За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 977
  • 461
  •   1
Отговори
# 120
Тази тема, я бях изкълвала с точките и запетаите, но явно съм била в много кофти състояние и не съм мислила за това колко време ще чакам. Сега я изчетах отначало и това за 9 април ми хареса. И аз се записвам за тогава (ако всичко е наред разбира се).
Малко е рано още, но си пожелававам 2007-ма да е най- pregnant pregnant pregnantбременната година за всички форумки.

# 121
Сега я изчетох отначало и това за 9 април ми хареса. И аз се записвам за тогава (ако всичко е наред разбира се).
Малко е рано още, но си пожелававам 2007-ма да е най- pregnant pregnant pregnantбременната година за всички форумки.
Тъкмо ще са минали Великденските пости  Wink

# 122
Аз пък мисля да зачевам на Коледа или на Нова година...
Дай боже близнаци twin_neutral

# 123
Здравейте ,
идеята с близнаците много ми допадна ! Освен  на Коледа да си пожелаем да ни се паднат до година близнаци  baby_neutral baby_neutral за компенсация  Joy

# 124
Здравейте ,
идеята с близнаците много ми допадна ! Освен  на Коледа да си пожелаем да ни се паднат до година близнаци  baby_neutral baby_neutral за компенсация  Joy

Мда.. само малко се притеснявам, че сега ще е първия ми опит и изобщо незнам кога да уцеля момента на овуто.. мисълта ми е нямам опит.. чела съм много.. но предния път стана от един път без да искаме.. сега се надявам пак да стане от един път.. още повече, че е Коледа  1dating
Да се помолим  Praynig , за поне едно здраво бебе, заченато по коледа

# 125
Да ти кажа,Трекс,като бременнех,в компанията от училището за бременни имаше едно момиче, на което изобщо не му беше дошъл цикъла след спирането на противозачатъчните:) Та и термина не знаеха точно кога и е,само по размери на бебето се ориентираха. Та мисълта ми е-действай,не мисли за овулации,а просто работете редовно:) Без да го мислиш става най-лесно! Хайде успех и ще чакаме да се похвалиш скоро- както много пъти се повтори вече-по Коледа стават чудеса!!!

# 126
КикиНики, я ми разкажи малко за тези училища за бременни, че незнам нищо затова а ми е интересно ..
Какво се прави там..
На какво те учат..
Кога е хубаво да се запишеш..
Къде има такива училища..
Никога не съм мислила да се записвам, ама знам ли.. то щото незнам за какво става дума.. newsm78

# 127
КикиНики, я ми разкажи малко за тези училища за бременни, че незнам нищо затова а ми е интересно ..
Аз ходех на училището,което списание 9 месеца организират. 2 пъти седмично. Можеш да ходиш когато си пожелаеш,само трябва да се обадиш по тел. да се запишеш за съответния ден. Всеки път темите са различни,като програмата за месеца я обявяват в списанието. Научават се много полезни неща-особено са полезни за тези,които за първи път ще стават мами и са неопитни. Най-хубавото от всичко беше,че там се срещахме много момичета в едно и също състояние,прекарвахме чудно времето заедно,споделяйки радости и тревоги.
Веднъж ходих и на училище Ма-ма. Там има също предварително зададени теми,но ти си казваш какво искаш. Аз ходих на темата за къпане и масаж на бебето. Много е полезно...предполагам всъщност,понеже наученото така и не успях да приложа на практика...
Мисля,че ако има следващ път за мен,а вярвам,че ще има,пак бих ходила!

# 128
Ти в кой месец загуби бебето?

# 129
Ти в кой месец загуби бебето?
Първия ден на 9я месец
Термина ми беше 31.10
Кошмарът се случи на 1.10 Rolling Eyes

# 130
Тъжно... Казват ли каква е причината.. ? Cry
Аз многократно обвинявах себе си, че незнаех че съм бременна и не се пазех.. пушех по 2 кутии цигари на ден #Cussing out и е много възможно това да е спряло ръстежа на бебето #2gunfire, тъй като моя аборт беше ранен (9г.с.)
Много съжалявам и от сърце ти желая следващия път да се радваш на едно здраво бебче..  bouquet

# 131
  • София, "Младост 3"
трекс не си виновна ти
има хора дето и наркотици взимат и пак раждат живи и сравнително здрави деца
за да стане толкова рано  - или не е било бременост - кухо яйце или ако е имало е била с малформации и детето просто не е оцеляял /слава Богу, че иначе кака ли щеше да се мъчи/

# 132
Здравейте отново!
Catnadeen, мерси за поканата, непременно ще намина и в месечната тема.Чела съм я и знам за бременната под прикритие Mr. Green
KikiNiki, много е неприятно това, което ти се е случило, но ти си права, ще бъдеш бременна отново и този път всичко ще е наред Hug
Trex, ако искаш си вземи тестове за овулация.Аз съм ги ползвала и са много удобни, има листовка с опътване, но наистина може да опиташ без да следиш овулация, просто прави любов от сърце и ще стане PraynigСтискам ти мноооого силно палци да се похвалиш скоро.
При нас така стана, месеци наред следих ову с тестове, броях дните и всичко беше по план, но не се получаваше.Точно, когато си казах, че този месец ще почиваме психически и няма да мисля за това-стана.Ходех си на работа, мъжа ми дори беше в чужбина и само един път сме правили секс, а то взе, че се случи.Радвам се за тези, които сега ще опитват, аз имам дооооста време до май месец.

# 133
И аз се обвинявах в началото, дори и мъжа ми ми каза по деликатен начин, че смята, че аз съм виновна, защото страшно много се притеснявах и така съм навредила на бебето.Е, то прозвуча много грубо от негова страна Twisted Evilне точно, че ме е обвинил, но каза другия път да съм по-спокойна, да не го мисля постоянно и да не се стресирам сама.Аз като отидох на преглед за първи път имах закъснение от 10 дни и бях сигурна, че ще се види нещо.Като ме прегледа обаче д-рката каза, че нищо не вижда.Изпрати ме да изпия 1л. вода и да се върна след 15мин.Е тези 15мин бяха най-гадните в живота ми.Треперех цялата, плачех и пушех и се молех да се види нещо.Прегледа ме пак, дълго време не можа да види нищо, а аз продължавах да плача и да треперя като лист.Накрая се видя миниатюрна точица, снимахме я и ме пусна да си ходя.Като се прибрах в нас прокървих и усетих, че се е свършило.

Да не се заричам, но другия път ще изчакам по-голямо закъснение и няма да се стресирам за всяко нещо.

# 134
трекс не си виновна ти
има хора дето и наркотици взимат и пак раждат живи и сравнително здрави деца
за да стане толкова рано  - или не е било бременост - кухо яйце или ако е имало е била с малформации и детето просто не е оцеляял /слава Богу, че иначе кака ли щеше да се мъчи/
Ами не е кухо яйце.. имахме си сърчице.. което спря да бие.. бяхме много малки.. за което съм много сърдита на гинеколога, който не ми каза, че това не е добре #2gunfire
Хистологичното ми изследване показа: "Децидуа със обилна левкоцитна инфилтрация и некроза."
Какво точно значи това.. незнам.. знам че ми казаха да не се притеснявам.. но може ли да им се вярва..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт