За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 991
  • 461
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте..
И на мен така просто ми се пише.. днес като че ли ми е ден за размисли..
Излезнах от работа за обяд и се разхождах под дъжда и си мислех.. отидох на църква.. и изведнъж се сетих... Незнам дали ви се е случвало да ви минава мисъл през главата, която няма нищо общо с размислите в момента.. Ей така просто нахлува и завладява..
Та нека разкажа за какво се сетих все пак.
Бяхме ходили на рилския манастир преди време (на последния великден).. И там по-нагоре има един храм (гроба на Иван Рилски). Легендата е, че като минеш през пещеричката при гроба пречистваш греховете си. И по-нагоре има една скала, която цялата е нацепена и е пълна с листчета изписани със желания.. Има на всякакви езици.. Аз съм ходила 3 пъти там и се замислих, че и трите пъти като съм пускала листчета със желания те са се сбъдвали.. Последното беше да забременея.. и забременях 2 месеца по-късно.. Всъщност незнам защо точно ви казвам това.. просто обмислях някои неща и ми се стори странно.. стана ми мъчно.. предпразнична треска.. винаги я имам. Cry
Хайде да не ви сдухвам.. като ми дойде по-добро настроение ще си пишем пак.. Heart Eyes

# 166
  • София
trex, и аз обикновено имам такава треска преди Коледа.
Винаги ми е ужасно мъчно и болно.А тази година тъгата ми е още по-голяма.
Само като си помисля, че миналата година по това време бях бременна и
започва да ми се къса сърцето.Знам ли,може заради празниците и това че Господ
ми отне бебенцето,и съм му малко сърдита. Истината е, че много боли,и желанието
скоро да имаме възможността да гушнем по едно живо и здраво бебе, ни изгаря като факла
отвътре.

# 167
trex, аз си имам любимо място и това е точно Рилския манастир. Всъщност не знам броя на посещенията. Откакто съм проходила не са ме изпускали да не ме отведат. Защото не съм шофьор, а рейсовете са ми голяма мъка в завоите нагоре. Даже не знам дали правилно си спомням, но май и с влакчето съм се возила до там (колко дребна съм била).
И аз като бях бременна за последно посених манастира. Не самия гроб.  Всъщност не съм писала никога бележки на камъка на желанията. Достатъчно ми е да отида до манастира, до гроба.  Просто ставам нов човек - презареждам си батериите там. Когато усетих, че нещата с бебето не вървят на добре избрах име на детенцето ми. Йоан - св. Иван Рилски да го закриля, каквото и да се беше случило. И сега вярвам, че Св. Иван Рилски бди над него, там където е. Praynig

# 168
Мда.. това е едно много хубаво и красиво българско място..
Много обичам да ходя там, но за съжаление вече започна да става студено и вероятно чак лятото ще ида пак...
За името Йоан.. да Йоан е много хубаво име.. и много пъти съм се замисляла ако имам момче да го кръстя така.. а ако имам момиче искам да е на баща ми (Людмил).. ама нещо Людмила не ми харесва особено така че ще трябва да търся някое друго име с "Л".
Рони, разкажи каква е твойта история.. кога и какво се случи че изгуби бебето..

# 169
trex, историята ми е в темата за представянето. Раждане в 34 г.с., но бебо не оцеля.

# 170
Здравейте и от мен, искрено съжелявам за загубата на всички които сте го преживяли. В момента съм в 8г.с. и в петък ми предстои кюртаж. Бебчето ми е спряло да се развива в 6 г.с. Четирима лекари ми го потвърдиха. След кюртажа ще правя генетични изследвания в София с моя любим. Докторите ми казаха , че мога да подновя опитите след 2-3 месеца. Нямало смисъл да чакам по дълго време. Горещо ви прегръщам  Hug и подкрепям. Бъдете силни заради бъдещите си рожби. Пожелавам на всички ви и на мен през 2007 едни сладки пухкави  baby_neutral

# 171
  • Пловдив
dari76 много съжалявам Cry.разбирам напълно болката ти-минахме през същото изпитание преди 5 месеца. Прегръщам те силно Hug

# 172
Благодаря ти Меги, надявам се всичко да мине ок в петък и да няма усложнения след това. Стискайте ми палци.  Praynig

# 173
Здравейте!Как сте днес?Имаме си сняяяягг... JoyМалкия ми много се радва, след малко ще излизаме и ще се целиме със снежни топки по негово желание.Миличкия ми е болен.Вече е по-добре, но в петък доста ни изплаши.След малко отиваме да го подстрижат, а по-късно ще ходиме с мъжа ми да му купиме подарък за Коледа.Писахме писмо до дядо Коледа и беше доста забавно, но ще разкажа друг път.
На мен ми дойдееее GrinningНай-накрая, от кога го чакам.Не че е кой знае какво, но това ми напомня, че един месец от чакането е минал и остават само 5 месеца до новите опити.
Вие как сте?
Дари, съжалявам миличка, но знаеш, че не си сама и времето ще мине бързо.На пролет стискам палци за всички нас да сме отново бременни и щастливи! HugЦелувам ви всичките!Днес съм много весела, дано ви заредя и вас поне малко с оптимизъм и добро настроение!

# 174
Здравейте, ние пък си имаме дъжд, от два дена не спира и дано да обърне на сняг. Дъжда ми действа потискащо. Тази сутрин изчетох всичко от темата ни, сега ще знам какво точно да питам доктора след операцията. Много ми помагате. И някак започвам да гледам по розово на нещата. Вярвам ,че ще се справя. Днес мисля да се хвана да  clean  clean и да  cook нещо вкусно. Лек ден на всички, по късно може пак да се включа.   bouquet

# 175
  • София
Здравейте,
 С нетърпение чакам да стане петък и да започне коледната ваканция.  Simple SmileЩе пътуваме до Бургас и Пловдив, а нова година сме на вила в Доспат  Simple Smile
Нещо ме е обхванало предпразнично настроение и хич не ми се захваща нещо по-сериозно. Според църковните обичаи /това днес го прочетох/ на Игнажден младите и нераждали жени не трябва да работят, за да ги споходи бебече  Laughing Като се появи шефа мисля да му го кажа  Laughing
Хайде весел ден   bouquet

# 176
Оооо няма да чистя днес тогава, оставям го за утре. И да готвя няма, ще си поръчаме пица днес.  Wink Ще се опъна пред телевизора и ще гледам умно  Shocked това поне го мога  Laughing  Аз знам ,че днес трябва да се внимава кого пускаш в къщата си ,че такава ще ти е годината. Мисля да извикам някоя бременна у дома  Joy Бре , че весело ми стана, чак ми е странно. Айде чао , до после.  bouquet

# 177
Momicheta zdraveite!

Radvam se che vsichki ste dobre!
Iskam da vi pojelaq veseli praznici i sledvashtata godina vsichki da se radvame  ylinfant na sladko bebche!

# 178
Oх  ooooh! , много ми е притеснено днес. Утре е денят Х и стомахът ми е свит на топче  Cry . Страхът почва да натделява. Гледам да не мисля много за това ама не мога да го избия от главата си. Дано всичко мине добре.  Praynig

# 179
Дари,стискам ти палци! Горе главата! Вярвай,че догодина по Коледа ще се радваш на едно хубаво бебче,растящо в коремчето ти:))
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт