога да ида.

# 370
Здравейте нова съм.. И искам съвет от вас мамита.... От няколко дни ми се повдига.. Имах цикъл на 15.04.2022 .. Сега трябва да имам на 16.05 2022..но изключително много ми се повдига. От кафето ми се повдига но не всеки път.. Имах температура 38.7..продължение на 2дни .. Постоянно ми се спи. Мързеливо ми е главата ме боли... Според вас дали има бебче

# 371
  • Пловдив
По-скоро има вирус. Няма как 2 седмици преди менструация да има симптоми. Тогава би трябвало да е овулацията.

# 372
Преди една седмица бях по същия начин. Едната вечер така ми се повдигаше, че си повърнах 2-3 пъти стабилно, а бях и два дни с главоболие. Та наистина си беше някакъв вирус според мен!

# 373
Теста за оволация показва --две черти

# 374
  • USA
Теста за оволация показва --две черти

А ти колко искаш да има? Теста за ОВУ винаги има 2 черти, като едната е бледа...през повечето време.

Общи условия

Активация на акаунт