За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 954
  • 461
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами аз пия понеже се разболях, но иначе ми казаха, че не е задължително - питах гинеколога си специално дали трябва.

# 61
Аз пия Неоксид - ама то е по-скоро за имунната система да не се разболявам в това грипозно време - иначе от януари започвам фолиевата киселина.

# 62
  • София
Аз пия Неоксид - ама то е по-скоро за имунната система да не се разболявам в това грипозно време - иначе от януари започвам фолиевата киселина.

И аз от януари почвам фолиевата киселина. Изчислих, че за да ми бъде термина на 31 декември трябва да забременея на 9 април  Grinning

# 63
Аз яа пияа вече.

Ей добро изчисление Grinning ще изчисля и аз.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:16 от Сънчи - Пънчи

# 64
  • София
Ей добро изчисление Grinning ще изчисля и аз.
Ами то на всеки така ще се падне - калкулаторът е стандартен  bouquet

# 65
Мога ли да поискам мнениетови. Гинеколога ми беще преписал витамини защото бях болна тои каза че тези витамини ще помогнат на мен и бебо. Витамините бяха пренатал. Но слд 2седмици прокървих  итака краят бе ужасен. Но след време взех витамините и какво да видя продали самиги с истекал срог на годност.Мислит ли че може от това да сом загубила бебо.

Казват че само витаминоза мога да получа.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:17 от Сънчи - Пънчи

# 66
Не, не се притеснявай. Едва ли е от витамините. Просто нещо другов яйцето не е било наред. Аз бях с гъбична инфекция и ми казаха, че дори от това не е , а просто самото яйце е увредено.

Аааа, това за 9 април е готино и аз ще следя за това - да си направя новогодишен подарък за следващата година.

От сърце и на вас такъв. Laughing

# 67
  • София
Мога ли да поискам мнениетови. Гинеколога ми беще преписал витамини защото бях болна тои каза че тези витамини ще помогнат на мен и бебо. Витамините бяха пренатал. Но слд 2седмици прокървих  итака краят бе ужасен. Но след време взех витамините и какво да видя продали самиги с истекал срог на годност.Мислит ли че може от това да сом загубила бебо.
И според мен не може да е от витамините. А ти от къде ги купи? Отиди и се оплачи в аптеката, че могат да имат още такива и да ги продадат на някоя друга майка.

# 68
След аборта кървях 2 дни и после спря.Сега имам някакво много странно розово течение-не е нито кръв нито обикновенно течение, няма мирис или нещо друго.Дали е нормално, дали още се чистя при положение, че вече беше спряло всичко или е нещо обезпокоително?

# 69
Румито, не се притеснявай. И аз бях така, точно розово течение няколко дена след като спрях да кървя от кюртажа. Продължи ми 12 -15 дена след това. Точно както ти казваш по малко и розово.

# 70
Взех ги о к.в. Лозенец кадето си живея. Расеяхте смнението ми.

За мен е нормалнао, не се панираи. Май при всички е различно важно е да дойде на време и да няма някакви болки. Една позната ми каза че следващите месеци започвали , нередовен цикъл , по силни болки при идване, зъкаснение на цикъла.Но на мен нищо такова . Само по силно ми тече.

Момичета надявам се пролета да е най хубавата за нас  всяка да се похвали със най прекрасната новина. И другата нова година да имаме нй скъпият и прекрасен подарак.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:18 от Сънчи - Пънчи

# 71
Дай Боже на всички от нас.
На мен днес ми излязоха резултатите от изследванията за хламидии и секрет - нямям никакви микроби и гадинки в мен Simple Smile newsm44

# 72
Това е чудесна новина браво,браво.  bouquet

# 73
Започна да става по-ведра темичката и изпълнена с надежди.Пролетта е наша, мили момичета, най-свежия сезон, с най-прекрасните цъфнали дръвчета, дано и с най-добрите новини от нас. Hug

# 74
Само надежда ще се борим.Много ме е страх за моите изсзледвання но имам надежда знаете надеждата умира последна.

Дано става все по ведра.Да питам имахтели екстремни преживяваня по време на бременоста.Защото аз имах много големи. Бащата на мъжъми получи инсулт пред мен  на същият ден сестратму на любимият си счупи кръкът.Но това нее всичко нападнахме улични кучета. След 5дни прокървих и край.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:26 от Сънчи - Пънчи

Общи условия

Активация на акаунт