За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 971
  • 461
  •   1
Отговори
# 90
Хайде, Румито, разбира се, че всичко ще е наред. А догодина ще имаме най-хубавите бебета Simple Smile

# 91
Здравей да те попитам какво ти казаха за 1вият аборт какви бяха изследванята от хистологичното . Ако те връщам на зад не ми одговаряи.

Знам че другата година всички ще гущкаме нашите дълго чакани бебоци . Пожелавам го най искренно на всички нас горе главите.И напред ще се борим.

Ей момичета не ви познавам но ви чуствам много блиски Blush от както си пища със всички вас преживели тази лошотия. Някак ставам по -силна малко по- спокоина и по- ведра.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:35 от Сънчи - Пънчи

# 92
Еее, сега ми казаха за едните изследвания, че имам етерококи Sad и млечни бактерии. Докторката ми каза, че може да са ме заразили по време на аборта.

Да ни се оплача, от Шейново резултатите ви показаха, че нямам нищо, въпреки , че имах бяло течение и беше очевидно, че има нещо. Взеха ми така парите, даже не ми казаха да ги платя на касата.

А иначе докторката профилактично ми изписа да пия един месец сега Диаспорал - магнезий, бил много добър точно в такива случай след аборт да зарастне по-бързо и добре лигавицата на матката.

Еййй, аман от лекарства

# 93
Добро утро,

Аз вчера като прочетох калко сте учудени от кога не сме го правили се прибрах и викам мъжо, хайде да действаме.
Леле, но като почнахме на мен в главата ми като почнаха да се въртят моменти от кюртажа, гинекологични столове, ужас.
Накрая така се разстроих и за бебето - защото си виках, ех там вътре беше мойто бебче, а сега е празно, че приятелят ми направо се чудеше как да ме успокои.
Сутринта станах и с такова удоволствие скъсах от календара месец ноември и го изхвърлих през прозореца.
Та мисля с лошите мисли дотук Simple Smile.

# 94
Наистина стига с лошите мисли HugОт тук нататък само хубави неща ни чакат Grinning
Аз съм си напълно здрава.Д-ра ме прегледа и каза, че матката е чиста и може би само контрахира и затова ме боли.Видя ми и яйчниците и даже каза, че са като по учебник(явно съм изглеждала мн притеснена), дори единия яйчник има фоликул, така че всеки си върши своята работа перфектно JoyСега и аз обещах да си върша моята, а именно да не психясвам, а да мисля позитивно.Довечера съм на тържество в градината на сина ми, ще е голям купон сигурна съм, така че ще се заредя с положителни емоции bowuuЗапочва да пробива слънчицето ми през мрачните облаци, които се бяха надвесили над мен.

# 95
Ехх .. момичета, мойте изследвания ги чакам в понеделник... още само месец... а мислех, че още този месец ще ме пуснат на фронта, ама не.. трябва да чакам до другия... нищо така по-сигурно.. хубавите работи стават бавно.. лекарката каза: "Айде и януари те чакам бременна..", само си викам на акъла дай боже  Heart Eyes
Нещо съм тъжна днес.. ама човек си има и такива дни.. сега ще замина малко в провинцията за уикенд-а да почина.. и ще вземем с нас племенника на мъжо.. да видим поне как бихме се справили с едно такова зверче  Mr. Green
Чао засега момичета..
Ще ви пиша след уикенд-а.

# 96
Сега идват празници трябва да бъдем весели и красиви аз ходих на фризьор после по мъгазините и като всяка жена се почуствах по добре. Довечера със половинката с ме на рожден ден.

Много е минало 1м. ще хфръкне не усетно покраи празниците.

Аз имам имен ден декември  половинката също. Януари и двамата сме рожденици. И ето февруари е почукал на вратата. Laughing

Дано изследванята бъдат ОКИ. :newsm17:

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:36 от Сънчи - Пънчи

# 97
  • София
Ехх .. момичета, мойте изследвания ги чакам в понеделник... още само месец... а мислех, че още този месец ще ме пуснат на фронта, ама не.. трябва да чакам до другия... нищо така по-сигурно.. хубавите работи стават бавно.. лекарката каза: "Айде и януари те чакам бременна..", само си викам на акъла дай боже  Heart Eyes
Нещо съм тъжна днес.. ама човек си има и такива дни.. сега ще замина малко в провинцията за уикенд-а да почина.. и ще вземем с нас племенника на мъжо.. да видим поне как бихме се справили с едно такова зверче  Mr. Green
Чао засега момичета..
Ще ви пиша след уикенд-а.
Стискам палци за януари - то не останало. сега покрай празниците ще мине неусетно времето Simple Smile

# 98
Здравейте как е днес настроението. Laughing

# 99
Към anina: моля използвай бутона , намиращ се горе вдясно на последния ти постинг. Това в случай, че след като си публикувала мнението си, рещищ, че има какво да допълниш към него. Моля не пускай 3-4-5... постинга един след друг. Благодаря предварително.
Ето и цитат от Правилата на форумите, относно редактирането:

Цитат
РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

# 100
  • София
Преместили са ни темичката.  Sad

# 101
И аз искам да се запиша тук. На 6.12.2006 след прокървяване в 13 г.с. ми казаха "кухо яйце". Направиха ми кюртаж, престоях в болница 24 часа, изписаха ми Азатрил и бусколизин за 2-3 дни. За сега (5 дни по-късно) се чуствам добре физически, а психически се надявам да се възстановя съвсем скоро. Още незнам кави изследвания или прегледи ще предприема, но мисля след месец да отида при гинеколог. А за чакането (въпреки че бях упоена, замаяна) стори ми се че ми казаха след 1-2 месеца пак ще опитате...

# 102
Лили_Х ,много съжалявам за случилото се и ти стискам палци съвсем скоро да се възстановиш и да се похвалиш с нова и успешна бременност. Hug

# 103
И аз искам да се запиша тук. На 6.12.2006 след прокървяване в 13 г.с. ми казаха "кухо яйце". Направиха ми кюртаж, престоях в болница 24 часа, изписаха ми Азатрил и бусколизин за 2-3 дни. За сега (5 дни по-късно) се чуствам добре физически, а психически се надявам да се възстановя съвсем скоро. Още незнам кави изследвания или прегледи ще предприема, но мисля след месец да отида при гинеколог. А за чакането (въпреки че бях упоена, замаяна) стори ми се че ми казаха след 1-2 месеца пак ще опитате...
Искрено съжалявам за загубата ти и ти съчувствам.. но все пак като идеш на контролен попитай пак за чакането.. 1-2 месеца ми се струва твърде кратко.. всички гинеколози, когато е правен кюртаж искат поне 3 нормални цикъла да минат, за да се възстанови лигавицата на матката...

# 104
Много ми е мъчно, че ни преместиха темичката.
Родители, преживели загуба! Съжалявам, но не искам да се натоварвам допълнително, когато пусках темата, исках да я свързвам с нещо положително, а не да тъгувам и мисля назад.

Затова аз повече ТУК няма да пиша. Наистина много жалко, че Хера и сънчи пънчи робуват на някакви правила и не искат да разберат, каква всъщност беше идеята на тази тема - да мислим позитивно напред!

Затова, аз се местя в друг форум, където се радвам, че у хората има разбиране и когато писах как са ни Изгонили (защото аз го смятам, точно, че са ни изгонили) им стана много чудно, че може така да се постъпва.
Но... всеки е свободен да прави каквото иска..Сама ми е странно, защо половината тема ни е изстрита.

http://www.svatbata.org/index.php?topic=2583.new#new
Аз се местя тук, ще се радвам да сме отново заедно!

Лили Х ще видиш как времето бързо ще мине и скоро пак ще имаш бебче!

Общи условия

Активация на акаунт