Любители на котки - Тема 171

• 32 660
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Барни тази сутрин в 4.15  ми направи суперсерия от кихане, сополи не се видяха (ама той веднага потърква нослето с лапа и почва да я почиства). Беше в леглото при нас от 0.00, та едва ли е било от прах.

# 256
При смяната на времето и особено по време на и след размножителния период почват епидемиите. На най-големите студове котките са най-здрави, ми е направило впечатление.

# 257
  • София
На Аш от време на време му текат сълзи. Температура няма. Не е излизал навън.
И миналата пролет беше така.
Като го заведа за ваксината ще ги накарам да му вземат материал.

# 258
  • Крайбрежен район
Не е ли? SatisfiedPeople WomanAnimal CatAnimal Cat2Heart

# 259
  • Бургас
Започнаха да цъфтят дърветата.
Не знам котка доколко може да има поленова алергия,а и уж вечер доста по-малко полени хвърчат.

Иначе влажни очи-да,може и да са признак на температура.

# 260
Здравейте, аз идвам да се оплача.
Два дни съм полудяла, спала съм общо 5 часа. Днес бяхме на ветеринар, защото сутринта отново видях, че има паразити. И освен това е разгонен. По-късно днес ще пиша повече за всички симптоми и назначено лечение ако ще е от полза за някого. Отива да си правя трето кафе, стискайте ми палци да не се гръмна.
Хубав да е уикенда ви!

# 261
  • Варна
Събудих Лората за да и сложа възглавница, да и е по удобно и се получиха весели пози Laughing:

Скрит текст:

# 262
Много сладка Лорита.
Карол, стискам палци. И съчувствам,ние също не можахме да се наспим тази седмица заради разгонената Оливия, мяукане на всеки час по нощите. Мисля, че и минава, дано съм права.
Нашата от ден първи обича да се настани на кантара. Както се пееше в песничката за слончето "Котето тежи деца....

# 263

Ааа, не! Има грешка. Котката върви пред, не след, всяка успяла жена. Laughing

# 264
  • Крайбрежен район
amy_nka вярно, приемам поправката. Или по-скоро "След всяка успяла котка, върви поне една жена". Laughing

# 265
  • Варна
Хах, върви пред жената, особено когато е гладна. Сутрин като стана не може да свари да ме изпревари, сипвам и пауч и го смърка за норматив.

# 266
  • Sofia
Здравейте,

Надяваме се скоро да станем стопани на малко игриво коте. Междувремено разглеждаме обяви, а децата са особено нетърпеливи.
Опитваме се да се ориентираме в крачка и изберем коте, което да се чувства добре в семейството ни и да е с темперамент, съотвестваш на нашия.

Ще съм признателна за всякакви съвети!!!
Кратката информация, която прочетохме за някои от породите като Регдол и Шотлански клепоухи е че са много спокойни и дори апатични. Дали е така ?

Имам две деца на 7 и 16 години и те очакват първите години поне котето да е игриво и закачливо.

Щ

# 267
Не ви съветвам да гледате обяви за породисти котки, защото вероятността да имате генетично увредено животинче за доста пари е огромна. Породиста котка - само от лицензиран развъдник.
Шотландските клепоухи са с много здравословни проблеми. За да са добре, е задължително единият родител да не е клепоух.
Независимо от породата малките котета са много игриви и луди. Някои с възрастта се кротват, други не. Както хората всяка котка е със собствен темперамент, поведение и характер.

# 268

Ааа, не! Има грешка. Котката върви пред, не след, всяка успяла жена. Laughing
Хайде една отпред и една отзад Wink

# 269
Водих я на вет,от една мокра кърпичка било.
Хвърлих ги.

Общи условия

Активация на акаунт