За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 963
  • 461
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ей, ти доста лоши неща си преживяла, сигурно и стресът е бил голям  Sad Дано не се повтарят и следващия път си спокойна и усмихната   bouquet
А за темичката - наистина стана ведра - чакаме пролетта и като птичките и пчеличките... Heart Eyes

# 76
Докторката ми каза че 2път като стане трябва да бъда много претпазлива никакъв стрес и да бъда все едно в епроветка. Мойта приателка каза че било от това. Нейна друга приателка в 6 м. загубила бебо от стрес като моят.Свекъри получил инфаркт.

При мен може да е друго изследванята ще покажат.Незнам но моито хистологично изследване ме обрка.Лошото е че в болницата ми казаха няма ме време да ръсчетем Епикризата  Вашата разчетоха лия.

Мойта във вторник най сетне ще се ръсчете.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:27 от Сънчи - Пънчи

# 77
Здравейте момичета  bouquet
Приемате ли още една чакаща в групата?
Преживях го на 13-ти септември в 8 г.с. и чакам да дойде Новата Година за да започнем отново!
Момичета,как се предпазвате от бременноост?
Желая Ви всичко най...  bouquet

# 78
Много се радвам, че си пишем тук. Така дните минават по-бързо.
Мина и този месец, остават още малко до пролетта. Ние сме решили, живот и здраве, да започнем опитите през март - така че остават някакви си 3 месеца.

Относно стреса - нямах никакъв, взех си отпуск даже, но както виждате пак стана. Е, сега и аз съм решила както казва Анина, живот и здраве като стане ще съм като в епруведка. При нас вече така или иначе ще се води вече рискова бременност.

Иначе и аз чакам с нетърпение пролетта. Вчера си взехме поканите за сватбата, но съм решила да ги раздаваме догодина, да не е в тази, че да го свързвам с лошо.

# 79
За предпазване - ние още не го правим Simple Smile. казха ми до първи цикъл без полови контакти, мъжо не знам как издържа - ние в момента когато разбрахме, че съм бременна спряхме всякакви контакти - та демек от септември сме на сухо Simple Smile.

# 80
  • София
За предпазване - ние още не го правим Simple Smile. казха ми до първи цикъл без полови контакти, мъжо не знам как издържа - ние в момента когато разбрахме, че съм бременна спряхме всякакви контакти - та демек от септември сме на сухо Simple Smile.

Леле, вие голямо въздържание сте му дръпнали. На мен ми казаха да изчакам 2 седмици само. А предпазването - презерватив.

# 81
Нйе също 1м.  Несмего правили но толкова зле бях че за това нещо вобще не мислех чак на краяа.  Но половинката много мислеще но  Naughty

Глупаво е но ние не използваме нищо  той за сега умело ме пази но то  ще е до февруари. От там насетне само вйе се сещате.

Мале спрялисте от септември горките вйе Laughing

Знаетели че следвашият път  ще ни бъде забранен живот и здраве 9м. Така,че вйе на половина сте успяли.

Кога ще се омъжващ кой месец ще бъде .извинявай ако си писала. :newsm78:

Весело стана в темата но да признаяа много ме е страх за следвашият път. Всеки си дава мнението  небило трябвало да ходя на море и куп други дивотии. Как ще се пазите самите вйе този път. Дайте идей  да ли на истина ще бъдем в епроветки.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:31 от Сънчи - Пънчи

# 82
Здравейте пак от мен..
Май повечко съм изпуснала от темичкатаSimple Smile
От септември.. малеее... естествено.. другия път като забременея (дай боже) няма да му дам да ме пипне докато не мине рисковия период Blush
Да си кажа моето от темите които сте обсъдили..
След кюретажа кървих (доста наситено кафяво течение) 10-12 дена и нормалния М ми дойде на 40тия ден. Сега прекрачвам 4-тия месец, вчера бях на лекар за цитона мазка... И добрата новина е че януари почваме с опититеSimple Smile Сега започнах фолиевата киселина.. и имам още месец да смъкна някое друго килце от натрупаните след като спрях цигарите.
 Rolling Eyes
Добре ще си прекараме тукSimple Smile

# 83
Сватбата ми е февруари и слава Богу, че има да мисля за нещо положително.
Не знам как ще го караме след това  - ще трябва доста да внимаваме живот и здраве като забременеем, макар че аз и този път внимавах, но уви.

Веселото е, че наистина се оформя хубава темичка и с всеки изминал ден ще става по-весела, защото ще наближава денят на бебеправенето, пък и ще започнем нова година с положителни емоции Simple Smile

# 84
Еее, trex ти трябва първа да се похвалиш Simple Smile, супер, че толкова малко остава.

# 85
Мен пък ме боли коремааа SadИдва ми в повече вече.Незнам какво да правя?Да звъня ли на доктора или да се обадя на леля ми, която е акушерка?Изпих едно Но-Шпа, но пак си ме боли.Минали са десетина дни от аборта.Писна ми вече с тия женски неразположения! Sad

# 86
Здравейте момичета,
да се отчета и тук виждам, че темата е като за мен. Ами аз чакам след 2ри мисед аборт. В момента чакам резултати от изследвания и искрено се надявам резултата да е добър, за да започна опитите през януари-февруари ще видиме. Засега съм се съсредоточила върху резултата от изследванията Grinning
Горе главата времето ще мине и отново ще сме на бебешкия фронт Hug  bouquet

# 87
Rumito,

И при мен беше така горе долу по същото време. Даже започна да ми тече доста обилно и аз се уплаших, защото реших, че ми идва на десетия ден. Пих едно обезболяващо и на следващия ден не ме болеше нищо. Спокойно, матката сега се свива и боли.

Момичета, как мога да вмъквам цитат от ваши отговори.

# 88
Говорих с моя д-р и след малко отивам да ме види.Моля ви, моля ви стискайте ми палци да е ОК всичко. PraynigТой каза, че понякога цервикалния канал (май беше) се свивал и матката се затваря и не може да изтече това което е останало в нея.На мен при миналия аборт така ми се беше свила шийката и пих хапчета да изтече кръвта която беше вътре в матката.Абе квото сабя покаже, ама вие ми стискайте палци Hug
Ще пиша като си дойда.

# 89
Ами мен също ме болеще попитах докторката тя каза че матката си взвръщала размерите си. След 2седмици всичко отщумя.

baby_neutral се всичко да е наред.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:43 от Сънчи - Пънчи

Общи условия

Активация на акаунт