За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 003
  • 461
  •   1
Отговори
# 225
Знам, че не трябва да го мисля, но ми е трудно и без да искам се взирам във всеки детайл.. До вчера бях убедена, че съм заченала... но днес си мисля че греша.. нещо вече не са ми толкова чувствителни гърдите и като че ли спаднаха.. Тежестта ниско долу в корема премина, а болката се пренесе към кръстта и сега направо не издържам.. като че ли бъбреци ме болят незнам... newsm78
Вече съм забравила дори какви са ми ПМС симптомите.. от доста време не съм ги имала..
На всичкото отгоре не се сдържах и днес си направих тест..  Embarassedотрицателен естествено.. но все пак са минали само 9 дена от овулацията ми..
Днес ми прималяваше и ми беше лошо.. може и да се разболявам..
Поддържам си една и съща температура от овулацията.. всяка сутрин в 7:30 36.7 орално с дигитален меря..
Нещо ми е едно меланхолично от това незнание какво се случва.. Rolling Eyes
Вече незнам внушавам ли си.. или наистина имам някои симптоми.. изобщо може ли да има толкова рано симптоми.. знам само, че като спадне напрежението в гърдите не е на добре..
Ударила ме е една меланхолия и момичета.. Имам нужда от подкрепа! Може би и от кураж.. Sad

Бях толкова убедена, че вече съм забременяла.. А сега съм отчаяна.. Вече чувствам, че не се е получило..

# 226
Я горе главата, миличка. И аз всеки месец се взирам и какво ли не откривам, а ние дори не правим опити, но желанието е по-силно от разума. Каквото и да е ще го разбереш когато му дойде времето, а дотогава се опитай да не се тормозиш излишно. Дано да е станало бебето, но и да не е - ще стане когато то си реши. Hug

# 227
Трекс, мила не се отчайвай. Каквото е писано ще стане. А за температурата ако я мериш анално е по сигурно, поне така казват. Аз си имам един "анален" термомерър до леглото и аз така сутрин си я меря. Ама сега съм спряла , защото няма смисъл в момента. Все още си чакам първия цикъл, още не е дошъл. Доктора каза че ще дойде към края на януари.  Hug Hug Hug

# 228
Здравейте милички  новата година ми донесе нова работа.  Нямам време да пища. Ати не се предавай ще стане нйе нали сме стеб Wink Тук ще си помагаме поне дущевно. Мен много ме боляха гърдите даже помня, че ме болеще долу ниско както при цикъл.

# 229
trex, карай я по-спокойно, миличка! Така не си помагаш... От опит ще ти кажа, че колкото по-малко се вглеждаш в себе си, толкова по-добре. Първите 2 месеца като не стана при нас, ревах като магаре  Embarassed На третия месец реших, че няма да се вманиячавам. Затрупах се с повечко работа, направихме лек ремонт вкъщи. Събота и неделя вместо да плача, ходех на плаж с приятели. Не усетих как дойде края на цикъла. Изобщо нямах никакви симптоми за бременност, за разлика от първия път. Започна да ми закъснява, а аз не вярвах, че може да е станало. Всеки път ходейки до тоалетната си мислех, че ми е дошло. От невярване, поради липса на каквито и да е симптоми направих тест чак на 5 тия ден и си беше силно положителен.
С всичко това искам да ти кажа да не се вглеждаш в себе си толкова. Абсолютно различна е всяка бременност. Симптомите често лъжат и само се натоварваш допълнително.  каквото има да става, ще стане! Hug

# 230
Trex, понякога симптомите при бременност и ПМС много си приличат (поне при мен беше така). Дори си бях сложила превръзка, за да не ме изненада през нощта и 3 дни след това си ходех с превръзки. Чак на 4-тия или 5-тия се реших да си направя тест. Дано да е станало този месец, но дори и да не е - нищо небива да те отчайва. Каквото е писано - ще стане. Вярвай, че е въпрос само на млко време, търпение и спокойствие да гушнеш и ти своето малко бебче. Не позволявай на лошите мисли да завладяват ума и сърцето ти.

# 231
Аз от опит ще ти кажа,че когато това спре да ти бъде цел №1 тогава ще се получи.Когато спрях да мисля за това и се бях отчаяла,когато вече ми беше вече все едно,тогава случайно ей така стана.

# 232
Честита Нова Година и от Мен!
Желая Ви здраве, пари и Много любов, а от това да се прихванат най хубавите бебчета!
Нека всичко лошо го оставим в миналата година! А на тази година да ни се сбъднат всичките мечти!
Ако само знаете как искам да Ви прегърна и да разпръсна цялата Ви мъка!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 233
Лили_Х,
Да симптомите приличат на ПМС, но факта, че спряха да ме болят гърдите ме кара да си мисля, че не съм бременна.. Миналата бременност това беше единствения ми симптом.

# 234
  • София
Здравейте,

Напоследък никой не пише в темичката. Пиете ли си фолиевата киселина?  Simple Smile Ние ще бебеправим от април и вече съм я започнала. Аз все още не съм имала нормален цикъл след аборта...декември месец ми дойде 2 пъти. сега ще видя вече януари дали ще се нормализират нещата или ще трябва да ходя отново на лекар.
Приятен ден на всички и пишете   bouquet

# 235
Jutoo,

Ако смяташ, че ще бъдеш по-спокойна иди на лекар. Аз не съм имала аномалии в цикъла, но все пак пиех хапчета. А сега мога тайничко да се похваля, че пак съм бременна  Hug

# 236
  • София
Трекс, честито   bouquet Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче   bouquet

# 237
Мерси Jutoo,  Hug
Днес се обадих да си запиша час при докторката, но тя няма свободни часове до 23.01 Sad
Незнам дали на 19.01 щеше да се види нещо, но не ми се чака чак до 23ти   Rolling Eyes

Май ще трябва да имам търпение

# 238
Здравейте, момичета! Незнам какво ме накара да отворя темата, може би това, че самата аз съм преживяла 3 спонтанни аборта, между двете раждания  Confused
Не мога да изчета всичките ви постинги, затова ще се придържам към заглавието:
И трите пъти докторите ме съветваха, че трябва да изминат 6 месеца, за да забремения пак. Придържала съм се към препоръките им, но малката ми дъщеричка се получи , когато бяха изминали 2 месеца, след последния ми аборт. Не очаквах, дори бях изненадана от факта, въпреки, че продължавах да живея в страхове за износването. Мисълта ми е , че Господ си знае работата единствено Той решава кой и кога е наистина готов .Сигурна съм, че рано, или късно всяка една от вас ще се радва на здраво и красиво бебче Peace

# 239
Така е .. затова самата аз реших да не чакам цели 6 месеца..

Общи условия

Активация на акаунт