За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 006
  • 461
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз бях решила да не чакам 6 месеца, обаче с този цикъл, който дойде 2 пъти за един месец...рещих да изчакам поне 3 нормални цикъла, та като гледам то ще съвпадне горе долу с 6-те месеца.
Успех на всички и приятен ден  bouquet

# 241
Аз имам малко да се оплаквам..
Старая се да съм спокойна, но всъщност много съм се спекла..
Вчера имах болки ниско долу... малко по-силни от тези преди М. Предната бременност също бях така, но сега ми спаднаха гърдите.. а преди не помня.. тогава незнаех че съм бременна..
Пих Ношпа и Магнерич по препоръки на ГП-то и ми мина.. но остава проблема с гърдите.. Незнам доколко трябва да се притеснявам, че може да е станало нещо с плода като гърдите ми спаднаха..
По какъв начин мога да разбера дали всичко е наред.. мисля, че е още рано за да се види на УЗИ... последна менструация на 10.12.06

Ако можете да ми дадете съвет.. newsm78

# 242
  • София
Здравей Трекс,
Не е рано да се види на УЗИ, отиди утре на лекар и ще стане ясно. Не се притеснявай излишно и дано излезе, че всичко е наред - стискам ти палци. Фолиева киселина пиеш ли?

# 243
Разбира се че пия... Притесняват ме единствено гърдите..
А и досега все нещо усещах.. ту ми беше лошо.. високо кръвно.. ускорен пулс.. наболяваше ме корема.. а сега изведнъж се чувствам много добре.. Това ме притеснява..
Но най вече гърдите..

# 244
Трекс, миличка - недей да си вредиш с "лоши мисли". Щом теста е положителен, просто се успокой и изчакай прегледа (ако неможеш да го изтеглиш по-рано). Някои симптоми са си на психична основа.
Преди години (имах аборт по желание) и няколко противоречиви диагнози. Когато беременността ми се потвърдеше ми се виеше свят и ми се струваше че гърдите ми са огромни и твърди, после ми казаха, че не съм бременна и вероятно имам някакъв хормонален проблем. Главозамайването спря и гърдите ми не бяха толкова напрегнати и твърди. След 1 седмица отново си получих всички симптоми и в крайна сметка се оказах бременна.

Желая ти късмет и моля ти се по-ведро!

# 245
Опитвам се..
Е изтеглих си прегледа за утре.. Само дано успее да се види нещо тъй като е ранично..
Благодаря за подкрепата и успокоението..
Ще ви уведомя веднага щом имам новини.

# 246
trex , извинявай, че се намесвам, ама нещо все ме влече насам. Видях темата ти и ти отговорих, но сега , като чета тук, искам още нещо да ти кажа.
Последния мензис ти е бил на 10.12, т.е.- тия дни, отново е трябвало да ти дойде, нали ?
Нормално, през бременността е, когато наближи датата на евентуалния цикъл, да чувстваш същите симптоми, като че ще ти дойде,  и после да отминат. Не се притеснявай.  Peace
Иди още утре на доктор, не е рано и се моля всичко да е наред  Praynig

# 247
Миленка,
Няма проблем за месенето, даже ти благодаря..
Всяка информация е ценна за мен..
Болките не ме притесняват толкова колкото гърдите.. Болки имах и предната бременност..
Утре съм на преглед.. дано всичко е наред  Praynig

# 248
Утре ще стискам палци.

# 249
.......Болките не ме притесняват толкова колкото гърдите.. ......

То същото важи и за гърдите . Стискам палци  Hug

# 250
И аз бях решила да не чакам 6 месеца, обаче с този цикъл, който дойде 2 пъти за един месец...рещих да изчакам поне 3 нормални цикъла, та като гледам то ще съвпадне горе долу с 6-те месеца.
Успех на всички и приятен ден  bouquet

Jutoo, явно при теб менструалния цикъл  е  точно като моя след загуба на бременност.

Интерестното и притеснително за мен е, че след аборта ми (беше в 19седм. и 2дни )дойде на 13.12.06г. на 28 ден, кървенето продължи до 22.12.06г.  За мое учудване цикълът ми повтори на 27.12. продължи 5дни.

Реших, че от Януари ще се нормализира ... Да ама Не  Confused Цикъла ми дойде на 14.01.

Ходих на преглед имам задължан фоликул, ендометриума е добре. Док. смята, че рязко ми пада Прогестерона и това е причината за тези чести Менструални течения. Предписа ми да пия противозачатъчни. 

Ти ходи ли на лекар? Какво те посъветва док?

Поздрави и скорошна бременност ти желая!  Hug

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 23:38 от lita

# 251
  • София
Здравей,

Не съм ходила пак на лекар, но още не ми е дошъл цикъла януари, което предполагама, че може би ще е нормалзиран - смятайки последното 22 декември. Ще видя все пак кога ще дойде и ако пак имам някакви отклонение от нормалните тогава ще ходя на лекар. А иначе смятам към края на март да отида и да си направя всички необходими изследвания и да действаме по въпроса.

# 252
Ето ,че и моят първи цикъл е факт, но сега като чета постингите взех да се притеснявам. Дано да нямам такива отклонения в цикъла ,че съвсем ще откача вече.  Sad  Дойде ми точно на 28-я ден и цикъла ми е обилен. Дано и при вас да се нормализират нещата.  Hug Hug Hug

# 253
Аз направих спонтанен аборт преди година и половина почти.Не съм чакала 6 месеца след това,за да започнем опити.Кюртажа ми го направиха на 25 юли и декември месец вече отново бях забременяла(същата година).Сега си имам едно прекрасно момиченце.Не мога да ви опищша колко ми беше гадно заради аборта и после като забременях пак, как девет месеца седях на тръни от притеснение да не би да се случи пак,но всичко свърши добре и сега съм най щастливата майка.Знам че и вие рано или късно ще се радвате като мен.

# 254
Nina84,
Blagodarim za uspokoenieto.. no to niama da me napravi po-spokoina prez segashnata mi bremennost Sad
Dnes sym na pregled.. molia stiskaite palci. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт