И на мен така просто ми се пише.. днес като че ли ми е ден за размисли..
Излезнах от работа за обяд и се разхождах под дъжда и си мислех.. отидох на църква.. и изведнъж се сетих... Незнам дали ви се е случвало да ви минава мисъл през главата, която няма нищо общо с размислите в момента.. Ей така просто нахлува и завладява..
Та нека разкажа за какво се сетих все пак.
Бяхме ходили на рилския манастир преди време (на последния великден).. И там по-нагоре има един храм (гроба на Иван Рилски). Легендата е, че като минеш през пещеричката при гроба пречистваш греховете си. И по-нагоре има една скала, която цялата е нацепена и е пълна с листчета изписани със желания.. Има на всякакви езици.. Аз съм ходила 3 пъти там и се замислих, че и трите пъти като съм пускала листчета със желания те са се сбъдвали.. Последното беше да забременея.. и забременях 2 месеца по-късно.. Всъщност незнам защо точно ви казвам това.. просто обмислях някои неща и ми се стори странно.. стана ми мъчно.. предпразнична треска.. винаги я имам.

Хайде да не ви сдухвам.. като ми дойде по-добро настроение ще си пишем пак..
и подкрепям. Бъдете силни заради бъдещите си рожби. Пожелавам на всички ви и на мен през 2007 едни сладки пухкави
Малкия ми много се радва, след малко ще излизаме и ще се целиме със снежни топки по негово желание.Миличкия ми е болен.Вече е по-добре, но в петък доста ни изплаши.След малко отиваме да го подстрижат, а по-късно ще ходиме с мъжа ми да му купиме подарък за Коледа.Писахме писмо до дядо Коледа и беше доста забавно, но ще разкажа друг път.
Най-накрая, от кога го чакам.Не че е кой знае какво, но това ми напомня, че един месец от чакането е минал и остават само 5 месеца до новите опити.
и да
нещо вкусно. Лек ден на всички, по късно може пак да се включа.
Ще пътуваме до Бургас и Пловдив, а нова година сме на вила в Доспат
Ще се опъна пред телевизора и ще гледам умно
na sladko bebche!
, много ми е притеснено днес. Утре е денят Х и стомахът ми е свит на топче