За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 996
  • 461
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен надявам се догодина да бъдем най бремените момичета. Пожелавам весели празници на всички, който чакат бебеправенето. Много,много се baby_neutral
Момичета къде ще празнувате Новата година. Аз и мъжлето ще бъдем на една вила. Във Стара Загора дано поне там бъде много хубаво и забавно.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 11:46 от Хера

# 181
Дари, спокойно, мила!Всичко ще мине нормално, ще ти стискаме палци. Praynig
Дафни, ти как си?Все пак не можа да ни забравиш, нали WinkЕми ние сме си такива чаровни и готини и знам, че ти липсваме Hug
Анина, ние също ще сме на вила с компанията.

На всички ви пожелавам най-вълшебната Коледа, изпълнена с много топлина и усмивки!Най-интересната Нова година, изпълнена с много положителни емоции и най-съкровените ни желания да се сбъднат през 2007-ма!

Весели празници!И никакви тъжни физиономии да не "виждам" Mr. Green

# 182
Здравейте момичета!
Днес стискаме палци за Дари
Спокойно мила, добре е че го правиш по медицински показатели с уточнена дата, спестяваш си много болка (повярвай ми). Вярвам, че всичко ще бъде наред. Не се затваряй в себе си и позволи на близките си да те обичат. Изкарай хубави празници и остани при нас (във форума) да си чакаме реда за бебеправене. Ще дойде и нашето време и ще направим много европейчета през 2007-ма.

# 183
  • София
Дари,с теб ще сме в утрешния ден.Ще стискаме палци всичко да мине безболезнено.Самата манипулация не е е болезнена,тъй като си с пълна упойкаи не усещаш нищо,но самият факт ,защо е всичко това е достатъчно болезнено.Няма как да не го мислиш,но ако можеш да си поне малко по-спокойна бих се радвала.Аз специално ревях от влизането до излизането и дълго след това.Но ти пожелавам  това да е последният тъжен момент от живота ти.Занапред само усмивки и много щастие,и скоро бременееща с близнаци.  Hug  Hug  Hug

# 184
Много ви благодаря момичета  Flowers Rose , много сте ми ценни. Незнам какво бих правила без вас.  Благодаря ,че ви има и ,че ви срещнах. Желая ви най-голямото щастие през 2007 и ви прегръщам силно  Hug

# 185
Хей.. пак съм изпуснала 2 дена и ставаме все повече.. това е много хубаво.. и много ме радва Hug
Аз чакането след спонтанен вече го прекратих, но не смятам да правя секс с цел бебе.. Мисля просто да го правим, когато ни е кеф а пък то бебето само ще дойде (надявам се и две)  Sunglasses
Мисля все пак да остана с вас поне докато се получи.. а може и след това..  Flutter
За тези, които са в началото.. времето минава много бързо... намерете си занимание да не мислите затова..
Ние с мъжа например си подарихме нов компютър и сега ще си го сглобяваме.. а после може би ще се бием  #2gunfire кой да седне пръв на него  Joy
Днес съм в добро настроение за разлика от последните 5-6 дени през които постоянно ме сърбеше носа и само се ядосвах за разни работи

# 186
Дари, успех! Утре всички ще стискаме палци и ще мине безпроблемно - ще видиш. И щом се прибереш ни пиши, защото ще те мислим. Hug

# 187
Оооо няма да чистя днес тогава, оставям го за утре. И да готвя няма, ще си поръчаме пица днес.  Wink Ще се опъна пред телевизора и ще гледам умно  Shocked това поне го мога  Laughing  Аз знам ,че днес трябва да се внимава кого пускаш в къщата си ,че такава ще ти е годината. Мисля да извикам някоя бременна у дома  Joy Бре , че весело ми стана, чак ми е странно. Айде чао , до после.  bouquet
Здравейте......и аз за 20.12 поканих моята  preggo приятелка която трябваше да роди на 25.12 ,но тя взе,че роди  през ноща преди Игнажден и това беше  една много добра новина  smile3504 момченце.И даже днес щастливият Татко ни предаде щафетата - от нас момата   ylinfant и........... след години married Simple Smile много съм щастлива и затова споделям с вас.
Адаш  и аз ти стискам палци, дано всичко мине безпроблемно.  love001 и  Hug мила за теб
До скоро момичета

# 188
Честито на мамата с бебенцето!! Да са живи и здрави и много щастливи!!
Дари миличка ,пожелавам ти всичко да е наред с теб и догодина да си имаш живо и здраво бебе.
trex действай по въпроса и скоро да ни се похвалиш с добра новина!
Мили момичета ,да сте живи ,здрави и другата година да гушкаме бебенца!!!Весели празници!!

# 189
Отбивам се за малко да ви кажа, че според доктора всичко е наред. Влязох за операцията в 12 на обед и си тръгнах в 13.30 , доста ми е замаяно , но успях да седна на компютъра за малко. Само да ви кажа , че съм добре. Сега съм в очакване на първия цикъл, на 26-ти съм на преглед, пия си антибиотика и така. Благодаря ви за подкрепата. ОБИЧАМ ВИ  Hug  Hug  Hug . Моят мил днес така търчи около мен ,че мисля довечера да го пратя да излезе малко с приятели да се поразсее. Милия доста тежко го изживява и той.

# 190
Честита Коледа момичета , бъдете много щастливи!!!

# 191
Весела Коледа!
**
много здраве
много щастие
хиляди усмивки
много топлина
и безброй Чудеса!!!!!
santa2

# 192
Весела Коледа  newsm67

# 193
Честито Рождество Христово! santa2
Мили момичета пожелавам ви здраве,щастие, успехи ,любов и сбъднати мечти! lovekiss

# 194
Момичета нека да Ви попитам нещо...
Нормално ли е да имам болки по време на овулацията.. и ако някоя може да ми каже болките точно по време на самата овулация ли са или преди нея. newsm78
Значи на 23.12 24.12 и 25.12 имах цервикална слуз и на 26.12 изсъхнах ако мога така да се изразя.. Днес сутринта ме съсипват болки в левия яйчник.. Никога не съм имала болки по време на овулация, и не съм усещала дори кога ми е овулацията, но съм чувала че след аборти тези неща се променят..
А и си мисля дали сме улучили момента.. и дали ще се похваля след 2-3 седмици:)

Общи условия

Активация на акаунт