За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 002
  • 461
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград-София
Здравейте милички!Как сте днес?
Аз що годе съм добре , днес продължавам да чета в този форум и да плача.Колко много мъка ,колко много тъга в тези редове  и така ми се е свило сърцето и ми се иска през новата година всяка една от нас да намери щастието , инай -вече да има втори шанс .

Целувам ви и прегръщам силно  Hug !Вярвайте чудеса стават!

# 211
Eх, остават броени часове до идването на новата година. Пожелайте си нещо в 00:00 часа и то ще се сбъдне. Пожелавам ви много весели емоции на този ден и весело изкарване. Целувки и прегръдки.  Hug Hug Hug

# 212
Ето ме и мен.. върнахме се вече от купона и смея да кажа, че прекарахме много добре..
Малко се разсеях и сега съм екстра
Вие как изкарахте празниците?

# 213
  • Разград-София
Здравей  trex !Радвам се малко по малко се връщате пред комповете всички(вчера ми беше ужасно скучно сама тук  Crazy Crossing Arms) А колкото до праниците  моите бяха средна хубост ... цял ден на маса със семейството Simple Smile

# 214
Здравейте и от мен, изкарахме си страхотно. Никой от компанията не ме остави да скучая и да мисля за проблемите си в новогодишната нощ. Беше забавно и танцувахме много. Няма да повярвате какви късмети изтеглихме от баницата с моя. На мен ми се падна - "Малко юначе в къщата ще плаче" , а на него - "Семейно благополучие, за някой- син за други - внуче" . Това беше най хубавото от цялата вечер. Дай боже тези късмети да се случат.

# 215
  • Разград-София
dari76  пожелавам ти от сърце да се сбъднат късметчетата.А дано на всички през тази нова година да ни се случи по едно малко чудо което да ни радва! newsm17 EFP 1stroller newsm17 

# 216
Здравейте пак..
Някоя от Вас дали знае дали при имплантацията се усещат болки като при ПМС.. Сега е момента, когато евентуално трябва да се получи имплантацията.. зацапване няма, но мисля че ми е рано за предменструални болки, а имам такива..
Предната бременност пак нямах зацапване.. помня болките, но незнам кога са били тъй като заченах без да искам и не съм очаквала.. мислех, че са ПМС.
Не ми се чака и търся симптоми.. затова ако някоя от Вас знае нещо за тези болки..  newsm78

# 217
  • София
Здравейте на всички и за много години!
Аз прекарах една ваканцийка - ходихме в Бургас, после в Пловдив и 3 дни изкарахме на Цигов Чарк. Много хубаво беше. На баницата ми се падна бебе  Simple Smile
Много странно обаче ми дойде за втори път цикъла декемви месец - първия път беше на 7 декември и после на 23 декември  newsm78 и втория път си беше съвсем нормален, даже доста обилен и продължителен. На някой да се е случвало така?
Мисля да почвам фолиевата киселина и след 3 месеца да съм на линия за бебеправенето, обаче казват, че трябва да минат поне 3 нормални цикъла, а при мен явно още не е минал нито един.
Желая ви приятен ден1  bouquet

# 218
Трекс, при мен болките почнаха седмица и половина преди очаквания цикъл и гърдите страшно ме боляха и се подуваха. И така си продължи и след като разбрах ,че съм бременна. Изписаха ми Но-шпа и Спазмалгон през 3 часа хапче така ги редувах. Недей го мисли толкова, аз се бях вманиячила , за един месец прочетох повече книги от колкото съм чела през живота си. Така или иначе при всеки протича различно. Нямаш представа колко много ти стискам палци  Hug  Hug  Hug

# 219
А бе то и аз имах болки предния път ама не помня кога започнаха, защото нямах най-малка представа че съм бременна..
А искам този път да е различен  Praynig
За протокола сега започна да ме боли горе долу когато би трябвало да е имплантацията ако има такава...

# 220
Не се вторачвайте толкова много в себе си. Натоварвате се допълнително с очаквания. Правете любов за кеф.  Hug Бебетата ще дойдат сами. Те ще си намерят коя мама да ги роди  Mr. Green

# 221
Честита нова година!Много щастие, усмивки и добри новини през 2007-ма!
Ние изкарахме много хубаво.Четири вечери не се спряхме, беше супер.На мен ми се падна учение от късметчетата, а на мъжа ми пари.
Трекс, не ги мисли толкова много нещата, когато му е времето ще стане.
Аз не се чувствам хич добре, ама ще ми мине.
Целувки за всички ви.

# 222
Мда май така е най-добре..
Ако е писано ще стане.. и веднага ще Ви се похваля  Hug

# 223
Здравейте ,ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА!!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТИЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!!
На мен ми се падна на Коледа пааричката ,а на Нова година от баницата бебе и много ми се иска да ми се сбъдне.
Пожелавам и на вас цялото земно щастие ,защото го заслужавате.

# 224
Честита Нова Година!
Пожелавам много здраве,щастие и любов на всички европейки!
Дано всички ваши желания се сбъднат през тази година ,пожелавам на всяка от нас по скоро EFP.
А що се отнася до късметчетата на мен ми се паднаха на Коледа-парата ,а на нова год.  - бебе,нова кола и къща , на мъжът ми Син, като теб адаш- Дари76 и   дано ни се сбъдне това по скоро.
Трекс  не дей мисли толкова знам,че е трудно но това не ни успокочва,стискам ти палци  и се Praynig за теб.

Общи условия

Активация на акаунт