Междудругото моято гинеколожка ми каза, че по време на цикъла, който сега ще ми дойде трябва пак да пия антибиотик, за да не стане някоя инфекция - вие чували ли сте такова нещо?
Лека седмица на всички
,отказвам се от "лошите навици"-кафето,особенно на гладно и изобщо старая се да не го пия
Мисля позитивно и винаги когато забележа,че нещо не е наред званя на лекарката ми.Искам следващият път когато в мен започне развитието на нов живот,всичко да е наред.
Така че да се хващаме в ръце и да се подготвяме за нова бременност.Все пак 6 месеца не са цял живот!Горе главите и успех!
Ти се притесняваш за няколко дена,Какво ли щеше да кажеш ако беше тук-в Белгия?Ще ти кажа как постъпват лекарите тук.Отивам с волки в корема(тогава все още бях бременна),обяснявам им,че много силни болки имам,а съм бременна и ме е страх,а те _"Ела след 3 седмици.".След 2 дена постъпих за изчистване.Да...В такива моменти си мисля,че лекарите в Българияса по-добри.То и си е така,но нямат средства за нова апапратура и това е лошо.Иначе най-добрите лекари в света са руснаците.Аз си мисля дали следващият път да не отида да родя там.Там живеят родителите на съпруга ми.Това ще го обмислям.
Иначе мила,не се притеснявай-ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!
Слава богу един месец вече мина
.