За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 996
  • 461
  •   1
Отговори
# 315
  • София
катка, жането, ясна, мимич, много съжалявам за загубата ви, много тъжно ми стана момичета и моята мъка от миналата година ми се струва нищожна пред вашата... съжалявам Hug
дано всяка получи своето малко прекрасно създание, което заслужава Praynig

# 316
Ужасно е, че сме толкова много...
Благодаря за куража Hug Не съм от хората, които се предават лесно, но честно казано това не е първата драма в семейството ни за тази година и мисля да почакам преди да се реша отново.
Пожелавам на всички сила за да преодолеете болката.
Сигурна съм, че много скоро съдбата ще се реваншира на всички ни Praynig

# 317
КатКа първо - безкрайно съжалявам. Мога да си представя как се разкъсва сърцето ти. Аз изгубих две здрави бебета по подобен начин. А кзаха ли ти откъде идва проблемът? Защото при мен протекоха по подобен начин нещата и докторите смятат, че е защото имам скъсена шийка. Ако имаш въпроси или нещо те мъчи - пиши.  Hug

# 318
  • UK
  Cry КатКа  Cry Hug

# 319
Прегръщам ви, мили момичета!

Имам два въпроса:
1. Как ви препоръчаха да се пазите, докато чакате? /с контрацептиви, презервативи или друго/
2. Има ли от вас такива, които трябва да чакат до края на юни 2007?

Вярвам за всички нас, че ни чакат по-добри дни!

# 320
Ами на мен ми предложиха противоzачатъчни, но на мен не ми понасят та май само преzервативите са вариант. Иначе ние вече официално можем да правим бебе, но аz искам да иzчакам до 20.06, zа6тото тогава 6те си правя хормонални иzследвания и искам да видя всичко лил е наред и тогава 6те почваме.   bouquet

# 321
  • София
и ние до тогава трябва да чакаме,но аз вече нямам търпение.
 Препоръчаха ми противозачатъчни,но аз имам горчив опит с такива и се пазим с "прекъснат полов акт".

# 322
Не са ми препоръчали противозачатъчни.
Аз трябва да чакам до 13. юли. Предстои ни генетична консултация при проф. Кременски, след това хормонални изследвания и ... готови на старт  Grinning

Успех на всички!  bouquet

# 323
  • София
На мен ми казаха да се пазим поне шест месеца от ново забременяване. Но ако имаш някакви гинекологични проблеми, на лекар, и той ще каже как да се пазите.

# 324
Здравей ШУШУ Искам да те помоля не6що-ако можеш дай ми малко информация за тези генетични консултации защото и на мен ми предстои но идея си нямам какво представлява.Аз и не сам от София и незнам дори каде да отида-препорачай ми.Благодаря предварително.

# 325
Цитат
Адрес за връзка:
София 1431, ул. Здраве 2, Университетска болница СБАЛАГ”Майчин дом”
Тел: 02/ 9172 268 и 02/ 9172 476. Факс: 02/ 9172 469
Е-поща: kremensk@medfac.acad.bg

доц. д-р Кременски
[/size]

Може и вече да е станал проф.
Има ел. поща. Можете да запитате на нея.

# 326
Моят гинеколог каза, че нямало смисал от генетични и имунологични изследваня. Само ме накара да си направя цитонамаска и вагинален секрет. След първи аборт несе правели. 

# 327
имах мисед и преди 2 дни всичко свърши .Лекаря каза ,че е генетична грешка и не е голяма вероятността да се повтори .Сега ми тече слабо кафеникаво .Това пак ме притеснява ,защото според някои тук е нормално ,а нали матката трябва да се изчисти .Пия доксициклин .След преглед разбрах ,че лекаря ще каже кога да се подновят опитите според състоянието на лигавицата .

# 328
На мен ми казаха пазене поне 6 м. Но сега ходя при друг Гинеколок, той сподели, че трябва да се пазим 4м. Но аз изчаках повече от 6м. Вече действаме.

# 329
Да, Кременски е вече професор. Освен на тези телефони и е-мейла, той отговаря на въпроси в Клуб Бъдещи и настоящи майки в dir-а. Ако имате питанки, можете и там да се обърнете към него.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 23:59 от Шушу

Общи условия

Активация на акаунт