За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 999
  • 461
  •   1
Отговори
# 195
Трекс, напълно нормално е да имаш болки по време на овулация, защото фоликула в който е яйцеклетката нараства до 2-3 сантиметра преди да се пукне. Точно това си усетила. Сега е момента и ти желая от все сърце след 2-3 седмици да видиш резултата положителен.  Hug  Hug  Hug

# 196
Добре де нали дните в които трябва да се набляга на бебеправенето е дните със слузеста цервикална слуз. Аз в момента съм вече в сухите дни (вчера ми беше първия). Т.е. смятах че от 25.12 (последния слузест ден) можеше да съм заченала. Сега мъжо го няма и няма как.. Sad Т.е. въпроса ми е колко време се задържат живи сперматозоидите в женската среда?

# 197
  • София
И аз съм любопитна да разбера  Mr. Green колко време могат да издържат малките човечета.

# 198
Привет на всички   bouquet trex  надявамсе скоро да,  се похвалищ със добри вести. Хайде поведи хорото стискам палци и се baby_neutral. Аз имам още малко чакане до Февруари.

# 199
Сперматозоидите живеят до 72 часа, но са най жизнени през първите 48 часа. Яйцеклетката живее само 12 часа.
 Ами Трекс, тя работата може и да е станала вече , стискам палци. Много ще се радвам да е така.
 Аз днес бях на лекар и той ми каза края на февруари да почвам пак с опитите. Нямам търпение да дойде тоя февруари.  Hug

# 200
Dari76, Мерси за пожеланието.. мерси и на останалите, но така или иначе тая работа ще стане ясна догодина  Laughing
Аз сега ще се пазя пък каквото дал бог  Hug
Веднага щом разбера ще разберете и Вие  Joy
Ако не този месец то другия Heart Eyes

# 201
Здравейте, момичета!Как изкарахте празниците?Какво ви се падна от късметчетата?На мен ми се падна "нова къща".Миналата година това се падна на мъжа ми и наистина си купихме къща, ама още една...май ще ни дойде в повече Mr. GreenНа мъжа ми се падна "дълголетие" и съм много щастлива, защото все му казвам да се грижи повече за себе си, а на сина ни "бебе" Grinning
Аз спрях хапчетата.Хич не се чувствах добре.Повръщаше ми се, гърдите ме болят и съм като пребита.Снощи не го пих и се разбрахме да ползваме презервативи.Може и да си внушавам, но днес се събудих рано и съм такава свежарка, а до вчера не можех да стана от леглото.
Dar4e, честито на твоята приятелка!Моята още не е родила, вчера й беше термина, но няма никакви признаци за скорошно раждане.Ние си чакаме снахичката Mr. Greenмомиченце е бебчето и вече сме си я "заплюли' за снаха.
Trex, стискам палци скоро да се похвалиш.

Ние утре заминаваме на вилата и ще се върна на 2-ри януари, така че ви пожелавам весело изкарване на новата година, много късмет и успех на всички ви!

# 202
Здравейте на мен мисе падна здраве на мъжлето парата. Миналата година нищо не мисе падна и беще най лощата година.  Пълна със мъка надявам се тази да бъде по- приатна. Моята гинеколошка каза, че скоро можем да започнем да действаме но мен все още мее много страх. Имам чуството, че несм още готова   newsm78

# 203
  • Разград-София
Здравейте!Казвам се Маргарита на 19 год. от Сеново(Русенска област) и преди две седмици на 12-ти загубих малкото си ангелче.Бях в шестия месец и колкото неочаквано беше се появил малкия ни бебчо толкова и неочавано си отиде!Сега аз и съпруга ми се опитваме да се отърсим от кошмара които преживяхме и започваме дългото и болезнено възтановяване.

# 204
Здравей Маргарет,

Не мога да кажа, че разбирам точно какво ти е защото освен психически ти е било доста тежко и физически.. аз загубих бебето си в 8 г.с. и се чувствах отвратително.. затова немога да си опиша какво е да го загубиш в 6ти месец. Пожелавам ти да не мислиш затова и бързо да се отърсиш и ти и мъжа ти от случилото се.. за да може да сте готови психически за втори опит.. и нека гушкате най-хубавото бебе на света..
А междувременно можеш да прекараш времето си с нас, за да се заредиш с малко позитивизъм.. Мисля, че всички тук бяха много разстроени (вкл. и аз), но се поотпуснахме малко заедно..
Успех   bouquet

# 205
Много е несправедливо и нечестно но тук заедно ще се преборим със мъката и голямата болка. Мога да споделя,  че бях много зле преди да започна да пища в тази тема. Аз загубих бебо в 8.г.с.Много Hug Hug

# 206
  • Разград-София
Благодаря че ни приемате с отворени раце, вашата подкрепа означава много особенно за мен,защото нали ги знаете мъжете колкото и да ги боли го крият в себе си ,а аз си плача като магаре по цял ден.Надявам се че сред вас ще намеря приятелки с които ще успея да преодолея болката поне малко,защото колкото и да ми се иска няма да мога да забравя плаачът и образът на малкото ми мамченце.

Пожелавам ви много весели празници и най-вече които каквото иска най-много от всичко да му се сбъдне през новата година!
Целувки и прегрътки  Heart Eyes  bouquet! Маги

# 207
Здравей Марги , много съжелявам за загубата ти. Добре дошла си при нас. Лошо е ,че ставаме повече, но пък всяка от нас среща тук разбиране и подкрепа. Някъде тук из форума прочетох, че тези неща се случват само на силните жени, защото могат да се изправят след случилото се и да продължат на пред. Бъди силна и не се предавай. Прегръщам те силно  Hug , кураж.

А за баницата с късметите ... ние ще я въртим на нова година , на Коледа имахме само пита с пара, но не се падна на мен парата  Simple Smile Добре си изкарахме. Сега чакам купона за нова година , ще бъдем голяма компания приятели и надявам се ще стане голям купон  Tada .
 Весело посрещане на новата година ви желая. Ние тук в Русе ще имаме голяма заря съвмесно с Румъния заради влизането в европейския съюз  bg . Сигурно ще е много красиво.

# 208
Здравейте пак..
Аз пък днес заминавам на вилата да празнуваме новата година..
Ще сме голяма компания и ще е много весело..
Та днес за последно ще пиша в този форум тази година..
Ще се видим догодина.. Обичам Ви и кураж на всички Hug

# 209
Нйе заминаваме утре ще празнуваме във Стара Загора. Надявамсе малко да распуснем насъбралатасе негативност. И да посрешнем 2007.г. Със много пуложителни емоции. Пожелавам на всички весело посрешане на новата година. Дано тя ни донесе много радост  и щастие и най - най вече EFP

Общи условия

Активация на акаунт