"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, последния ми цикъл започна на 07.05 и свърши около 10-11.05
от 23.05 започна много леко розово зацапване  в продължение на 3 дни и спря от тогава имам страшни болки в гърдите. От няколко дни ми се гади каквото и да хапна и имам леки но чести световъртежи предимно вечер, много слабо придърпване в яйчниците един два пъти на ден за по най-много една минута и спира (от време на време  имам и болки в кръста), гърдите стават все по болезнени чак се будя през нощта. Закъснява ми с един ден правих няколко теста отрицателни са, въпросът ми е кога най-рано мога да отида на лекар и дали е възможно тестовете да не могат да отчетът толкова рано?

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 12:40 от VwVw

# 631
230 е идеално за 2 дни закъснение, без да имаш таймирана овулация.
.

Дано да е така. Силно се надявам. Днес пуснах още едно ЧХГ, но резултата ще готов утре на обяд. Много съм притеснена. При втората химична имам ЧХГ-580 на пети ден закъснение, а при третата някъде около 1560 на шести ден закъснение и спадаше. Предполагам, че овулацията е била ранна, понеже на 10 ден имам два фоликула-17 и 24 мм. За първи път не си отбелязвам в календарчето кога сме се обичали и Незнам кога се е случило. По мои сметки с ранна овулалация и на 31- ден от МЦ  ЧХГ -230 си е цяло чудо да се развие нормална бременност. Утре ще пиша като излезе резултата.

# 632
Не. Трябва да е по-наситена или поне също толкова. И О настъпва 12-24 часа след положителен тест. И има тема специално за тестове за О Simple Smile

Благодаря за бързият отговор. Извинявам се че съм публикувала тук , а темата е друга.

# 633
а
Момичета виждате ли втората черта? Появи се веднага на теста.

# 634
Здравейте, последния ми цикъл започна на 07.05 и свърши около 10-11.05
от 23.05 започна много леко розово зацапване  в продължение на 3 дни и спря от тогава имам страшни болки в гърдите. От няколко дни ми се гади каквото и да хапна и имам леки но чести световъртежи предимно вечер, много слабо придърпване в яйчниците един два пъти на ден за по най-много една минута и спира (от време на време  имам и болки в кръста), гърдите стават все по болезнени чак се будя през нощта. Закъснява ми с един ден правих няколко теста отрицателни са, въпросът ми е кога най-рано мога да отида на лекар и дали е възможно тестовете да не могат да отчетът толкова рано?
След 10тина дни, по-добре две седмици. Ден закъснение не е нещо фрапантно, за симптомите може да има много обяснения. Ако не се появи още 3-4 дни можеш да пробваш кръвен.
Уринарен хваща след закъснение, но зависи кога ти е била О, с каква чувствителност е... Много условия Simple Smile

# 635
  • София
На 50 съм. С редовна М. Правих секс без предпазни мерки почти всеки ден . Последна М на 27.04.2022. Днес 05.06. не ми идва. Рано ли е за тест. Първи полов контакт 06.05.2022

# 636
На 50 съм. С редовна М. Правих секс без предпазни мерки почти всеки ден . Последна М на 27.04.2022. Днес 05.06. не ми идва. Рано ли е за тест. Първи полов контакт 06.05.2022

8к редовна М, ама на колко дни? Ако имате закъснение не е рано за тест.

# 637
Здравейте, отдавна следя темите и дойде и моя ред да пиша с въпрос дали някой се е сблъсквал с подобна ситуация. Последен МЦ 24 април, редовен 27-28 дни, с изключение на един, два месеца след биохимична (ноември). Нямам доказана с тест овулация, според календара е била на 8май, но според мен около 11-ти (усещам я като болки в яйчника и слузест секрет) . Според календара днес ми е 3ти ден закъснение. Вчера си купих няколко теста на различни марки( Twip,presto, surechek, lady) на всички във времето за отчитане се появи въображаема втора черта. Днес си купих по-силно чувствително тестове (express test, clear) - въпреки че са по-чувствителни чертата е същата- почти недоловима. Наясно съм, че трябва да изчакам ден, два и отново да повторя, да пусна кръвен и т.н просто ми се искаше да пиша тук за да разбера дали е имал някой с подобни почти въображаеми черти и е имало бременност. Благодаря!
Само да ви кажа бях правила express test защото пише ,че преди датата на цикъла отчита бременност направих го 3дена преди цикъла ми да дойде - ,в деня в който трябваше да ми дойде направих shurachek и хоп 2ра (на 10сек се появи) бледа линия и така вече съм в 10г.с ,мисълта ми е ,че през месеците когато правихме опити само него правих по 2 ,3 понякога ,но така и от него не видях +

# 638
Здравейте, момичета!
Днес видяхме плоден сак, в 5 г.с. съм 😊😊 Вече ще чакаме да стане време да чуем сърчицето ❤  Нашето 3-годишни опити най-сетне са възнаградени с успех.Мечтите се сбъдват, вярвайте в тях. ❤🌸🌸

# 639
Здравейте, задавам малко глупав въпрос, но ще ме простите. Тест за бременност се прави само сутрин на първа урина ли при първи дни на закъснение. На някой показвал ли му е положителен резултат, ако теста е правен през деня около 1-2 ч след предишно уриниране 😂

# 640
Тогава има по-голям шанс да засече. През деня урината е разредена и може да не улови хормона. Иначе със сигурност може да отчете още преди закъснение и не с първа урина, зависи какви са стойностите на ЧХГ.

# 641
  • София
Първият ми положителен тест беше с урина от вечерта - в полунощ. Чертата беше бледа, но я имаше. Със сутрешната просто беше по-наситена.

Здравейте, задавам малко глупав въпрос, но ще ме простите. Тест за бременност се прави само сутрин на първа урина ли при първи дни на закъснение. На някой показвал ли му е положителен резултат, ако теста е правен през деня около 1-2 ч след предишно уриниране 😂

# 642
Момичета, изчетох няколко от темите, но не намирам отговор на моето питане. Както и разбира се търсих в интернет..
Каква е причината шансът за забременяване при здрави двойки от първия опит да е 20-30% при редовен полов акт? Имам предвид, тук става дума за 20-30 % шанс да се нацели овулация ли, 20-30 % шанс да се закачи на стената сакчето или? Благодаря Ви!

# 643
Какъв ти е всъщност въпроса?

# 644
Какъв ти е всъщност въпроса?

Тази статистика на какво се дължи - на незнание кога е овулацията, на нисък процент оцеляване на сперматозоиди, на нередовен цикъл (което не би трябвало да е от причините, тъйнкато статистиката е за абсолютно фертилни двойки), знам ли и аз… питам просто ако някой е наясно защо е толкова нисък шанса да стане от първия път. Дали означава, че просто не уцелваш момента или че дори да сте супер здрави, да има въздържание от мъжката страна и да уцелите точно овулацията, шансът е 20-30% после оплодената яйцеклетка да се задържи?

Общи условия

Активация на акаунт